|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vozniška mi je potekla
24.2.2006 10:02:49   
TORTICA
Sploh nisem opazila da mi je že skor pred enim letom potekla. Danes ko sem dobila novo denarnico sem prestavljala dokumente in opazila.

Kaj moram najprej storiti. Jaz namreč nosim očala. A moram delat še enkrat zdravniški pregled, ali mi to na UE napišejo.
Če ima katera izkušnje z tem nj sporoči.

Pa še nekaj. V kolikem času pa moraš podaljšat vozniško, a obstaja kakšen rok , a ti lahko propade če jo ne podaljšaš?user posted image

Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vozniška mi je potekla
24.2.2006 10:04:58   
TARA in MAJ
mislim da ti bojo brez problema zamenjali saj meni so jo čeprav ni bilo ravno eno leto je bilo pa tud kar nekaj časa predno sem opazla.

pa srečno

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2006 10:11:46   
mia-2
Najprej greš na medicino dela da ti dajo en listek nato greš k okulistu nato nazaj na medicino dela, prometa,.... in tam nekaj plačaš nato pa gres s potrdilom ki ga dobiš na UE in zrihtaš vse ostalo.Aja ta prvo velja če v ZD nimate okulista.

(odgovor članu TARA in MAJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2006 10:51:34   
Maxica
Uf, si imela srečo, da te niso policaji ustavili, saj v primeru, da voziš s pretečeno vozniško, zanje pomeni, kot da voziš brez vozniške!!!
Čimprej do zdravnika na pregled za oči, potem pa šibaj na UE.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 13:25:35   
Pupica
Jaz sem bila pa izredno presenečena, saj mi poteče naslednji mesec, pa so mi poslali domov obvestilo z upravne enote, da naj si uredim zadevouser posted image
Ponavad so tam ene prstjenke, pa vse jim je težko, tako da sem IZREDNO presenečena nad njihovo pozornostjo!Pa glede na to, da morjo natisni list, kuverta, poštnina... Res pohvalno!!!!user posted image user posted image user posted image

AJa napisal so da brez zdravniškega pregleda le novo fotko morm prnest...evo citiram " lahko podaljšate....upravna taksa 2.210 in 285 za obrazec VD....v izogib stroškom ob kontroli prometa predlagamo, da se oglasite ...."
Aja pa še uradne ure so dodane.
Res brez besed sem!

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 13:55:48   
lelaval
Imaš že na stari vozniški očala? Moj jih ni imel, ker jih je kasneje dobil, pa se je šel slikat brez očal in dal tisto sliko. So mu dali novo za 50 let. user posted image  Drugače pa ti ne podaljšujejo za tako dolgo, pa še na preglede moraš vsake ne vem koliko časa.
Meni pa so mojo samo podaljšali za 50 let.
Itak jih bojo še enkrat spreminjali. - ker na teh še ni oznaka EU.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2006 14:12:53   
sazi
Tudi sama imam očala še od časov pred vozniško. V zadnjem letu in pol sem jo zamenjala 2x (najprej je po 10 letih potekla, potem sem pa zamenjala priimek). Na prvi vozniški mi je pisalo: vozi s kontaktnimi lečami, pa ni od mene nihče zahteval ponovnega zdravniškega pregleda.
Jaz bi šla na tvojem mestu kar podaljšat - v najslabšem primeru ti bodo tam povedali, da ti manjka pregled (čeprav res dvomim) - sama sem kljub dioptriji (na UE sem bila z očali in je jasno, da jih nosim, pa še pisalo je tam) - lepo dobila veljavno vozniško do mojega 80. leta (ali bom sploh živela tako dolgo?)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2006 15:35:30   
soncece24
Jaz mam diptrijo -4,5 (slepa ko krt), na vozniški mi piše, da moram vozit z lečami ali očali, pa mi velja do 80. leta. Mislim pa, da boš morala k okulistu, kr so ti ravno zato dali tak kratek čas veljavnosti - vsekakor pa bi jaz najprej poskusila brez pregleda, še vedno ga lahko naknadno nardiš.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2006 17:24:35   
emaa
Ja zdaj je za tiste, ki imamo očala/leče potrebno zdraviško spričevalo za podaljšanje vozniške. Sem to delala prejšnji teden. Zdravniško spričevalo izda zdravnik medicine dela (10500 SIT, če greš lahko k okulistu na zastonj pregled in ti napiše obvestilo zdravniku, prišparaš 3000, jaz sem imela bon). Rabiš še sliko (dobiš nov izpit, ker smo v EU, tokrat celo za 10 let), plačaš takso 2.500 za nov izpit, oddaš spričevalo in imaš izpit.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2006 10:41:22   
matahari
Za dioptrijo ne vem, ti pa moram povedati, da imaš srečo, da te ni ustavil policaj, ker je kazen 90.000 SIT.To čim prej uredi...user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?