Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdor čaka, dočaka - a res? 26.2.2006 22:37:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Mene je zgaga žgalaod šestega meseca dalje za znoret...In mi je pomagal Donat mg... Glede zatekanja, sem pa jaz morala spati z dvignjenimi nogami...(pa to ne pomeni, da sem sexala celo noč).... Želim ti, da hitro mineta še ta dva tedna in seveda hiter porod...
|
|
RE: Kdor čaka, dočaka - a res? 26.2.2006 22:43:55
|
|
|
|
babylove
|
Garantiram, da boš dočakala lepega dojenčka... ... vrednega naštetih tegob in vseh ostalih, ki še pridejo .
|
|
|
|
RE: Kdor čaka, dočaka - a res? 26.2.2006 22:44:09
|
|
|
|
3new!yes!!
|
hihi , si lahko mislim kako ti je. jaz bi ze zdaj rodila pa mam se vec kot mesec dni
|
|
|
|
RE: Kdor čaka, dočaka - a res? 26.2.2006 23:04:58
|
|
|
|
MAREC06
|
Babylove, se strinjam s tabo, ker imam doma že enega korenjaka , ki je na svet prišel kasneje, kot so pa izračunali. Ampak tisti zadnji dnevi se vedno vlečejo kot . Zdajle sem bila pod tušem, pa imam noge kot kakšna 70 letna mama. Groza. Skoraj se ne vidi, kje se konča nart in začne gleženj!
|
|
|
|
RE: Kdor čaka, dočaka - a res? 27.2.2006 8:25:24
|
|
|
|
Reja
|
Večina , ki jih poznam, se je proti koncu počutila tako. Tudi mene to še čaka . Srečno in naj bo kmalu konec
|
|
|
|
RE: Kdor čaka, dočaka - a res? 27.2.2006 8:39:00
|
|
|
|
tananejka
|
Živjo! Tile zadnji dnevi se pa res VLEEEEEEČEJO. Tudi pri meni je spanje zanič. Zgaga mi nagaja kakšnih 14 dni, ampak tudi jaz ne najdem rešitve. Najboljše je potrpet še par dni pa bo . Upam, da ne bom preveč čez rok....ker bom po moje tečna za znoret (že zdaj bi kar šla rodit) . Še malo pa bomo cartali svoje . srečno,
|
|
|
|
RE: Kdor čaka, dočaka - a res? 27.2.2006 9:28:32
|
|
|
|
PiaM
|
Glede na to, da tudi ti pričakuješ marca, poglej kaj pod temo Marčice v podforomu Čvekanje v pričakovanju in boš videla, da imamo kar podobne težave.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?