Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Preverzno govorjenje 17.2.2006 11:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Tipka, smeh je pol zdravja ! Naj ti zaupam, da so tut meni sexi kosmate noge in roke, pa tista črtica od popka navzdol ! Seveda pri mojemu medvedku, če pa pomislim, da bi imela v delu tako zakosmateno bejbiko [sm=smiley11.gif" border=0> pa mi poleg slabosti pride napamet samo velika količina brivske pene in traktor z kosilnico! Ma ne, kamot povej kdaj ti je slabo. Pol pa napiš še kaj takega, da bo še meni, pa bove v duetu bruhale p.s. No hard filings
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 17.2.2006 11:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tipka Samo vseeno mi je danes spet postalo slabo, ko sem brala tam tiste poste med tabo in daddyjem, res ne vem, če je z mano kaj narobe? Lej, lej, lej, saj počasi se kaže napredek. Danes se je Tipka prvič vprašala, da je mogoče z njo kaj narobe. Do sedaj je bilo vedno tako, da je bilo s celim ostalim svetom nekaj narobe, ona je imela pa 100% prav. Zanimivo!
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 17.2.2006 12:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 17.2.2006 19:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
TIPKA, TI PA SI RES TA PRAVA TEPKA!JAAJAJAAJ!ŽALOSTNO!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2006 19:54:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 17.2.2006 20:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaa, prakticirava in ja, uf kako to rajca...pa ko me vpraša, kdaj mi je nazadnje prišlo in kaj sem ob tem sfantazirala...totalno ga odnese, ko mu povem mojo zadnjo vročo, packasto zgodbico in če pri tem uporabim še čimveč sočnih besedic je zmaga popolna :-)) Ja, rada sem njegova potrebna **** in rada imam, da me pofuka...pa kar koli že to pomeni po psihološki plati... Včasih paše, da se ljubiva in da z ljubljenjem okronava najino ljubezen. Včasih pa paše trdi seks, paše, da se počutim le kot spolni objekt, paše občutek podrejenosti in da me našeška po ritki(samo med seksom seveda ), včasih paše občutek, ko prevzamem vajeti v svoje roke in ga divje poseksam jaz... Važno je, da si sproščen, domiseln, spontan,... Yeaaah, ni ga čez seks
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 17.2.2006 21:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Uff Nojči, pri vaju je pa res vroče!
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 17.2.2006 21:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Sramežjivček, pa je res, ja , pa moram ti povedat, da si res carica in da si me že večkrat dobro nasmejala s svojimi originalnimi in dhovitimi posti :-)
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 18.2.2006 16:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 18.2.2006 17:05:46
|
|
|
|
Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka Pupica pejt nazaj na spolnost, pa na sex z žensko, pa te čaka 13 strani smeha, joka, jeze, travm, puljenja las, pranja možganov in razgibavanja trebušnih mišic! Cel roman! Mogoče po teh postih nekdo še posname telenovelo! A ja...pa ravno tle nisem pogledala, ker me sex z žensko ne zanima TNX
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 18.2.2006 17:38:03
|
|
|
|
MALINČICA
|
Jao punce!!!! Včasih paše!!! ko mi reče da sem njegova prasič , pa se mi kr zmeša! aja, pa Anonimna, napiše se perverzno
|
|
RE: Preverzno govorjenje 19.2.2006 11:10:27
|
|
|
|
G in T
|
Včasih res paše, da reče kako tako mal bolj sočno besedico, vendar ne mislim zdaj prostaško ali pa žaljivko. Če je strast na višku, zna zanetit pravcati mali ogenček!!!
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 21.2.2006 22:19:22
|
|
|
|
Nasy
|
za popestritev paše kakšna sočna ja ne sme pa biti žalitev, ker potem je dosežen kontra učinek, itak
|
|
RE: Preverzno govorjenje 22.2.2006 14:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa to ni všeč. Mislim perverzno govorjenje. Se mi zdi otročje.
|
|
|
|
RE: Preverzno govorjenje 16.4.2006 17:35:02
|
|
|
|
Ceca
|
Perverzno govorjenje vzburja mene in mojega moža.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?