|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek
20.2.2006 11:55:48   
Ayo
Pozdrav vsem puncam, sem nova na tej strani in moram povedati, da je odlicna! Mi smo zaceli ta mesec delati na user posted image , pa me samo zanima ali se lahko na osnovi jakosti in kolicine izcedka med ovulacijo ugotavlja koliksna je plodnost? Imam namrec obicajno zelo mocne izcedke, menstruacijo pa sicer neredno...seveda pa si user posted image  zelo zelim in bi ga ze kar jutri in ko takole berem, da punce preizkusajo tudi leto in vec, me zagrabi panika... pip vsem!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izcedek
20.2.2006 12:58:02   
vampirka
Mislim, da ne moreš meriti plodnosti na lestvici od 1-10 na podlagi sluzi user posted image ...ene ženske normalno zanosijo, pa čeprav ovulacijske sluzi nimajo...nismo si vse enake. Možnost zanositve pri zdravem paru je 25% na ciklus!

Lp!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2006 17:41:00   
minka74
S fantom delava na dojenčku 6 mesecev pa ni še rezultata. Sva si rekla, ko bo bo in sva bila oba prepričana, da nama bo v tem času ratalo pa ni. Ta mesec sem privič zacela gledat sluz. Po tej teoriji "sluzi" sem ugotovila, da ne ovuliram na sredini ciklusa, kot ti to zračunajo na tej strani ali pa na kateri drugi, ampak kar  11,12,13 dan cikla (Cikel mam sicer dolg 30 dni) Te tri dni sem sluz imela in potem je ni bilo več. Sva pa bila aktivna ke me tiste dni za tudi malo "metat" (beri nagon) tako, da bomo vidli kaj ob okrog 8. marca. Če pri sebi opaziš sluz potem si  lahko nekaj približno računaš, če je pa nimas ti svetujem, da izračunanim dnem ovulacije prišteješ +/- 4 dni, no vsaj pri meni je tako, je pa res da ni pri vsaki enako.

lp in obilico užitka

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2006 18:50:36   
Ayo
Tudi sama ugotavljam cas ovulacije na osnovi sluzi in nagona; cikluse imam neredne (35, 40, 45 dni) tako da se na matematiko tezko zanasam. Ne vem ali ovulacija tudi pri nerednih menstruacijah nastopa nekje v 13-em dnevu ali v primeru daljsega ciklusa le ta nastopi kasneje? Bom sedaj bolj pozorna... Na sluz pa me je opzorila G, ko sem bila na pregledu ravno v casu ovulacije, pa tudi berem da ima sluz nalogo pomagati spermijem na poti do jajceca. Tako da verjetno ko je je vec, spermiji lazje plavajo...ja, pa tudi mene v teh dneh bolj "mece", narava pac izpolnjuje svojo nalogo! user posted image

(odgovor članu minka74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2006 13:27:13   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: minka74
ampak kar  11,12,13 dan cikla

Poznam primer ko je zanosila točno 10-ti dan.

(odgovor članu minka74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2006 16:16:33   
Ayo
Mislim, da vse zenske nismo enako plodne in da tudi le-ta niha od cikla do cikla. Tudi jaz poznam primer, ko je zanosila med jemanjem KT in mislim, da pri tistih ki uspe po 1 letu in  celo vec mogoce igra vlogo tudi to, da je zdruzitev bila pravocasna vendar zaradi sibkosti do oploditve ni prislo… Zato sem se tudi sprasevala, ce moc sluzi pove kaj o tem…

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.