|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FIRST SIGN !!
26.2.2006 10:09:35   
Napolitanka
Punce prosim za pomoč..danes na 28 dan sem naredila test, (tamesec sem na klomifenu prvič, zadnja M - 30.1.)..no test je pokazal močno črtico v testnem okncu, ampak opazila sem jo tudi v drugem okenčku sicer čisto rahlo, skoraj opazno,ampak se mi zdi da je taka črta tudi v testnem okencu.Torej zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje s tem testom???

ps.urin ni bil prvi jutranji

Vsem v naprej hvala za odgovor.papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: FIRST SIGN !!
26.2.2006 10:15:33   
casandra
Svojih izkušenj nimam ampak punce pravijo da če je tudi rahla črtica da si noseč. Se je pa zgodilo prijateljici da nas je 5 gledalo test tri smo videle črto dve ne ker je bila res slaba samo pod določenim kotom se je videla pa je bila nosečka. Tko da pomoje si in čestitke ter lepo nosečnostuser posted image user posted image

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2006 10:32:04   
PIKA
Tudi meni je pokazalo zelo rahlo črtico, če primerjam z drugo. Ta teden grem k G, pa bomo videli!

(odgovor članu casandra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2006 10:45:59   
Ženkica
Hej Napolitanka, to je user posted image . Bravo!!!! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem ta mesec na klomifenu; danes je 27 dan v ciklusu, tako da jo ne-čakam enkrat te dni. Je pa zanimivo to, da nimam nobenega PMS-a oz. nobenih tistih "slavnih" znakov za M ali za user posted image . kako pa je pri tebi?? Imaš kakšne znakce?

Želim ti lepo nosečnost.

Ženkica

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2006 10:51:02   
lelaval
Tega testa sicer ne poznam, sem pa imela na CB res komaj vidno črtico, ki pa je zdaj že 8-mesečna štručka. user posted image
Privoščim ti, da si user posted image  in, da bi bilo vse o.k.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2006 10:52:01   
*Karmen*
Napolitanka, mislim, da lahko začneš pripravljati vse za fešto. To je to!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2006 11:16:49   
Napolitanka
Ženkica - tako kot ti nimam nobenih znakov, pri meni je 28 dan ciklusa, te dni sem imela tako sluz kot v času ovulacije, bradavičke so me prejšnji teden ful bolele, zdaj pa so ti znaki vsi izginili..nula tako, da sploh ne vem več.vseekakor me nič ne boli tako kot pred prihajajočo user posted image ...ne vem, ti pa želim,da vsaj tebi rata...pa še ostalim klomifenkam boš s tem vlila upanje na najbolje..

Punce jaz upam,da bi bilo res kaj na tem, da zagledam user posted image ..samo jaz mislim,da je bil to bolj moj privid user posted image , tako da bom sporočila kaj v prihodnjih dneh, bom še vseeno počakala nekaj dni, ker baje se po klomifenu ciklus podaljša potem bomo pa videli...sploh nočem nič več upati, ker sem potem vsak mesec razočaranauser posted image ..

papa

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2006 11:35:10   
Sulfinija
Tudi jaz mislim,da si ti naša nova srečka user posted image .Tudi meni je lansko leto pokazalo čisto tanko črtico in čez tri dni sem ponovila CB in je bil + že lepo viden.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2006 23:42:08   
kasija78
Napolitanka,  upam, da je user posted image  na poti! Sporoči, ko boš ponovila test (hm predvidevam, da ga boš kmalu, če si kaj neučakana)

A lahko napišeš prosim, po kolikšnem času ti je zdravnica predpisala klomifen?

kasija

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2006 6:17:00   
Napolitanka
Kasija78,klomifen sem dobila po 10 mesecih truda za user posted image .To je malo prej, ampak mi ga je predpisala zaradi mojih službenih zadev.

A mi ve katera od klomifenk povedat,za koliko se ciklus premakne po jemanju klomifena...jaz se najbolj bojim,da bo zdaj izpadlo tako,da ne bo ne user posted image  ne user posted image ..in da mi je klomifen samo zmedo naredil...user posted image

Ženkica ,da poročaj mi prosim kako je kaj s tabo..

..papa in lep dan vsem pa čim večuser posted image  v današnjem dnevu.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2006 8:56:35   
Ženkica
Moje M zaenkrat še ni od nikjer user posted image  in upam, da je tudi ne bo naslednjih 9 mesecev. Sicer pa me za čudo nič ne zvija tam doli, tako kot običajno pred M; le prsa in bradavičke me močno bolijo (ponavadi me bradavičke sploh ne), danes sploh nisem mogla na trebuhu spat. Joj, če nama je slučajno uspelo, se mi bo od sreče kar zmešalo; testa pa ne mislim delat še kar nekaj časa, sem bila že prevečkrat razočarana.

Upam, da nam vsem uspe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2006 16:44:18   
Napolitanka
Ženkica samo sporočam,da je mojauser posted image  prišla..IN DA NITI NE OMENJAM KAKO SEMuser posted image user posted image user posted image ...NO 13.3. grem na UZ preverit moje jajčnike in učinek klomifena..javi se še kaj..držim ti pesti zauser posted image .

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2006 9:37:52   
Ženkica
Napolitanka, ne sekiraj se user posted image ; če ni sedaj uspelo, bo pa nasleednjič oziroma kaj kmalu user posted image ; boš vidla. Jaz držim pesti zate.

Pri meni še nič novega; M še vedno ni, imam pa vse znake za user posted image  in user posted image  tako da težko kaj rečem. Priznam sicer, da sem kr precej živčna in čakam in čakam kaj bo. Upam jasno na najbolše. Se javim, ko bo kaj novega.

lp

Ženkica

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.