|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DABROSTON TABLETE
20.2.2006 10:46:08   
belma
POZDRAVLJENE!!!!user posted image  SEM V 10T NOSEČNOSTI.OD 6T ŽE JEMLJEM DABROSTON TBL 3 NA DAN ZARADI RJAVKASTEGA IZCEDKA. JEMALA BI JIH NAJ DO 12 T.user posted image SEM PA PREBRALA V NAVODILIH, DA JE POTREBNO POSTOPNO ZMANJŠEVATI, PREDEN KONČAŠ.ME PA ZANIMA KAKO STE VI ZMANJŠEVALE-ČE STE!???BI MORALA JAZ ŽE ZAČETI JEMATI 2 TBL NA DAN!!??? GIN. MI NI NIČ REKLA.HVALA ZA ODGOVORE!!!!user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DABROSTON TABLETE
20.2.2006 10:56:00   
k1
JAZ SEM JIH JEDLA DO 16T. tedensko zmanjšuješ za eno.

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2006 12:20:06   
iana
Jaz bi na tvojem mestu poklicala ginekologinjo.
Jaz sem jih jemala od 7 do 12 tedna, skoz enako ( ne spomnim pa se več koliko )

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2006 14:13:18   
Vesna
jaz sem jih jemala do 14 tedna po 3 na dan,nehala sem jih jemat,ker so mi zmanjkale,pa nisem vedla,da moram it iskat nove,sem mislila,da je že G.zračunala koliko časa naj jih jemljem,zdaj sem v 16 tednu.

(odgovor članu iana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2006 16:00:36   
zaspanka
jaz sem jih jemala že od 15. dne po prvem dnevu menstruacije in nato zanosila in jih jemala do 13 t po 2 na dan, potem pa mi je g na pregledu rekla, da še 5 dni po eno in potem naj neham. je pa res, da je treba postopoma zaključit.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2006 20:37:33   
Maja22
jaz sem jih jemala v prvi nosecnosti po 2 na dan (do 12 - 13 tedna), ne spomnim pa se, da bi odmerek kaj zmanjsala. zdaj jih spet jemljem (cez 14 dni  imam v 13t imam ponovno pregled in bom videla za naprej), ampak upam, da mi ne bo potrebno se naprej jemati tablet, ker imam kar hude slabosti in je ginekolog rekel, da je mozno tudi zaradi tablet, ker vsebujejo ogromno nosecniskega hormona). srecno!

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2006 7:33:11   
bebi
Pozdravljena belma!
Jaz sem začela jemati Dabroston zaradi rjavkastega izcedka, ko sem bila noseča nekaj več kot 5 tednov. Cca 14 dni sem jemala 3 tablete na dan, cca 14 dni dve tablete na dan in 1 teden 1 tableto na dan. Število doziranja tablet mi je vedno določil moj G. Dabroston smo tako papali do 12 tedna (dokler se ne naredi posteljica). Do 12 tedna sem morala po nasvetu G tudi bolj ali manj večino časa ležati, ker pač do 12. tedna obstaja večja nevarnost odmrtja ploda in spontanega splava. Ležati pa je treba zaradi boljše prekrvavitve maternice (vsaj meni so to ležanje razložili nekaj v tem smislu).

Srečno user posted image

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?