Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TUT ne vem kateri dan S 24.2.2006 13:14:32
|
|
|
|
Boni3
|
Čao ženske,kje ste vse? Jest sem vas malo prešpricala,ampak nisem odnehala.Dkg gredo počas pa ziher dol,celulitek tudi,ampak nisem pa več tako sigurna,da bi rada 10 kg shujšala,kot sem mislila. Se mi zdi,da bom pol že malo čudna.Mal rite pa joškic bi pa še imela. No ja zdej pa resno,a ima katera idejo kaj jesti za prilogo namesto solate.Jo namreč ne jem in potem mlatim olive,ali pa koruzo (kadar se sme) moj lubi mi je zadnjič rekel,da pojem več oliv kot v kaki veliki pizzeriji in kar drži.Ideje....Kako se pa kaj ve držite? Aja jest sem opazila,da se fuuuul dobro počutim,ker ločujem hrano.Se mi zdi,da sem ful lahkotna in fit.No kaj se oglasite
|
|
|
|
RE: TUT ne vem kateri dan S 24.2.2006 13:37:05
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ojla, jaz tudi ne jem solate oz. ne jem ničesar, kar je okisano. ZAto pa pojem veliko kuhane oz. dušene zelenjave....pač brez dodatkov. Ampak jaz jo tako obožujem.
|
|
RE: TUT ne vem kateri dan S 24.2.2006 14:00:02
|
|
|
|
Boni3
|
Jao cukrček,končno ena taka ko jest.No pol me čist razumeš,kako je če rečeš,jest pa ne jem solate in slišiš:Ja kako ne ješ solate,ja kaj pa sploh ješ,boš zbolele,kako pa poješ potem kosilo k je tolk suho brez solate....halooo. Jest si naredim še kako korenje,ali pa grah,cvetača je ze v sklopu pogojno užitne zelenjave itd... Hvala ti za predlog,btw a ti zdej skozi tako naprej ločuješ,ali ješ tako kot si prej?
|
|
|
|
RE: TUT ne vem kateri dan S 24.2.2006 16:45:17
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ja, ja, poznam to...."ja kaj pa sploh ješ??", "zanimivo da ne ješ zelenjave "(kao da je samo solata zelenjava ) in podobno...jooooj Jaz imam drugače vso zelenjavo ful rada....samo jo pač jem samo kuhano. Ja, jaz sem zdaj mesec in pol po koncu diete. 1. marca začnem še eno rundo. Držim se pa tko tko....večino še vedno ločujem po obrokih, a tudi to ne vedno. Pa sem shujšala še 3 kile. mislim da je najpomembneje to, da pač ne melješ cel dan. Da se navadiš jesti tri obroke in to je to.
|
|
RE: TUT ne vem kateri dan S 24.2.2006 18:04:19
|
|
|
|
Maja0505
|
Danes je 33.dan in na jedilniku je sadje. Ja sem kar mal odnehala odpirat teme, ker sem bila sama in se mi ni ljubilo več. Ta teden po vodnem dnevu sem se držala diete brez prekrškov, vendar glejga zlomka........ danes sem se tehtala in imam eno kilo več kot v torek. ..in kaj je sledilo od jeze imam vsesplošni dan................jedla sem sadne skutke, segedin in polento, v službi smo imeli čudovite narezke, ker je imela ena okrogli rojstni dan.............svašta sem danes pojedla in to od jeze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Torej kaj sledim jutri.........voda. No to bomo pa še vidli.
|
|
|
| Stran: [1] |
menite da si vzamete dovolj casa za sebe?cupacupsda (
34%)
ne (
66%)
Število vseh glasov: 199Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!