Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 13:15:46
|
|
|
|
daddy
|
če govorita isti jezik, je najbolje uporabit kr besede
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 13:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja povej mu!
< Sporočilo je popravil Tassy -- 23.2.2006 13:25:47 >
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 13:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko si pa bolj izvirna in mu zapoješ Npr.: Dragi pobožaj me že tak tam doli, saj med nogami se nabirajo mi molji! al pa Zdrsni v vdolbinco in zmasiraj mi mašinco... Daj že primi me za prsi in zgrabi me za rit, saj nisem iz porcelana in se nima kaj razbit!
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 14:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sramežljivka, ti res "rulaš"!!! si velja zapomnit tvoje verze... Drugače pa, midva si najlažje poveva želje in fantazije kar med seksom. Takrat, ko sva najbolj zrajcana-filing je skoraj tak, kot takrat, ko majčkeno preveč popiješ in se jezik z lahkoto razveže... Ob kavici, ali pri kosilu po mojem taki pogovori ravno ne stečejo najbolje
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 14:18:19
|
|
|
|
dory
|
na temle forumu se pa zadnje case dogaja...sem se ze parkrat nasmejala kot ze dolgo ne :) kar se pa tice kako povedat...ne obremenjuj se s tem...k bo akcija bos pa ze povedala kaj bi bolj pase ane...prej je pa nesmisel studirat kaj bi in cesa ne bi...problem resujemo ko je tle...v skrajni sili pa zapoj :)
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 14:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Nojči ma def prav . A si predstavljate, da dragemu postrežete z kosilom in ravno ko ves vzhičen odpre usta, da pohrusta vaš slasten zalogaj, vi prijavite: "Mucek, najlednjič nikar tako grobo drset po ščegetvčku, raje prični z rahlimi gibi, da se ovlaži. Kaj pa če bi mogoče poiskusila z oralnim sexom? Nenazadnje ga jaz tebi nudim že več let?!" No to se mi ne zdi ravno piporočljivo, se lahko revčku kaj zatakne v grlu, da ne govorimo o tem, da kosila najbrž ne bo pojedel
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 15:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha ha.... Sej sem ti ze odgovoril Tko kot sem rekel.. skini masko.. kako lahko pricakujes, da bos masko snela.. v relanosti, ce je se tuki na netu ne mores.. in se kle neki z anonimnico spilas.. Evo to mas zdaj test.. Ce poves kdo si.. pol si ze na boljsi poti...
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 15:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Ja povej mu! Simpl a ne?
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 15:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka Lahko si pa bolj izvirna in mu zapoješ Npr.: Dragi pobožaj me že tak tam doli, saj med nogami se nabirajo mi molji! al pa Zdrsni v vdolbinco in zmasiraj mi mašinco... Daj že primi me za prsi in zgrabi me za rit, saj nisem iz porcelana in se nima kaj razbit! Krasno ejjj..
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 15:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nojči midva si najlažje poveva želje in fantazije kar med seksom. Takrat, ko sva najbolj zrajcana-filing mi tudi.. mi je enkrat rekla, naj si eno dobro macko predstavljam.. pa sem si jo res...
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 15:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jest sem bla Tjazy, šit ej, sem potem želela še neki napisat dodatno k moji anonimnosti, pa me je ven vrglo pod nick name, ker tale RR skoz neki nagaja s to anonimnostjo. Evo sem že na boljši poti ker sem povedala kdo sem, ni me sram
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 16:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Vau, Tassika, vidim, da se ti stvari definitivno odpirajo na bolje, a ne? Želim ti vso srečo in če je tisti pravi, boš v pravem trenutku tudi povedala, kar si želiš in ti ne bo nerodno. On bo znal poskrbeti, da se boš dovolj sprostila in to je glavno.
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 16:59:11
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kako osebici poželenja povedati kaj si želim? Moškemu povej čimkrajše, ciljno, kaj je problem in kaj je ciljna želja. Šele nato če bo potreno razlagaj vso ostalo šaro, "de se je pri kolegici tudi tako zgodilo, ko je delala v firmi, ki je šla v stečaj po treh mesecih.... bla...bla...bla." Na kratko in ciljno. Bo premlel v miru in rezultati bodo očitni. Boš kar gledala, kako to, da nisi že prej. (samo potem ti bo pa še on kaj povedal za sebe )
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 23.2.2006 19:36:43
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo dal že to čez. Kako pa smo začeli? Tudi meni ni bilo lahko. Sem mu pa povedala, da sem sanjala to in to in to in da je bilo super. Še dobro, da je takoj skapiral in se spravil k poslu.
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 24.2.2006 15:06:11
|
|
|
|
kiki.l
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka "Mucek, najlednjič nikar tako grobo drset po ščegetvčku, raje prični z rahlimi gibi, da se ovlaži. Kaj pa če bi mogoče poiskusila z oralnim sexom? Nenazadnje ga jaz tebi nudim že več let?!" Men se zdi pa tole super. Šok je edina prava metoda, pa še zabavno je.
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 24.2.2006 15:12:24
|
|
|
|
mačica
|
Če ne gre z besedami pa primi njegovo roko in jo pelji tja kamor bi rada pa sem prepričana da bo brez besed skapiral! Tudi tako se da če besede ne stečejo...
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 24.2.2006 20:11:03
|
|
|
|
Tamauchica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačica Če ne gre z besedami pa primi njegovo roko in jo pelji tja kamor bi rada pa sem prepričana da bo brez besed skapiral! Tudi tako se da če besede ne stečejo... He he he... se kr strinjam s tem
|
|
|
|
RE: Kako povedati svoje želje 28.2.2006 7:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna si rešila problem? Je stanje kaj boljše?
|
|
|
| Stran: [1] |
anke4pikiceKatero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?Lana (
24%)
Ana (
28%)
Ela (
16%)
Ema (
16%)
Lina (
15%)
Število vseh glasov: 435Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!