|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samo krči ali pravi popadki?
22.2.2006 20:23:22   
bini
Sicer je to že moja druga nosečnost, ampak ker se mi tokrat že od 30 tedna redno pojavljajo krči oz. otrdevanje trebuha po nekajkrat na dan, se sedaj sprašujem kakšna je pravzaprav razlika med tem in tistimi pravimi popadki?? prvič nisem imela praktično nič svojih popadkov zato nimam pojma kako izgledajo user posted image , kakšni so bili pa tisti med porodom sem pa tud pozabila user posted image

a mi zna katera povedat ali so pravi popadki zelo boleči?? ali gre samo za bolj pogosto otrdevanje trebuha??? nimam pojma, nočem pa delat prezgodnje panike seveda... sem v 36. tednu in trd trebuh je sedaj že bolj pogostokrat, ni pa kake hude panike - razen ko le to ustvarim v svoji glavi seveda...
hvala za vsako informacijo user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samo krči ali pravi popadki?
22.2.2006 21:07:38   
Jančika_
Jaz sem jih občutila najprej kot prebavne motnje, po pol ure pa ni bilo več dvoma. Kaj pa vem, po moje boš vedela, ko bo šlo zares.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 21:11:55   
viv_
Tako kot pravi Jančika - boš vedela, ko bo šlo zares. Meni se je posvetilo, ko so se začeli ponavljat na 15 minut.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
22.2.2006 21:33:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 21:42:10   
Anonimen
Meni je tudi trebuh otrdeval zelo dolgo časa, bolelo ni pa nič. Popadek (sicer umetni) pa sem najprej čutila kot bolečino v križu, zelo topo, potem pa šele "prebavne motnje".

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2006 22:13:51   
Magi*
meni je trebuh otrdeval že zelo zgodaj. v 37. tednu pa zelo, zelo pogosto, nato mi je odtekla voda in to je blo to. boleli so me šele umetni popadki. hm, če se ti zdi bolj pogosto kot prej, pojdi jutri do G, naj ti naredi vsaj CTG. tam se bo takoj videlo, ali gre za prave ali lažne popadke. če bi bila kakšna drastična sprememba pred jutrišnjim dnem, boš pa zagotovo vedela.

drži se.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2006 8:20:39   
bini
hvala punce..
ja, v bistvu ni bilo nič novega, nič drugačnega kot že do zdaj... potem sem se mal umirila, več počivala in se je stvar čist umirila...
ja, sej v bistvu se sam mal bojim, da bi te popadke preveč dolgo samo opazovala oz. ignorirala in bi potem samo hop rodila - pa vseeno ne bi glih doma al pa v avtu user posted image .. čeprav, če bo nujno, bo pač nujno...
ampak zaenkrat naj dete kar še počaka kak teden ali dva..

user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?