|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vsi znaki za nosečnost so bili prisotni...
23.2.2006 14:25:43   
buča
pa sem po 1 tednu zamude dobila user posted image .Joje so me bolele,hrana mi včasih je,drugič mi ni dišala,vse me je špikalo spodaj,imela sem povišano temperaturo...pa zamujala je user posted image ,najprej 1,potem 3,potem 5 ,potem sem potiho upala,jeeeeeee,potem 6,ta 7 dan pa trararaaaaaaa,prekleta ku..a smotana,zdej pa vložke not bašem,majku ji s...lim.
ehhhhh,pa se ne sekiram prevečuser posted image user posted image al pa seuser posted image user posted image no,ja glih neki vmes....še dobr da mam Pikouser posted image user posted image ...pa prvič sem v prvo zanosila,2 v tretje,ni hudič,da zdej nau ratal...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni...
23.2.2006 15:02:41   
Jančika_
Buča, sej bo. Kmalu, ziher!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2006 15:13:36   
lelaval
Saj bo ratalo - enkrat že.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2006 15:34:43   
ANA_P
buča, saj bo, boš videla. pa poglej nisi edina, glej koliko nas je. po M pa spet na polnouser posted image user posted image user posted image  in enkrat nam bo ziher ratalo.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 11:53:06   
manca
Tudi jaz sem danes dobila menstruacijo, pa sem pričakovala da je ne bo.....trebušček imam napihnjen že nekaj časa, pa prsi me ful bolijo da niti modrčka ne morem imeti  na sebi. Bo morda pa v tretje uspelouser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 12:43:07   
Anonimen
Ej buča, enkrat bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2006 15:40:26   
sasabela
Jest mam filing, tko kot vse mesece do sedaj, da zdej bo pa sigurno uspelo. Čutim na vodi...čeprav je mal kalna.....punce samo v akcijo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2006 17:09:09   
inja2
Buča tudi tebi se bo kmalu nasmehnila sreča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2006 17:26:47   
Naja30
Buča, meni se je čisto ISTO zgodilo. Bila sem prepričana, da je uspelo, a je zamujala zarad vodne ciste na jajčniku user posted image user posted image  Znaki pa čisto za user posted image !!! In seveda sem uničla 2 testa, tisti Romed je bil celo pozitiven!!! user posted image user posted image  CB pa negativen.

Ah, saj bo kmalu posijalo sončece za vse, ki si želimo user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2006 19:39:51   
PIKA
Ko boš res user posted image , bodo vsi opisani znaki drugačni, kot sedaj. Bolečine v trebuhu, napetost, slabosti,... se bodo izražale drugače, kot sedaj opisuješ. Tudi jaz sem 6 mesecev imela vse znake, pa je bila le ovulacija ali PMS, sedaj so drugačni.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2006 19:53:31   
lunca23
Buča ne obupat.
Tolaž se s tem, da nisi sama in da nas je tle gor kr velik, ki vsak mesec upamo, da bi zagledale tiste čudežne user posted image - user posted image .
Če je v prvič pa v drugič ratal, ja ni hudiča, da tud v tretje ne bi (tk ko si tud sama zapisala).
Le pogumnouser posted image !!!!

Pa še enaga user posted image za srečo!

Lp, user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce .... in da preganjaš sence!

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2006 20:20:09   
Makica 79
Naj te samo potolaži misel na to, da nas je takih še kar en kup tukaj. Vsaki mesec imamo te "znake", ko pa šeuser posted image  zamuja pa je vse skupaj toliko huje.
Rada pa bi ti povedala da si prava srečnica, da ti je že uspelo in vsaj veš da je vprašanje časa ko boš spet veselauser posted image .
Ne se sekirat, vsaj ne toliko kot me ostale ki še sploh nevemo, kako in kaj. Al je vse ok ali ni?
Upajmo skupaj za sebe, za tebe, za vse nas.
user posted image
Punce samo z pozitivnimi misli (user posted image ) in ogromno ljubezni (user posted image ) jo lahko preženemo, to grdo (user posted image ).

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?