|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ste imele smolo pri nakupu vozicka?
22.2.2006 8:34:29   
biba77
Torej, stvar je taka, da imam moznost v tujini (malo dalje od A) kupiti vozicek, ki je za dobro tretjino cenejsi kot pri nas. Vec razlicnih modelov. Ni ista firma, ker pac tukaj nimajo te firme, pri nas pa ne njihove. Oprema je ista, materiali pa primerljivi. Ko gledam malo po ulicah in parkih, so ti vozicki kar v uporabi.

Moja tezava pa je naslednja:
Ne vem, ce naj tvegam z nakupom, saj v primeru, da bo kaj narobe (napaka in zlomljeno), mislim, da se ne bova vec vozila sem, da bi to reklamirala.

Ali ste ve pri nakupu vozicka imele smolo??

Ne morem se odlociti, ali naj tvegam in kupim vozicek v upanju, da bo vse ok, ali naj recem, nic, grem na ziher in ga bom kupila doma (ali najdalje v Grazu)! Razlika je kar precejsnja in bi za njo lahko kupila se kar nekaj opreme/oblacil za dojencka...

Hvala.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ste imele smolo pri nakupu vozicka?
22.2.2006 8:38:52   
muha1
Mi imamo Peg peregov voziček in smo zeloo zadovoljni z njim. Poznam kar nekaj parov, ki imajo to znamko in se še nobena ni pritožila. Ne vem pa katero znamko vozička iščete vi.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 8:41:33   
biba77
Hvala za hiter prvi odgovor...

Problem ni v znamki, saj tukaj vec ali manj "nasih" znamk sploh nimajo. Zanima me samo, koliko vas je dejansko imele tezave z novim vozickom? Mogoce se bom lazje odlocila...

user posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 8:51:49   
Ro-La
mi smo enega kupili pri nas, drugega v A, z obema smo zadovoljniuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 8:59:03   
KODA
Jaz sem ga kupila v Italiji,v Chiccotu,na ponovoletnem znižanju.Samo ta je še ostal,pa je bil moj dragi kar malo v dvomih,kaj pa če se kaj polomi,a je garancija.?Pa je voziček vzdržal 2 otroka brez problema,pa še kakšnega lahko.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2006 10:03:45   
tia
Pozdrav biba77,

jaz mislim ,da kjer koli kupiš voziček gre reklamirati.Veš sedaj so vozički že tako narejeni ,da je mala možnost da bi se zlomil ali bilo kaj se mu zgodilo.Jaz sem namreč naročila preko interneta e-baya in morem povedati da sem zelo zadovoljna z njim,dobila sem vse kar je pisalo in brez poškodb.
Res sem se v začetku bojala,da ne bo tako kot more biti in kako je z reklamacijami ali hvala bogu tega ni bilo potrebno.Zato mislim da kupiti voziček sploh ni problem,da ga lahko kupiš kjer koli.Naš voziček sem dobila sigurno za 50.000 sit ceneje kot pri nas, z vso opremo katero nisem vso rabila.

Srečno pri nakupu vozička.

pa pa

Tia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2006 10:10:01   
Marogica
Tvoje razmišljanje ima res osnovo, ker je po eni strani vprašanje poceni nakupa vozička, ki je cenejši (bravo, da razmišljaš v tej smeriuser posted image ), po drugi strani pa so reklamacije.
Pri nas je bilo tako, da sem najprej kupila voziček za novorojenčka (kokmpletna oprema+ šprtni del). Ko smo hoteli namontirati šprtni del, smo opazili, da manjka en del in smo šli v BC, da bi nam ga nadomestili. Vendar tega dela niso mogli nadomestiti in smo dobili denar nazaj. 
Nato sva se odločila za Hauckovega tricikla, kjer se nam je že 3x predrla guma, kar pa je moj mož zamenjal kar sam. Ko je bil ta "sibirski" mraz, pa nam je popokala oz. zlomila plastika, ki predstavlja zavoro na kolesih in smo zopet reklamirali in reklamacija je biola uspešno odpravljena.
Kaj ti hočem povedat? Mi smo v bistvu imeli nesrečo z vozički, ki pa smo jih lahko reklamirali, ker so bili tukaj kupljeni, kar se v tvojem primeru ne bi dalo. Po drugi strani pa ti priporočam, da pogledaš po slovenskih trgovinah, ker imajo dostikrat akcije in se najde marsikaj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2006 10:15:21   
pravljica
jaz sem tvegala in šla po voziček v zagreb...če bi prišlo do okvare, se ne bi vračala tja...res pa je, da imajo rezervne dele pri nas (quinny) in bi nadomestni del pač sama financirala

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2006 10:49:03   
kofetek2010
a Euro garancije ni možno dobit user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2006 12:10:46   
Anonimen
js sem kupila tukej abc designa pa sem se nategnila ko pes! ga mela 3x na servisu, tko da sem ga prodala pa kupila novga peg peregota ki pa je zakon. tko da po mojih izkušnjah ga ne bi kupvala prov seleč, edin če bi ga tko k js prodala pa novga kupila.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2006 12:30:35   
lelaval
Jaz sem pri nas kupila ABC in sem zelo zadovoljna. Lara, očitno si imela samo smolo, saj  ne poznam nobene, ki s to firmo ne bi bila zadovoljna.
Je pa kolegica kupila od Peg Peregota športni voziček in ga ima več na servisu kot pa doma.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2006 14:55:58   
*goldfish*
Naj ti povem še jaz zgodbo moje svakinje!
pri dveh otrokih (prva je stara 15 mesecev, druga pa 1 mesec)je zdaj kupila 4 voziček.
prvega je kupila onega z lupinico pikolo voziček in je stal nekaj čez 30.000, potem je ugotovila zakaj ni vse dober in je po treh mesecih uporabe kupila drugega iste firme, in je zopet ugotovila, da se vse na njem lomi, blago trga,...nepraktičen totalno. nato je kupila iste firme (še vedno ni prišla gor, da je ta firma za kur...)navadno marelo. takrat je bila mala stara 7 mesecev. zdaj pa je prišel drug dojenček in so kupili abc za 23.000.

bomo videli kako dolgo bo ta dober?

Mi pa od vsega začetka imamo peg perego pramette in smo fejst zadovoljni z njim! Pa sem mojemu pred nabavo vozička enkrat v trgovini pokazala kako mi je všeč ta model in ko je šel v lj v nabavo je "spotoma" kupil in me presentil z vozičkom.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2006 14:56:40   
mojsoncek
Tudi midva z mozekom sva bila pogumna in sva ga narocila iz Nemcije preko ene spletne trgovine, ker je bil takrat v akciji in je bil res ugoden. Pri nas sva si edino taksen model najprej ogledala in se pozanimala glede rezervnih delov. 

Vozicek je super in je tak kot tisti v trgovini pri nas user posted image . Razlika je le ta, da sva prihranila cca 35 jurckov (z vracunanim stroskom transporta in provizijo na banki).

Kar pogumno!!!

lp

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2006 15:16:21   
Jančika_
Midva sva voziček kupila v Chiccovi trgovini v Celju. Čeprav sem z njim super zadovoljna, sva ga enkrat morala dati na servis, ker je v hudem mrazu naslonjalo padalo iz sedečega v polsedeči položaj. Hja, ko so ga imeli tam, se to seveda ni dogajalo in tako niso mogli popraviti. In je Joe popravil sam (zategnil eno fedro, ki se je na mrazu uskočila). No, takrat sem bila zelo vesela, da imam trgovino tako rekoč pred vrati, ker sem voziček kar peš peljala tja.

Odkar smo v EU, je baje tako, da mora vsak servis pri nas vzeti v popravilo tudi voziček, ki ni bil kupljen v Sloveniji (tako mi je rekla ena prodajalka). Ne vem pa, kako je potem z uveljavljanjem garancije in plačilomuser posted image . Če gre za voziček, ki ga pri nas nihče ne prodaja in je še drag povrhu, se sama verjetno ne bi odločila za nakup v tujini; če gre za manjše denarje, bi pa razmislila in se mogoče odločila tudi za to varijanto.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2006 22:07:07   
frutka_
Nisem imela nobenih težav z vozičkom razen ni mi bilo všeč, da se ABC Design marele full težko vozijo pa sem kupila drugi voziček (PP) in tistega prodala. Pri vozičkih imam zahtevne kriterije.

Po mojem mnenju kupi voziček raje kje v bližini, ker ge hitro kaj narobe potem aps i brez vozička ravno v trenutku, ko ga najbolj potrebuješ.
Koliko pa si pripravljena odšteti zanj?!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.2.2006 22:14:11   
Gina
NIti s prvim, pri nas kupljenim vozičkom pred 10. leti, niti z drugim, preko e-baya kupljenim trikolesnikom (uvoz Avstralija) pred letom in pol, nisem imela nobenih težav. Še celo marela iz Interspara, kupljena za par jurjev služi odlično. Uf, mam jaz zgleda srečo z vozički.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.2.2006 10:09:37   
biba77
Frutka, saj to me muci user posted image .
Sreco imava, da nimava "financne omejitve" pri nakupu, ampak jaz pac ne morem iz svoje koze, da si ne mislim, da lahko za razliko v ceni med tem in v Slo kupljenim vozickom vseeno dobim se kar krepko drugih stvari. Razlike je nekako 30-50 tisocakov (pac odvisno od tega, kateri model bi si izbrala). Za ta denar pa lahko tukaj dobim ...
Ne vem... user posted image mi je rekel, ce se ne morem odlociti drugace, naj gledam samo na to, kateri mi je bolj vsec. Jaz pa praktik in sem v dilemi...

No, hvala vsem za odgovore!

user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.2.2006 23:36:10   
frutka_
No, to je pa že precejšnja razlika v ceni. Svetujem ti, da se potem v končni fazi nakupa odloči za izključno tistega, ki ti je všeč. Vozila boš ga ti zato ti že mora všečen. Jaz sem imela za prvo leto Peg Perego Culla model, zdaj pa imam Zappa-a. Z obema firmama sem extra zadovoljna.

LPuser posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!