Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Povečanje denarne soc. pomoči- nov zakon 1.3.2006 18:03:26
|
|
|
|
Nives
|
Potem pa mi ni potrebno klicati znanke. Me veseli, da so postali na CSD ažurni.
|
|
RE: Povečanje denarne soc. pomoči- nov zakon 1.3.2006 21:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če imaš doma že odločbo o socialni pomoči do maja, ki seveda vključuje tudi znižanje zaradi preživnine? A moram poklicati na CSD pa jih spomniti, ali bodo ta mesec, ko bo nakazilo to že upoštevali? Hvala!
|
|
|
|
RE: Povečanje denarne soc. pomoči- nov zakon 1.3.2006 22:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se po že izdani odločbi spremeni zakon, potem bi morali vse take odločbe delavci CSD-jev sami od sebe nadomestiti z novimi odločbami, ne glede na to, ali je nova odločba v plus ali v minus prejemniku. Ampak ker se v praksi to ne dogaja, ti predlagam, da sama stopiš na CSD in to urediš. Nova odločba oz. nov znesek DSP-ja ti bo pripadal od prvega dne naslednjega meseca, ko je sprejet zakon. Torej, če je sprejet februarja, ti pripada od 1. marca dalje. In tudi, če novo odločbo dobiš šele aprila, ti morajo razliko v denarju nakazati za nazaj.
|
|
|
|
RE: Povečanje denarne soc. pomoči- nov zakon 2.3.2006 0:26:54
|
|
|
|
karmy
|
ooooj kerensa tebe pa nism vidla... dolg časa
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?