Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uporaba gela za dlesni, če nisi prepričan... 24.2.2006 7:28:29
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz sem pri moji mislila že decembra,da so zobki (povišana temparatura, driska, slinjenje, rdeča lička,..) pa sem šla kupit Calgel in sem ji mazala 1 krat na dan. Včeraj so pa zobki res ven prišli... Tako,da ni bojazni, da bi bilo kaj narobe. Samo ne pretiravaj z mazanjem. Namži ji takrat k začne biti tečka in grizljati, pa boš videla, če se bo umirila, da je to to. Lp Tia74
|
|
|
|
RE: Uporaba gela za dlesni, če nisi prepričan... 24.2.2006 8:18:05
|
|
|
|
Urška//
|
Ojla Jaz pri naši ko se mi tako zdi kar namažem, imamo Gengiel in tega lahko baje večkrat namažeš lp
|
|
RE: Uporaba gela za dlesni, če nisi prepričan... 24.2.2006 8:32:15
|
|
|
|
nana 27
|
od decembra dalje Kaj nas še čaka. Belo pikico vidim v ustkih že kakšen mesec, zadnje dneve se hoče (čeprav še nima nobenega zobka) kar vame zagrizti (obraz, vrat, roke) in zraven spušča glasove, kot da me hoče pojest Jaz pa mislim, da mi hoče naš štirimesečnik povedati, da me ima rad Čez dan je grozno siten. Kaka že več kot en teden 2x na dan in nič mu ni prav pa še praskati se je začel po glavi in imam občutek, da sam sebe tolaži. V usta si še ne zna tiščat grizala. Malo že, ampak ne za dolgo. Zelo se slini. Ali male dlesni kaj bolijo? Pri nas je hranjen po flaški in mu pitje mleka zadnje dneve nič kaj ne ustreza. Masaža dlesni s Camgelom pa pri nas ne pomaga kaj preveč. Še najbolje je, če mu z grizalom sama drgnem dlesni, ker se čisto umiri in posluša drgnjenje ampak tega ne morem delati ves dan.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?