|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave na začetku nosečnosti
22.2.2006 16:58:02   
Anonimen
Nekaj dni nazaj mi je test pokazal user posted image , vendar me user posted image težave spremljajo že kakšen teden več! Noseča sem 4-5 tedne, pa me zanima, ali je imela ketera podobne težavice, kot jih imam jaz,ker tega nisem še nikjer zasledila in niti ne vem, če jih lahko prepisujem user posted image , no neprestano se mi spahuje(riga), včasih se mi kr hrana vrača iz želodca v usta(pa mi ni slabo), prdim k user posted image , ful imam povečan apetit, ampak ko pa kaj pojem pa mi je slabo in neprestano me boli glava! In to traja že več kot teden, oz so se te težavice pojavile, ko test sploh še nebi pokazal user posted image (recimo par dni po O)...se je kateri dogajalo kaj podobnega? Sicer sem drugič noseča,ampak v prvi nosečnosti sem bila k user posted image , brez vseh problemov! Vesela bom vsakega odgovora!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave na začetku nosečnosti
22.2.2006 17:12:04   
Reja
Nekatere od teh težav sem imela tudi sama, za ostale pa sem od drugih user posted image  tudi že slišala, tako da ni panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 17:53:07   
naja78
ojla anonimen.

tudi jaz sem danes zvedla za user posted image .user posted image user posted image

tudi jaz že 1 tedn prdkam,rigam,slabo mi ni za 1x nič,malo me samo špikne uspodi,tolk da vem da je user posted image  spodaj,v trebuščku.

mislim da je to čist normalno in ne obremenjuj se s tem.vedi da user posted image  ni nobena bolezen.
uživaj.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 17:56:51   
Reja
Saj res, čestitke obemauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 18:42:42   
happy mam
Živjo! Ja najprej čestitke svežima user posted image . user posted image Jaz sem v 16 tednu, pa mi je na začetku bilo vsak dan zjutri full slabo. Tko da to ni panike, se mi zdi to čist normalno. Hvala bogu da me je minilo user posted image

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2006 20:25:45   
andrejaz
Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti kot user posted image , sedaj v drugi pa sem imela nekatere znake kot jih opisuješ ti. Začelo se je s spahovanjem v 5 tednu, ki pa se je v 6 tednu spremenilo v 2 meseca slabosti in bruhanja.
Kot sem že slišala, pa so vsi znaki kot jih opisuješ čisto normalni.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2006 20:28:44   
Barbk
Iskrene čestitke obema,juhej!user posted image user posted image user posted image

Barbk

(odgovor članu happy mam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2006 23:55:19   
matahari
Jaz sem v 11 tednu in imam enake težave - slabo mi je od jutra do večera..ko nekaj pojem je pol ure bolje potem enako..full me napenja, tudi voda, ičitno še zrak, ki ga diham..ker stalno nekaj jem sem se zredila 4 kg user posted image ..slabost pa kar ne mine, pa še vrtoglavice in nizek pritisk..v prvih dveh nosečnostih sem bila tudi jaz ko user posted image , zdaj pa evo...no ampak vse to bom zdržala...samo, da je z user posted image  vse ok..sem bila v ponedeljek na ultrazvoku in videla kako lepo krili z rokami..so se mi kar solze vlile od sreče..user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2006 0:13:21   
KODA
user posted image user posted image čestitke svežim user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2006 21:55:43   
Pupica
Vse naštetouser posted image ampak je večina od težav v 3 mesecu izginila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2006 7:09:14   
Anonimen
Tudi jaz sem imela podobne težave! Imam pa še eno težavo, ki se mi je pojavila v devetem tednu - in sicer hemeroidi!!!!!user posted image Nikdar v življenju še nisem imela težav s prebavo, sedaj pa sem lahko vesela, da grem enkrat na tri dni na veliko potrebo. user posted image  Kaj mi svetujete? Če so se mi že sedaj pojavili, kaj bo šele sledilo v naslednjih tednih?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2006 13:59:38   
andrejaz
Če imaš probleme s prebavo poskusi pojesti kakšen kivi ali dva (sigurno pomaga), pa jej polnozrnati kruh, pa muslije,....

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2006 19:36:12   
nelly
Čestitke obema user posted image . Tudi jaz imam podobne težave, da mi je slabo od jutra do večera in tudi ponoči pa špika me tudi. Kar se pa tiče prebave ti pa lahko svetujem, da si namoči suhe slive v vodo in pusti stati dan ali dva. Nato pa slive pojej in vodo popij. Meni to pomaga. Upam da bo tebi tudi in da boš lahko normalno hodila na blato. Jaz si to pripravim vsaka dva dni.   Lp

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......