|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hvar ali Dubrovnik!
16.2.2006 13:08:59   
Sulfinija
Pozdravljene!

Kot mnogi pari si tudi midva iščema najbolj primwerno mesto za najin dpust.Sicer še ne boma rezervirala kajti marca naju čaka IVF in bomo videli kako stanje bo tole poletje pri nas.
Rada bi pa šla nekam ali Dubrovnik ali Hvar od tega mesta sem slišala vse lepo.Šla bi s svojim prevozom,v hotel in je mogoče katera izmed vas bila na Hvaru v hotelu Pharos?Kako je kaj tam in koliko je oddaljen do samega mesta?In kakšna je kaj plaža?

V Dubrovniku sma bila vendar na silvestrovanju in je tudi tole mesto na nju pustilo lepe spomine čeprav je bilo pozimi.

Za vsak vaš odgovor vam bom iz srca hvaležna!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hvar ali Dubrovnik!
16.2.2006 13:14:16   
Anonimen
user posted image Definitivno navijam za Dubrovnik! user posted image To je mesto moje mladosti.
Če potrebuješ kakšne informacije, se mi javi na privat.

LPS

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2006 13:26:05   
Anonimen
jaz sem bila lani na hvaru in dubrovniku, pa ne grem več.. dubrovnik je lep za ogledat, za dopust pa ne.. hvar pa ne eno ne drugo.. saj zame

če bi rada šla dol, se splača it v makarsko. od tam vozi trajekt na brač-bol in hvar.. mi smo šli..trajekt ne pride drag, makarska je čudovita, za mal spremembe greš pa pogledat ta dva otoka..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2006 14:08:37   
muki1
Jaz bi verjetno raje na Hvar. Kdor je bil na Hvaru- lani moja starša, še vsi so rekli, da je čaroben, lep otok.
Jaz sem bila v Dubrovniku, definitivno se ga splača videti več kot enkrat, ampak, da bi ves dopust tam preživela mi pa ni....gužva za popenit, cene precej višje kot drugod na Hrvaški obali......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

nakup plenic
nada56

Bi kupili plenice preko spleta?

DA, ker bi prihranili čas (25%)

DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (8%)

DA, če bi bila dostava še isti dan (11%)

NE, grem raje v trgovino (36%)

NE, ne maram nakupov preko spleta (19%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!