Barbs
|
Ojla, jaz sem podobno posteljnino, z vezenjem in potiskom, gledala v Arielu; komplet kovtrček, povštrček, obroba za posteljico, dekica iz flisa in rjuhica, pride 17.000 tolarjev. Je iz uvoza in prodajalka mi je povedala, da ni mišljeno, da bi se še kaj čez obleklo, ker je pralno in tako tudi narejeno. Kompletek je zelo lep, imajo v ga v dveh barvah in vzorcih, samo nekaj primerkov, ker so vzeli za pokušnjo, ker pri nas menda mamica nerade kupujejo posteljnino brez preoblek. Jaz sem tuhtala, kaj zdaj, pa še eno privat ponudbo v Dobrovi sem dobila ( šivalni slaon) . Zmotilo me je ravno to, ker sem razmišljala, kakšno bom potegnila iz stroja; pa še to, da se prevlekica, če jo opereš, posuši zelo hitro, kovtrček pa ne, ga moraš kar sušit, da je res ok ( v sušilcu kao ni priporočljivo) . Potem sem pa še malo brskala v tri dni in našla, prav tako v Arielu , komplet obrobo, pa prevleko za kovtrček, pa prevleko za blazinico od Katja in Alen za 6.990 sit , pa jogi rjuhco za dva jurja ( barva se ujema z odtenkom v posteljnini) , pa lahek kovtrček za nekaj več kot pet jurjev .... Tako sem dala 14 jurjev za vse skupaj in sem kar zadovoljna. Seveda pa bomo kupili še kakšne prevleke in jogi rjuhce za menjat.