Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 23.2.2006 14:25:43
|
|
|
|
buča
|
pa sem po 1 tednu zamude dobila .Joje so me bolele,hrana mi včasih je,drugič mi ni dišala,vse me je špikalo spodaj,imela sem povišano temperaturo...pa zamujala je ,najprej 1,potem 3,potem 5 ,potem sem potiho upala,jeeeeeee,potem 6,ta 7 dan pa trararaaaaaaa,prekleta ku..a smotana,zdej pa vložke not bašem,majku ji s...lim. ehhhhh,pa se ne sekiram preveč al pa se no,ja glih neki vmes....še dobr da mam Piko ...pa prvič sem v prvo zanosila,2 v tretje,ni hudič,da zdej nau ratal...
|
|
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 23.2.2006 15:02:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Buča, sej bo. Kmalu, ziher!
|
|
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 23.2.2006 15:13:36
|
|
|
|
lelaval
|
Saj bo ratalo - enkrat že.
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 23.2.2006 15:34:43
|
|
|
|
ANA_P
|
buča, saj bo, boš videla. pa poglej nisi edina, glej koliko nas je. po M pa spet na polno in enkrat nam bo ziher ratalo.
|
|
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 24.2.2006 11:53:06
|
|
|
|
manca
|
Tudi jaz sem danes dobila menstruacijo, pa sem pričakovala da je ne bo.....trebušček imam napihnjen že nekaj časa, pa prsi me ful bolijo da niti modrčka ne morem imeti na sebi. Bo morda pa v tretje uspelo
|
|
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 24.2.2006 12:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej buča, enkrat bo.
|
|
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 24.2.2006 15:40:26
|
|
|
|
sasabela
|
Jest mam filing, tko kot vse mesece do sedaj, da zdej bo pa sigurno uspelo. Čutim na vodi...čeprav je mal kalna.....punce samo v akcijo...
|
|
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 24.2.2006 17:09:09
|
|
|
|
inja2
|
Buča tudi tebi se bo kmalu nasmehnila sreča
|
|
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 24.2.2006 17:26:47
|
|
|
|
Naja30
|
Buča, meni se je čisto ISTO zgodilo. Bila sem prepričana, da je uspelo, a je zamujala zarad vodne ciste na jajčniku Znaki pa čisto za !!! In seveda sem uničla 2 testa, tisti Romed je bil celo pozitiven!!! CB pa negativen. Ah, saj bo kmalu posijalo sončece za vse, ki si želimo
|
|
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 24.2.2006 19:39:51
|
|
|
|
PIKA
|
Ko boš res , bodo vsi opisani znaki drugačni, kot sedaj. Bolečine v trebuhu, napetost, slabosti,... se bodo izražale drugače, kot sedaj opisuješ. Tudi jaz sem 6 mesecev imela vse znake, pa je bila le ovulacija ali PMS, sedaj so drugačni.
|
|
|
|
RE: vsi znaki za nosečnost so bili prisotni... 24.2.2006 19:53:31
|
|
|
|
lunca23
|
Buča ne obupat. Tolaž se s tem, da nisi sama in da nas je tle gor kr velik, ki vsak mesec upamo, da bi zagledale tiste čudežne - . Če je v prvič pa v drugič ratal, ja ni hudiča, da tud v tretje ne bi (tk ko si tud sama zapisala). Le pogumno !!!! Pa še enaga za srečo! Lp,
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?