|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj kuhate med tednom?
21.2.2006 15:56:32   
soncece24
Ko so vaši možeki v službi? Moj ma drseči delovni čas in tako delo, da nikoli ne vem kdaj bo prišel in res ne vem kaj kuhat, da se lahko pogreje/stoji/malo počaka? Saj varianta je tudi, da začnem delat komaj ko pride al pa me kliče, da je na poti domov, samo pol pa predolgo traja in sem že fuuuuuuul lačna (ker sami mi ni fajn jest). 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj kuhate med tednom?
21.2.2006 16:17:43   
Nea
Vedno najdem kakšno idejo na www.kulinarika.net.

Pozdravcek,
Nea

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2006 16:35:05   
copka
Ponavadi kaksne testenine - s tuno, s sirom, , ali pa kaksno rizoto z morskimi sadezi, z zelenjavo. To vse lahko stoji.

Ce te poklice, ko je na poti, lahko naredis kaksne zrezke s smetano in rizem. Danes sem naredila zelenjavno minestro, pa ga bo tudi pocakala, in zelenjavno omleto. Meso me je kar minilo, vseeno pa naredim kaksno mesno omako za testenine. Vcasih tudi struklje.

Kaksne lazanje, musako, palačinke z zelenjavo... pa delam, ko se mi da ali pa med vikendom.

Je pa odvisno koliko je kdo zahteven- eni morajo pod nujno jesti meso, moj je hvala bogu dobra zlica. Jutri, ko vem kdaj pride, bo nekaj z gobicami, pa ne vem ali riz ali testenine, ali pa kaksni zrezki.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2006 18:49:46   
Ro-La
nič

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2006 19:00:35   
Marogica
Jaz skuham vse, kar se spomnim in kar znam ter kaj imam trenutno doma. Določene stvari imam tudi v zmrzovalniku že skuhane-tako da je variant nešteto.
Ker je pri nas podobno, kot pri tebi-da ne vem, kdaj pride mož točno, sva se po novem dogovorila za uro, kdaj jeva in to je ob 15 uri, ko pride ta večji iz vrtca. Tudi meni je šlo na živce, da bi morala enkrat skuhat do enih enkrat do dveh....., pa še lačna sem bila včasih, kakor pri tebi. sedaj pa vem, ob kateri uri kosimo in se lahko toliko prej tudi najem zajtrka ali malice.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2006 21:29:58   
rija
Nič. Mali je itak na Milumiluuser posted image  midva pa si nosiva kosilo iz ene gostilne, ki ima odlično hrano  ali pa sva abonirana pri mami.
Čez vikend pa itak restavracija Mama.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2006 21:43:24   
ona
Lahko narediš golaž z njoki.to lahko počaka ali pa mineštre-jota z zeljem,repo,..
Pa pasulj,vampi,
po mojem to stoji dlje,drugače pa je najbolje,da se zmenita za uro!

Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2006 1:03:05   
kapica
Hm, mogoce kaksen segedin, sarma, filana paprika, pita, juhe. Sicer pa tudi omakice, riz ali  npr. pire, se tudi lahko pogreva, pa je potem se vedno dobro.

Pri nama je tudi tako, da sva pogosto v razlicnih zmenah, pa vecinoma skuham taksne stvari da se lahko pogreje. Razen kaksnega pomfrija ali podobnega, to res ni vec dobro potem.

Da se pa zmenita ob kateri uri bosta jedla, pa je tudi dobra ideja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2006 13:38:53   
soncece24
Včeraj sem nardila krompirjevo smetanovo juho, je bila zelooo dobra, danes bo pa faširano - taka zelenjavno-mesna zmes, ki jo potem sam zvijaš v tortilje in je fuuuul dobro. Jutri bo pa kr on kuhal, ker sem do 9 zvečer v šoli user posted image

hvala za ideje samo pol od naštetega ne znam skuhat user posted image user posted image ker sem antitalent

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?