|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled
27.2.2006 10:50:23   
Aja1
V soboto mi je test pokazal user posted image  
Ker sem itak naročena čez en teden pri G (ko bom noseča približno 5 tednov pol) me zanima, če se bo takrat že kaj videlo. A ima vsak G ultrazvok?
Naročena sem bila sicer zaradi izcedka, ampak na pregled bom šal pa zaradi user posted image  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi pregled
27.2.2006 11:27:58   
Bubamaraa
Najprej čestitkeuser posted image user posted image user posted image za user posted image ....

Meni je pri prvem pregledu naredil ultrazvok(mislim, da ga ima vsak), ampak se na ultrazvoku še ni vidlo, tko, da mi je naredil še test,ki je pokazal ++...In me je naročil kasneje, ko se je vidlo na UZ, zako, da mi je lahko tudi določil PDP(na podlagi zadnje menstruacije in UZ)....

Naj ti naslednjih 9 mesecev hitro mine.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2006 12:28:42   
pilotgirl
Lepo pozdravljene vse.Kako ste? Jst mal žalostna ker sem ravno od ginekologa,kjer mi je opravla uz na katerem se pikice ni videlo,samo tista vrečka pa je rekla da naj pridem v petek da bo vidla če je kaj,če nebo nič bo pa treba na čiščenje.Punce a je katera šla na prvi pregled v 8 tednu? Če je šla  a ste vidle kaj?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2006 12:36:12   
muki1
Joj Pilotka, sem čisto brez besed, kar slabo mi je postalo zdaj...res.....
Jaz sem prišla na prvi pregled pri prvi nosečnosti v 8 tednu in je tudi rekla, da bi že moral srček utripati, pa da ga še ne vidi, da se lahko v začetku, kao vse zgodi. Pa me je naročila, naj se oglasim ponovno čez en teden. Potem je bilo vse vredu. Sem rodila 2 tedna po roku, zgleda, da sem ves čas bila manj noseča, kot smo vodili v evidenci.
Molim, da bo vse vredu s tabo in tvojim malim bitjem, res.......
user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2006 13:29:16   
pilotgirl
muki hvala ti za spodbudne besede in upam da bo tud pr meni tko kot pr tebi.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2006 13:34:51   
Anonimen
Jaz sem v prvi nosečnosti šla na pregled v 6 tednu, pa se je srček že lepo videl. Sedaj sem šla v točno 7 tednu. En čas je ginekolog nekaj iskal in rekel, da se nič ne vidi, no, nakar sva pa le zagledala utripajoči srček, zraven pa tudi tisto vrečko s hrano. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2006 14:24:26   
NATAŠI
Jaz sem šla v 8 tednu na pregled in se je videl utripajoči srček ...  Držim pesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2006 8:26:17   
spelca1
Oj, tud jaz sem šla na pregled pri 8 tednih in se je na ultrazvoku lepo videl majcen ''pupek'' z glavo, hrbtenico in nogami, vmes je bil pa srcek. Mi je pa G pred ultrazvokom rekla, da se pri tej starosti skozi trebusno steno pikica se ne vidi dobro, zato mi je naredila vaginalnega. Tako je verjetno lahko prisla blizje. Pilotgirl, kako pa je UZ naredila pri tebi?
Drzim pesti!!! Za vse!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2006 8:34:21   
Aja1
A je pri prvem pregledu lahko zraven tudi partner?
Pilotgirl zate pa držim pesti, da bo vse ok in da se bo srček že videl user posted image

(odgovor članu spelca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2006 9:31:51   
Reja
Jaz sem bila na prvem pregleu en dan pred dpoplnjenim 5. tednom, zaradi operacije, pa se je videla samo vrečka. Sem vedela, da bo tako, tako da nisem bila nič zaskrbljena.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2006 9:33:22   
tasha23
Najprej čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče 1. pregleda, pa mislim, da je odvisno od g. Mene je sicer user posted image  pospremil, a sem vseeno šla sama notri.

Še enkrat čestitke in lepo user posted image  še naprej

lp

tashauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2006 9:52:44   
Anonimen
Prvi UZ se vedno dela vaginalno.
Mene je tudi pospremil mož, notri pa sem šla sama. Srček se je videl v 6.tednu.

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?