|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifen in ovulacija
21.2.2006 10:00:44   
enaena
Helou!

Katera od klomifenk mogoče ve: ali lahko pride do ovulacije že prej - to je med 5 dnevnim jemanjem in ne šele 5 - 10 dni po zaključenem jemanju. Se mi je zgodilo namreč, da imam že 3tji dan jemanja močan prozorni vlečljiv izcedek in špikanje v jajčnikih. Je možno da je (bo) ovulacija kljub standardom ob klomifenu nastopila že prej?

Hvala,
enaena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: klomifen in ovulacija
21.2.2006 14:11:03   
alenka25
Ja vse je možnouser posted image  Čeprav naj bi po klomifenu prišla ovulacija od 5 do 10 dneva ali pa po 14 dneh odvisno.
Jaz imam čisto zmešano m in ovulacijo, če jo sploh imamuser posted image

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2006 15:40:57   
vampirka
Če ti rast foliklov ne spremljajo z UZ, potem je verjetnost tudi, da je prišlo hkrati tudi do spontane ovulacije (veliko večplodnih nosečnosti ob jemanju klomifena je ravno posledica "na pamet" predpisovanja tega zdravila)...pa obilo užitkov ob delanju user posted image

(odgovor članu alenka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2006 13:03:10   
sasabela
Mene še zanima,  do sedaj sem imela dokaj neredno menstruacijo....nekje do 38 dni. Sedaj prvi mesec jem klomifen. Ali je možno, da bom zaradi teh tablet dobila user posted image  prej kot do sedaj?Ker če bo ovulacija nekje od 5-10 dne, od tazadnje tablete..potem verjetno ne bom dobila M šele 14 dni po tem? No ...ne vem...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?