|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroci, ki bruhajo
26.2.2006 23:00:31   
babylove
Moj 14 mesečni dečko je začel pred slabim mesecem z bruhanjem, kar tako iz lepega. Ko ga hranim in mu ni do hrane (kar je pogosto), se prisili k bruhanju. Včasih proti koncu hranjenja, včasih že po 4 žličkah. Ponovno mu vse miksam kot za dojenčka, saj tako manj bruha (čeprav je pred tem že jedel koščke brez težav). Tole bruhanje (in miksanje hrane pri 14 mesecih...) mi dela skrbi, saj malček že tako nikoli ni bil med močnejšimi (9 kg).

Morda kakšen nasvet, vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroci, ki bruhajo
27.2.2006 11:25:36   
dory
Evo jest mam tak problem odkar pomnim...ravno vceraj sem dobila vso vecerjo nazaj in se prejsnji obrok...ze tko mamo pestro,ko je na programu kej za pojest, poleg vsega morm se mixat...se vedno...vcasih pride dan, ko fajn je in je vse ok, vcasih pa ko se mu hrana ze na dalec upira in ce poje samo 1 grizljaj prevec dobim vse ven...tud moj ma pri svojih 22m celih 11kg..ampak ker naceloma dobro napreduje in je zdrav, ne delajo vec problemov...mene pa po svoje skrbi, ker mi je mal cudno, da se tako pogosto lahko brez tezav bruha...pri nas je clo tko, da ce kej ne bo dosegel, se zacne jokat in v momentu bruha...kot bi se sam psihicno pripravil do tegauser posted image user posted image user posted image ...upam,da mine, ker sem ze zlo nemocna vcasih...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2006 22:24:28   
Jančika_
Babylove, tole sem prebrala že zjutraj in sem ves dan po malem razmišljala. Svoje izkušnje nimam, domislila pa sem se edino tega: mogoče bi bilo najboljše, da ga takrat, ko mu ni do hrane, pustiš pri miru. Po moje te preizkuša in bolj kot reagiraš, bolj mu je v veselje. No, samo ugibamuser posted image .

Glede miksanja se pa ne sekiraj, glavno, da sploh kaj poje, pa tudi če je zmiksano. Kako pa je v varstvu (če se prav spomnim, je pri eni gospe, a ne?)? A tam tudi bruha?

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 10:12:09   
babylove
Sprva sem mislila, da gre za kaprico, vendar se je zadnji teden to začelo zelo stopnjevati, poleg tega bruha povsem enostavno, sploh se nič ne napenja zraven. Zato mi je čudno.

Danes greva pediatru pokazat kilo, ki sem jo odkrila čez vikend. Verjetno je tukaj povezava, čeprav kila na dotik ni občutljiva in potemtakem ne bi smela motiti (tako sem vsaj prebrala na netu...). Upam, da najdemo rešitev.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2006 12:26:52   
dory
Jst sem se mal poglobila zadnje dni v tole najino tezavo z bruhanjem in ugotovila sledece...ker je mel tamal kar precejsnjo hipertonijo v predelu vratu, grla, jezika je tezko poziral in temu posledicno se je upiral hrani...ko smo zaceli uvajati gosto hrano in pocasi tudi nepasirano se mi je skoraj zadavil...pa sem mislila,da je to kaprica, da bi on pa samo tekoce...zaradi bruhanja in izgubljanja teze, sva bila napotena v bolnico, kjer so mi vsega prespikal, ugotovil pa nic...sele v razvojni so mi potem povedali,kaj je narobe in od takrat se dones cakava na logopeda...barabeuser posted image ...nas tamal pa veselo naprej bruha...in ravno zaradi tistega pristopa na zacetku in tezav s hipertonijo dones nima pravega odnosa do hrane,ki mu predstavlja prej ko ne kazen...zato se vedno iscem logopeda ali kakrsnokoli podobno pomoc, ki bi mi vsaj malo pripomogla k drugacnemu pristopu...

Ti babylove pa le pojdi do pediatra....ker to so stvari,pri katerih je treba takoj ukrepat...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?