Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fisher Price - OPREMA IN NE IGRAČE 21.2.2006 13:31:35
|
|
|
|
Jan@
|
Ja sem našla v Toys R Us-u zdele, da majo opremo tudi , samo ne točno tega artikla, k bi ga jaz rada. sem jim pisala kaj bi rada in upam, da mi odgovorijo. na ebay-u se pa ne znajdem, ker je vse v nemščini in nimam pojma. ma sej bom počas našla. hvala za linke
|
|
RE: Fisher Price - OPREMA IN NE IGRAČE 21.2.2006 15:10:51
|
|
|
|
Stajerka
|
V Sloveniji je zastopnik za Fisher price Emona. Uvazajo samo igrace, katere prodajajo v trgovini Direndaj. Sem jih poklicala in niso zainteresirani, da bi uvažali še kaj več...... Jaz sem gugalnik od fisher price po tem kupila v Toysu (Kick & Play Bouncer: http://www.toysrus.at/index.php?mapid=1&marke=38&page=6&PHPSESSID=5209cf41e48b339fb2d8be05e5187eed). Sem jim poslala email v angleščini in so mi v enem dnevu odgovorili, če imajo artikel na zalogi v tisti prodajalni v katero sem šla (Celovec). Kateri gugalnik pa tebe zanima?
|
|
RE: Fisher Price - OPREMA IN NE IGRAČE 23.2.2006 10:01:50
|
|
|
|
janjja
|
Fisher Price Ocean Wonders Aquarium Babyschaukel Ej takega sem videla v Baby centru v celju pred enim tednom. Vem ko sva še z mojim full gledla ker kaj takšnega še nisem videla. Pa ziher je bil od Fischer price.
|
|
|
|
RE: Fisher Price - OPREMA IN NE IGRAČE 23.2.2006 10:42:16
|
|
|
|
Jan@
|
Jaz bi rada pa tale gugalnik http://www.fisher-price.com/uk/babygear/product.asp?id=31197&sku=G5912&c=bgsw_tas, pa sem pisala v Toys R Us, pa so mi rekli, da tega artikla nimajo. Ma sej to je tud tle v tej Sloveniji. Nekaj na netu najdeš, potem pa do boga ne moreš nikjer kupit. Vsaj jaz se vedno v kaj takega zapičim, k potem tukaj ne dobim. Lep dan vsem in hvala vam za odgovore, če pa boste tega kje pri nas videle, mi pa prosim sporočite. Lp in pobožajte svoje
|
|
RE: Fisher Price - OPREMA IN NE IGRAČE 23.2.2006 10:45:21
|
|
|
|
Jan@
|
janjja, kako si pa ti slikco pripela? sem hotela jaz tudi, pa mi sploh noče.
|
|
RE: Fisher Price - OPREMA IN NE IGRAČE 23.2.2006 10:49:20
|
|
|
|
Jan@
|
o zdej mi je pa ratalo . no tega bi rada dobila. mi je zelo všeč, pa prijateljica ga ima (v Londonu), pa pravi, da ga uporablja že od rojstva, pa še sedaj, ko je sinko star že 10 mesecev. upam, da ga najdete v kakšni trgovini. lp
|
|
RE: Fisher Price - OPREMA IN NE IGRAČE 24.2.2006 18:52:36
|
|
|
|
alfa
|
Zelo podoben ležalnik (take along swing) sem danes videla med oglasi na bolhi. Če daš v iskalnik samo opremo je na cca. 13 strani in stane 15000,00 SIT. LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.