|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj riževi hrski?
24.2.2006 12:25:19   
simona2
Mene pa zanima kdaj lahko dojenčku ponudiš za grizljat riževe hrske oziroma ploščice? Vem, da je potrebno paziti, da so brez soli in sem kupila prav take. Na žalost je moja user posted image  alergična an mleko in jajca in ji kaj drugega nimam za ponudit. Naslednji teden bo stara 6 mesecev, pa bi ji rada dala tako nekaj, da malo raziskuje. Kaj mislite? Je še prezgodaj ali je OK?

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj riževi hrski?
24.2.2006 12:36:12   
Dejča
Pri nas imamo isti problem. Kako ji jih boš pa dala? Jih boš namočila v čem ali kako?

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2006 12:36:30   
Anonimen
Lahko ji daš

(odgovor članu simona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2006 12:40:56   
Maxica
Zaradi alergije ne bi smelo biti problemov, pazi le, da boš ob njej, ko bo to jedla. Meni se zdijo ful suhi in jaz vedno pazim, da se user posted image  kakšen košček ne zaleti.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 12:42:43   
PBJ
Tudi mi imamo enak problem:alergijo in sem že gledala te riževe ploščice, ampak se mu bojim dati, čeprav je star 7. m. Mogoče preveč komliciramuser posted image , čeprav mu hrane sploh ne miksam, ampak pretlačim z vilicami.
Ali se dobijo še kakšni drugi piškotki ali kaj podobnega brez mleka in jajc?

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 12:49:12   
simona2
Jaz sem ji mislila en mali košček odtrgat in da bi malo vlačila po ustih, saj se to kar stopi neglede na to, da izgledajo zelo trdi. Seveda mislim biti ves čas zraven, da ne bi bilo kakšnih težav. Razmišljala pa sem tudi, da bi jih namočila v mleku - verjetno bi se kar raztopili in bi bili superuser posted image .

PBJ glede piškotov brez mleka, jajc in glutena jih lahko kupiš v Sparu in sicer prav baby piškotke in jih je kakšnih deset v zavitku. Res pa je da so dragi ko žafran. Se mi zdi, da okoli 500 sit ali celo več. So pa ful dobri. Ket so trdi ji jih jaz vmešam v hruško ali jabolko, ki jo pred tem skuham zalijem z vodo v kateri se je sadje kuhalo potem pa to vse skupaj pretlačim ali zmiksam (njami)user posted image

LP Simona

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2006 13:36:10   
PBJ
Simona hvala, si mi res pomagala. Ali mogoče veš pod katero blagovno znamko so??
Bom šla gledat. Res bi mu rada tu in tam dala kakšnega oz. zmešala k sadju ali pa kar s svojim mlekom zmehčala.

Pozdravček.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2006 13:44:56   
simona2
Niso nobene posebne znamke ampak, jih delajo  v Biosu -m v Ljubljani (internet naslov www.bios-m.com). So pa ponavadi na polici za dietetično prehrano oziroma tam kjer so ostale stvari brez glutena. Upam, da vam bodo teknili.user posted image

LP Simona

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2006 21:12:29   
PBJ
Zdaj pa bom ziher našla.

Hvalauser posted image

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2006 10:40:02   
jakaracman
Naša je tudi alergična na kravje mleko in sem ji pri 7 mesecih dala riževe vaflje, najprej mali košček in ga je lepo pojedla.
Lp

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2006 10:57:18   
Janeja
PBJ - v Intersparu imajo tudi kekse od firme Glutano, ki so brez mleka in jajc. Najboljši so obročki ("Short Cake Rings" - če se prav spomnim). Zdaj jih lahko zmiksaš in mešaš med sadje, ko bo malo večji pa mu ga daš kar v roko in ga sam pohrusta.

Moj Jan jih je imel zelo rad, poskusi.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?