|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testo za pico...
20.2.2006 18:34:23   
Anonimen
A ima kakšna poseben recept za testo? Zelo bom vesela kakršne koli ideje oz. majhne skrivnosti, ki jih uporabite pri peki pice.
Nati
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testo za pico...
20.2.2006 18:38:22   
mačica
Ta je pa moj področje... vsi me sprašujejo kako ga nardim pa ni nič posebnega...
No takole; uporabim ostro moko ( tu je catch ), pol kvasa zdrobim v testo, malo olja, malo soli, topla voda in mešam na mikser. Ko je vse gladko pa še na roke dodajam moko da se neha lepit za prste in to je to...
Pa dober tek!
Mačica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2006 19:32:32   
Pupica
U jest tut mojga user posted image z pico razvajam.
Evo ti bom napisala(ampak jaz dam v aparat za peko kruha, cca.1 ura in je full dober)
Za 1 pico:
-140 ml mlačne vode
-3 cajne zlicke olivnega olja (15ml)
-225 g ostre bele moke
-1 cajna zlicka soli (5 ml)
-pol žličke sladkorja(2,5 ml)
-pol žličke suhega kvasa (2,5 ml)

Vendar jaz vse množim s 3, ko dobim testo, pa ga dam polovico v skrinjo, polovičko porabim takoj(lahko ga imaš en dan v hladilniku, več pa ne)

bon apetito

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2006 19:38:50   
Anonimen
E punce, najlepša hvala, testo že lepo vzhaja, tko, da bomo kmal jedli....
Natiuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2006 23:35:01   
Bubamaraa
Tud jst sm ga včasih doma delala, dons pa kr kupim ala "Pečjak", je ful dobr pa še drag ni...Štirje hlebčki so cca.250 sit....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2006 8:21:51   
kalbo
Malo nižje doli je vsaj 5 receptov, tudi moj. Predno se odtaja tisto pečjakovo testo meni že trikrat shaja doma narejeno.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2006 9:57:00   
Bubamaraa
Jaz ga tajam v mikrovalovki, pa to traja cca.5minut.....Mislim, pa da v petih minutah je skoraj nemogoče doma naredit testo....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?