|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pranje posteljnine
22.2.2006 12:17:06   
soncicaT
Pozrdavljene.

Danes sem želela it oprat posteljnino, ki sem jo kupila v Aladinu (imajo enako v Baby-centru)..kompletek je sestavljen iz rjuhice, prevlekica, v kateri je že kovterček, "povšterčka" , zaščitne odejice za na posteljico in okrasno blazinico-srčka...Kupi se zadeva v veliki "nabasani" vrečki:-).

In sedaj sem ugotovila, da se da slečt samo prevlekica za kovterček, ostalo pa nima nobene zadrge...in sedaj ne vem, kako to oprat. Če dam v pralni stroj, bog vedi, kako bo ven prišlo, na roke pa tudi ne moreš tako dobro oprat...

Mi je nekako že žal da sem ta kompletek vzela...

Prosim nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pranje posteljnine
22.2.2006 12:23:56   
mika
Nič bat. Jaz imam tudi takšen komplet in sem vse skupaj oprala v pralnem stroju in posušila v sušilcu. Zlikat je tudi šlo brez problema, tudi okrasni rob.

LP, Mika

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 12:25:06   
Anonimen
to je pa čudn..zdi se mi da je vse bl dekorativne narave in da je brezveze prat. drgač pa povštre in kovtre in oblogo za posteljo js ravno tako na 30* vržem v stroj na program za občutljivo perilo pa pride čist lepo vn. vrjetno je pri tem tojem kompletui mišljeno da ga še oblečeš v obalčila al pa da je dekoracija.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 12:30:12   
soncicaT
Aha, bom vse dala lepo v pralni stroj na 30 pa da vidimo kaj bo ven prišlo:-), glede na to da je zadeva kar draga (cel komplet 13.000, v baby-centru 23.000!!!!) , ne bi smelo biti takoj zanič.

Mislim da ni mišljeno da se še v kaj obleče, ker imajo deli volančke ob straneh (povštrček, okrasna blazinica, itd..)..

Hvala za inf!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 22:01:44   
frutka_
Mislim, da imamo nekaj podobnega od posteljnine ampak sem jaz bila malo razočarana, ker je posteljnina oz "odeja" po nekaj pranjih postala full grda. Kot da bi se polnilo v kepe združilo in stanjšala se je. Tako sem kupila novo  v Odeji Škofja Loka in še en komplet posteljninice.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2006 8:35:38   
Barbs
Ojla,

jaz sem podobno posteljnino, z vezenjem in potiskom, gledala v Arielu; komplet kovtrček, povštrček, obroba za posteljico, dekica iz flisa in rjuhica, pride 17.000 tolarjev. Je iz uvoza in prodajalka mi je povedala, da ni mišljeno, da bi se še kaj čez obleklo, ker je pralno in tako tudi narejeno. Kompletek je zelo lep, imajo v ga v dveh barvah in vzorcih, samo nekaj primerkov, ker so vzeli za pokušnjo, ker pri nas menda mamica nerade kupujejo posteljnino brez preoblek. Jaz sem tuhtala, kaj zdaj, pa še eno privat ponudbo v Dobrovi sem dobila ( šivalni slaon) . Zmotilo me je ravno to, ker sem razmišljala, kakšno bom potegnila iz stroja; pa še to, da se prevlekica, če jo opereš, posuši zelo hitro, kovtrček pa ne, ga moraš kar sušit, da je res ok ( v sušilcu kao ni priporočljivo) .  Potem sem pa še malo brskala v tri dni in našla, prav tako v Arielu , komplet obrobo, pa prevleko za kovtrček, pa prevleko za blazinico od Katja in Alen za 6.990 sit , pa jogi rjuhco za dva jurja ( barva se ujema z odtenkom v posteljnini) , pa lahek kovtrček za nekaj več kot pet jurjev .... Tako sem dala 14 jurjev za vse skupaj in sem kar zadovoljna. Seveda pa bomo kupili še kakšne prevleke in jogi rjuhce za menjat.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2006 11:19:52   
soncicaT
Frutka ja tega se jaz bojim.user posted image

Zaenkrat tako, da boste vedele, oprala sem ves paket v pralnem stroju na 30 stopinj, edino prevlekico za kovterček sem slekla.

Opralo se je čisto vredu, tudi lika se zelo lepo.user posted image Saj pravim, zaenkrat....

A mogoče katera ve, kje dobit posebej posteljnino, pa posebej "slečen" kovterček, pa "slečen" povštrček, "slečeno" oblogico za posteljo, pa da je dokaj ugodno?

Lp

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 23.2.2006 11:22:02 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2006 14:41:40   
Pi@
Za posteljnino ti lahko povem, da sem vidla v zadnjem reklamnem letaku od Mi Lesnina, da imajo znižano (1990 sit), če si že enkrat tam, pa lahko pogledaš še druge stvari, ker imajo večkrat kaka znižanja.
Drugače pa smo mi posteljnino za sestro kupili v trgovini Odeja v Mercator Hipermarketu v kleti. Ne vem pa, če je bila ravno ugodna, ker za sebe sem vse kupili v ikei in je bilo blazno poceni...user posted image

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2006 20:40:00   
frutka_
Sončica jaz sem kupila posteljninico v Odeji, ta kompletek z odejico je bil darilo. Odejico sem večkrat prala iz higienskih razlogov, ker perem tudi najino taveliko odejo iz Ikee. Če nimaš finančnih ovir pojdi pogledat v Odejo, sicer pa ima tudi Spar posteljninico se mi zdi.
Če poznaš kakšno šiviljo pa bi ti lahko tudi sešila, ziher te pride najceneje.

Pi@, jaz imam zase tudi vso posteljinino in odeje iz Ikee ampak imajo čisto svoje mere, tudi za otroško posteljninico. tako da moraš paziti pri merah.

LP

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2006 21:28:06   
Pi@
frutka:
Jaz je nimam zase, ampak za našega težko pričakovanega user posted image  . In ja imaš prav, imajo čisto svoje mere, samo se mi zdi, da toliko profitiram v ceni, da mi to ni tako pomembno...

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2006 17:38:51   
Badeja
Jaz imam enako. Sem jo že 2x oprala v pralnem stroju in jo zlikala, pa je vse O.K. Prala sem pa na 30 stopinj.

LP

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2006 17:40:08   
Badeja
Aja, prala sem cel komplet. user posted image

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

IVF spol
larci22

Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?

punčko (53%)

fantka (47%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!