|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pasenje kravic
18.2.2006 16:54:32   
petja
Živjo!
Moja 3 mesečna user posted image  niti pod razno noče pasti kravic. Jo vsak dan obračam na trebuh, pa čist znori. Sem poskusila obrniti sito, lačno, nekaj vmes ... zjutraj, popoldne, zvačer ... pa niti pod razno.

A naj jo še vedno silim ali jo pustim pri miru? Itak vem, da niso vsi user posted image  enaki ...

Hvala, petja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pasenje kravic
18.2.2006 16:59:43   
Grascakinja
Vsake toliko časa poskusi, morda jih daj kako igračo spredaj, da jo bo zabavalo, sicer pa je ne sili preveč. Moja tudi prej ni veliko kravic pasla, zdaj (7,5m) je pa non stop na trebuhu.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2006 17:15:39   
petja
Saj ji naložim vse njene najljubše igrače pred njo, ampak NE ... Še 1 mesec nazaj jih je pa ful lepo pasla.

Mogoče sem jo pa razvadila z gymom, ker ji igrače tako gor navežem, da se jih lahko dotika. In je čist srečna tam spodaj, ona bi bila kar cel dan tam.

Bo že!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2006 17:51:36   
katja pv
Ne sekiraj se. Še prekmalu bo prišel čas, ko jo bo pričela zanimati okolica in se bo pričela obračati na bok in nato na trebuh. Za vsak slučaj ji položi še kakšno igračko ob strani, da bo segala tudi po njej ko bo želela.

Katja

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2006 19:36:35   
lelaval
Vsake toliko časa poskusi in, če noče je pač ne sili.
Moja je v prvih mesecih tudi pasla kravice, zdaj pa že nekaj časa noče - pa je stara 8 mesecev.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2006 7:51:09   
muha1

Mi smo imeli tud isti problem. Malo sem potožila pediatru, pa je rekel, da jo moram vsak dan za 10min dat na trebušček, saj si s tem krepi mišice za nadaljni razvoj. Vztrajali smo , se zraven igrali in zganjali norčije in je celo pozabila da je na trebuščku. Danes se nam je to obrestovalo, saj je najraje na trebuščku. Dviguje že rito in hodi rukverc, ha, ha.
Samo vztrajaj, naj se ti nič ne smili!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2006 8:31:47   
soncek&luna
jaz sem mnenja, da pustimo nasim malckom tisto kar jim pase... sej so se majhni... bos videla petja, se prehitro bo zacela se zanimat za okolico in delat 'prevale' user posted image
moj malcek se je tudi ze iz trebuscka na hrbet prevalil, pa se zdaj noce vec... bo ze... jaz se ne sekiram...

Mami, pika moja!

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2006 18:50:43   
jankobananko
tja do enih petih mesecev tudi naš ni hotel biti na trebuščku...je vsakič čist znoru. Zdaj, pri skoraj sedmih mesecih, se pa obrne v sekundi in je najrajš kr skoz na trebuhu!

lp

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2006 10:59:26   
Romcka
kuku..nisem nek super expert za te zadeve, samo lahko napisem kaj mi je rekla dr. Kalar (fizioterapevtka v razvojni ampulanti v Mostah)...eni otroci nocejo past kravc in jih starsi ne silijo, samo ti otrocki imajo potem probleme, ker njihove rokice se ne znajo ujet ko padajo - to je misljeno za kasneje ko zacnejo hodit....tole je predpriprava za male reflekse in da ne bojo padali na nos, ampak bojo obrazek zascitili z rokicami...ekoli upam, da sem razumljivo napisala....3m je sicer se zgodaj...smao pocasi pa jo navajaj, da se bo lepo prevalila na hrbet....bye

< Sporočilo je popravil Romcka -- 20.2.2006 11:00:12 >

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2006 12:26:58   
Tricia
Moja še sedaj, pri 9 mesecih noče biti na trebuh, niti pod razno. Ko je bila pri 6 mesecih v posvetovalnici, mi je pediatrinja rekla, naj vztrajam jo postavljat na trebuh, a mi ni uspelo (na noben način, z nobeno finto) , ker se je drla kot da bi jo na pol dajala in se je takoj obrnila na hrbet. Prejšnji ponedeljek sem jo imela spet v posvetovalnici in sem ji tudi povedala, da na trebuh noče bit in jo je potem ona postavila tako, pa se je držala pokoncu (mislim na rokah) kot nič, a se je ves čas drla in se hotela obrnit na hrbet. In mi je rekla, da je močna in da je vse ok in mi nič več rekla, da jo moram silit.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2006 20:49:50   
SashaB
Tudi mi smo imeli probleme s "pasenjem". Nikakor in nikakor na trebušček. Potem sem ga dala vsak dan večkrat za par minutk na trebušček (na začetku včasih tudi samo za par sekund). Ko sem videla, da mu ni všeč sem ga dvignila. Potem se je počasi začel dvigovati in čez čas tudi ritko.
Danes še vedno ni preveč navdušen biti na trebuščku. Sicer se iz sedenja z veseljem prevrača na trebuh a potem tako ne zdrži dolgo. Ob opori že veselo hodi levo in desno, plazenje pa mu ne gre najbolje.

Tako da mislim da se ti ni treba preveč sikirati (kot so ti tudi že zgoraj napisale). Eni s tem začnej prej, drugi kasneje. Nekateri plazenje celo preskočijo. Vsekakor pa bi ti svetovala da ga ne siliš, raje malo po malo, pa bo.
To je vsaj moje mnenje...

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?