|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žalostna,jezna...
16.2.2006 1:05:31   
Anonimen
Živjo,sem se odločla,da tukaj napiše kako se počutim inupam,da mi bo kaj pomagalo, ko bom še enkrat dala to iz sebe.
V glavnem stvar je taka,moj fant (skupaj sva 6 let,nimava še otrok,ker je on še malo nezrel- pri 26 letih) ima prijateljico,ki jo jaz ne prenesem.V bistvi sploh ne vem če je njegova prijateljica.Ga namreč kar nekajkrat pokliče in vedno (vsaj kadar slišim) vpraša če je sam oz. če sem jaz zraven. Ponavadi ga vpraša če grejo kaj ven,pravzaprav se nič kaj druzga ne pogovarjata. No da razložim,jaz jo poznam,saj je sestra najine skupne prijateljice in se poznamo že nekaj let.Ona ve,da sva midva že toliko časa skupaj in da sva pred leti že prestala krizo in ugotovila,da se imava preveč rada da to zavrževa. In do zdaj je bilo tudi vse ok!Pred nekaj meseci pa je ona začela nekaj čudno velik klicat.Enkrat pa mi je prekipel,ko je klicala pa se ni oglasil,potem sem mu rekla naj jo pred mano pokliče in jo je.Ona pa ga je najprej vprašala če sem jaz zraven.Rekel je da ja.Potem sta se zmenila da gresta skupaj na en "čikec" (ja nimam kej moram kar priznat da kadi to sranje,saj pomoje veste kaj s tem mislim,sam to ni zdele bistvo zgodbe),potem ga je pa 2 x vprašala če bom jaz zraven.Ker sem mu že prej rekla da grem domov je rekel,da ne.Seveda sem pol znorela in rekla,da valda grem zravn,pol je pa rekel da si zmišljujem in sva se spičla in sem šla pač domov. Seveda se mi je vse sesulo in začelo me je skrbet kaj se dogaja. Čez nekaj dni sem pa v njegovem telefonu vidla njen klic ob 4 zjutraj,AAAAAA!!!Res da je bil on takrat v nočni,ampak vseen (kasnejša razlaga je bila,da je bila ona takrat zunaj pa ga je klicala če je tudi on kje,da se dobij(m)o.Potem me je bilo pa sploh strah!Za novo leto zjutraj je on šel še s kolegi malo okrog meni se pa ni dalo,sem bila pa ravno dovolj pod vplivom šampanca da sem se odločla da stvar raziščem in sem to babo poklicala.Vprašala sem jo kaj za vraga jo moti če sem jaz zraven in kaj imata.pa je rekla da čist nič,da nebi bla nikol z njim,da sta pač samo kolega. Sem rekla,da naj se postavi v mojo kožo in mi pove če bi njo motlo če bi njenega fanta ena klicala ob 4. zjutri, ali pa spraševala če je sam.je rekla,da razume in da ni mislila da bo tako izpadlo,da ga ne bo več klicala in da ne rabim skrbet.Ok jaz vsa pomirjena,pa ne za dolgo. Ni minil en mesec je spet začela klicat.Tukaj moram povedat,da je zelo možno da ga je tudi vmes klicala pa jaz ne vem,ker je skrival klice (čeprav danes trdi,da za vse klice vem).Ma dobr naj ga kliče,če že hoče.Aja še to,stara je 20 let,samska,neumna,ja to moram rečt,ker je neodgovorna,ne dela šole,končano ima OŠ s prilagojenim programom (ker se ji druge ni dal delat) in zanimajo jo samo žuri.Še ko je imela socilno pomoč so ji jo ukinli ker ni hodila na razgovore.No da malo skrajšam,ker drugače bo to roman.Meni se ne da za vsak klic kregat s fantom in si rečem ok sej je vseen,sam da nč nimata,pa da je med nama vse v redu.
Včeraj ga pa spet kliče in kao "dej ful nujno me nazaj poklič",pa "a si sam?",rekel je da je ne more poklicat (ker je spal,sam je blo čez dan) in da je sam (čeprav sem bila jaz zraven in poslušala).Čez nekaj časa sem šla pogledat v telefon in vidim da jo je klical ravno tistih par minutk ko mene ni bilo zraven,pa potem ga je še enkrat klicala samo je ni klical nazaj,eprav sem rekla da naj jo,ker jo bom drugač jaz.danes sem ga vprašala če jo je potem klical pa je rekel da ja,ko je šel v službo pa da je samo rekla če se kaj dobijo (aha to je bilo tok nujno al kaj???).No danes pa od njene sestre zvem da je user posted image .ZAKOOOOOOONNNNN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak ga ne bo obdržala (kako pošten je ta svet,res).Itak da me je skor kap in sem mu takoj rekla,da je to sigurno vedel,ker mu je že včeraj povedala,pa pravi da ne,ampak da bi mu mogoče pol,ko se je hotla dobit.
Seveda sem takoj vprašala s kom,pa pravi njena s. da z enim kolegom taxistom. Itak jaz nebi bla jaz,če nebi v glavi imela svoje zgodbemza katero pa srčno upam,da ni resnična in da mi ne bo pokvarila življenja in sreče. No saj kakorkoli je,verjetno ne bom izvedela.Ampak vseen me kar nekaj žre.fanta sem v 1 uri miljonkrat v joku vprašala če mu lahko zaupam in je rekel,če sem nora,da valda da nima on nič pri temu.Hm,deloval mi je res,da se ne laže,ker ga poznam in vem kdaj se laže.Ampak nekaj me pa žre,zakaj bi mu ona hotla to tako nujno povedat,če on nima nič pri tem in sploh nista najboljša zaupnika in prijatelja????Al kaj je bilo včeraj tako zelo nujenga,da bi jo mogel poklicat-no sej kot sem rekla,jo kasneje tudi je?

Ojoj punce,se opravičujem,ker sem napisala takoooooo dolg post,ampak ne morem spat in pišem tole sranje.Res sranje!saj se prepričujem da imam samo preveč burno domišljijo ampak vseen mi ne da miru.Skos samo jokam user posted image .

Mogla sem se malo izjokat še vam,čeprav sem se danes nekomu že in sem mu (pravzaprav ji :) ) zato zelo hvaležna in se ji še tukajle lepo zahvaljujem.
Vas pa prosim,ne me kregat,ker sem toliko napisala.Zanima me samo kaj si ve o tem mislite in kaj ni naredile na mojem mestu?A bi vrtale naprej al kaj???
Hvala in vsem en velik šopek user posted image user posted image user posted image !
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žalostna,jezna...
16.2.2006 1:14:28   
Anonimen
Glede na to, da omenjaš taksi...
Če si iz Ljubljane, mi piši na privat, ker poznam celotno "taxi druščino" v Ljubljani (delam v taksiju) in lahko preverim, za kaj gre...
Resno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2006 7:13:41   
anitaz
Ja,sranje. Mene bi sigurno motilo,če bi ga ena skoooz klicarla user posted image Koga pa ne bi??

Glede nosečnosti-prodabaj res Keresno "ponucat",da malo poizve,če ne zarad drugega,vsaj zato da boš bolj mirno spala. Ker nikoli ne veš..

Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2006 7:16:42   
CUKRČEK
Hudič so babe, ki sem jim ne da nič dopovedat. Jaz ne bi nikoli klicarila nekoga za katerega bi vedela, da je zaseden. Vse ima svoje meje.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2006 7:31:06   
darjatimci
Vidim,da iščeš potrditev tega kar sama že dobro veš,tvoj fant  in vajina znanka-prijateljica???user posted image ,te imata za norca. Jaz za tvoje dobro upam,da oba po hitrem postopku skenslaš.
Vsi imamo pravico do svoje zasebnosti v nekih mejah in rabimo prijatelje,ampak na ta račun naši najdražji ne smejo trpeti.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2006 7:55:29   
Anonimen
se popolnoma strinjam z darjotimči..

ko se je men to dogajal pri bivšem, sem na koncu zvedla, da sta po njenih besedah že 2 mesca hodila, čeprav je on men rekel da sta sam kolega.. (sploh pa kak mesec in pol nisem vedela da obstaja, razen tega, da se je on čist spremenil).. no, na koncu je mislila, da je noseča.. men so to sreč povedal kolegi in sem mojga bivšga vprašala če je res in je bil kar tih.. in sem ga skenslala.. naj ti povem, da je bla to daleč najbolj pametna stvar, kar sem jih kdaj naredila..user posted image  res je blo hudo za umret, sam je pa zdaj tok boljše... prej sem živela v nevednosti, živčnosti, joku, prepirih, ..... zdaj sploh ne vem več, kaj to je..user posted image

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2006 7:55:49   
matahari
Draga anonimka, po pravici povedano sploh ne vem kaj delaš s tem fantom...Očitno gre za travo, za nore žure, za neko družbo iz katere ti več ali manj izpadeš...Za 26 let se mi zdi tip totalno neodrasel in neodgovoren..upam, da ne misliš, da bi ga z otrokom dobila..po moje bi se ti zmešalo...predlagam ti, da ga skenslaš in se malo posvetiš sebi, ker imam občutek, da si totalna živčna razvalina..a te ni škoda?? user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2006 8:09:39   
srki
Tale situacija je pa res tu mač. Jaz si ne bi znala drugega predstavjat kot to, da nista samo dobra prijatelja, ampak tudi kaj več. A mu prijateljstvo s to punco res več pomeni kot pa ti, pa kajenje trave in delanje družbe enemu drugemu mu očitno tudi več pomeni. Če z njo ne bi nič imel, bi jo kratko malo skenslal, oz. če sta dobra prijatelja, jo povabil, da se skupaj pogovorite in razčistite stvar. Jaz vem, da tega ne bi mogla trpet in bi že davno popizdila in naredila temu konec. Vem, da bi bolelo, če boš ti to naredila bo tudi tebe zelo bolelo. Kaj v resnici se med njima dogaja vesta samo on in ona, ti pa vsega ne veš. Glede njene nosečnosti bi pa tudi takoj pomislila, da je oče otroka tvoj fant. Mogoče sem preveč stroga in kritična, amak to bi bila moja prva misel. Ne vem, kakšno prijateljstvo ona njemu nudi, da mu je tako fajn in da ji v vsem ustreže. Če je taka zguba kot praviš, potem on ni kaj dosti boljši od nje. Res je nezrel, glede na svoja leta. Tole s tem kajenjem bi šlo meni tudi na živce. Vem kako je to, saj imam prijateljico, katere fant tudi občasno kadi travo in ji ni vseeno....Skratka, čudna stvar, godlja, jaz ti samo želim in upam, da se boš k sebi spravila in da boš stvr uredila tako kot je prav. To ti želim, ker vem da si fajn punca in si zaslužiš boljše življenje. Srečno.

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2006 9:30:03   
petraz
Ke hudo mi je pri srcu, ko berem take zgodbe. Žal, pa se to res dogaja, ampak ti povem, da moraš narediti temu konec . Prijatelji so skupni, če pa že ima prijateljico, pa pred tabo to zagotovo ne bo skrival in se klicaro z njo, takrat ko tebe ni zraven, a ni res!???user posted image  Trpiš ti in on, ker se kregata, njej pa je tako ali tako vseeno. Naj ti pove po pravici kaj je in kam to pelje. Ti povem, da sem tudi jaz to dala skozi, pa če ne boš ti ukrenila ne bo nič. Moški so pač takšni, da jim ugaja, če jih katera še pokliče.... pa raje ne bi o tem. Skratka razčisti zadevo in ob tem pa ti želim čim manj solz..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2006 9:32:48   
Anonimen
Jaz ne štekam tipov. So v resni zvezi, majo eno "prijateljico", imajo valda z njo razmerje in tajijo, tajijo, tajijo. Zakaj? Zakaj enostavno ne povejo, da majo drugo, da nočjo bit več s tabo in da je pač konce?
OK, ne rečem, da je pr vama tud tako, vendar naj ti povem delček svoje zgodbe.
Bivši namreč... res sva bla stara 17 ko sva končala, pa vendar. Skupaj sva bila eno leto, šel je sam na eno žurko, spoznal njo in jo kake dva, tri mesec klical vpričo mene, ona je klicala njega, pogovarjala sta se, se smejala,... Jaz sem popizdevala, pa ni veliko pomagalo. Mi je pa trdno zatrjeval, da sta samo prijatelja. Ti je kaj znano?
No, ko pa je bil v LJ en koncert, je rekel, če grem zraven. Pa ker me doma niso velik pustili vem tkole (hvala mami in ati), sem prvo rekla da ne, potem pa sem ju prepričala in mu povedala, da grem. V sekundi si je premislil, da pa ne, da pa je bolje da jaz ne grem, ker itak ne maram take muske...
In sem vseeno šla, ne vem kakšna sila me je tja vlekla in sva to njegovo ljubico skupaj pričakala na avtobusni postaji in sta potem onadva bla skupaj vpričo mene. Še zdaj mi dvigne pritisk in ko ga srečam na cesti, se obrnem stran.
No, za piko na i, pa mi je frajer predlagal, da pa bi midva vseeno bila skupaj, ker on ima obe rad in bi rad obe mel. Pač, enkrat bi bil z mano, drugič pa z njo. user posted image
Upam, da nimaš takega kretena, kot sem ga imela jaz!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2006 10:37:44   
Anonimen
Joj, kot da bi brala svojo zgodbo izpred par let. Jaz sem vso kalvarijo končala in veš kaj; takoj naslednji dan ko sem se odselila (ja sva že skupaj živela) je on s to ˝prijateljico˝ začel hodit, tko da me ne more noben user posted image prepričat da me ni že prej z njo varal.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2006 10:46:04   
lelaval
Prvo - pozanimaj se pri  Keresi, kako in kaj, da ne boš ti izpadla budalo.
Drugo - nemogoče je, da sta moški in ženska le dobra prijatelja brez kakršnekoli simpatijein privlačnosti.
Tretje - možno, da res ni njegov otrok (če sploh je noseča), a tudi jaz bi najprej pomilsila, da je on oče.
Četrto - razčistita - ali ona, ali ti. Ni vredno nobene solze pretakat za moškega, ki ti laže. Laže že s tem, da taji, da se slišita po telefonu. Da pa ona točno ve, kdaj je v nočni in je ravno takrat zunaj user posted image  - to ni le naključje.
Peto - lažje ti bo zdaj, če gresta narazen, kot pa, če te bo še  nekaj let imel za norca, saj ti bo žal vseh teh let, ki sta jih preživela skupaj. Če te je zdaj varal, te bo tudi kasneje, ko bo le imel priliko in vseskozi tajil.

Želim, da se bo izteklo zate najbolje. Pa javi, kako sta rešila. Vse tukaj na RR ti stojimo ob strani. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2006 11:05:31   
kepa*
Ohjej. punce pred mano so ti že vse povedale. Res, najprej se pogovorite vsi trije in če je kaj na tem, suni oba v rit in začni novo poglavje. Držim pesti zate. Tudi jaz vem, kaj so to prijateljice, ki klicarijo in se vmešavajo. Ni vredno.  

Letos pa bo!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2006 11:27:30   
CIPRESA
Anonimna zgodba je že sama po sebi tako napisana da  že sama v sebi točno veš da je nekaj narobe. Naj ti njegovi odgovori da gre le za prijateljstvo ne zamegljijo pamet ker je več kot očitno da nekaj ni vredu.
Pa še to prva stvar  ki je potrebna med partnerjema je zaupanje brez njega ne prideš nikamor. Če ti sedaj nemore zaupat vse njene klice in se z osebo zmenit v pričo tebe potem gre za prikrivanje nečesa.
Res žalostna zgodba a lahko rata še bolj žalostna če kmalu kaj ne ukreneš.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2006 13:51:17   
Gina
Moški itak vedno tajijo, do nezavesti tajijo. NImajo jajc, da bi priznali. Ampak v bistvu tvoja zdrava pamet itak ve, kako in kaj, ne rabiš njegovih potrditev. Če z njo hodi na zmenke in njej posveča prosti čas, dobro voljo in energijo, tebi pa ne v taki meri, te tako ali tako vara, pa če seksa z njo ali pa ne. In ne, ne bo se ti podrl svet. takrat ko ga boš pustila, se ti bo šele začel odpirat.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.2.2006 14:04:41   
anabanana
Se podpišem pod Cipreso in naj ti povem, da sem bila tudi sama v podobni situaciji, ki sem jo (jokajoč) končala, ker sem videla, da ne vodi nikamor.

Moj nasvet: izkoristi Kerensino pomoč - mislim, da boš izvedela to, kar podzavestno že veš in ga potem odjuser posted image .

Vajin odnos je po mojem tako ali tako čisto na psu. Tip te ne ljubi več. Se bo treba sprijaznit.

krepat ma ne molat

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.2.2006 14:36:01   
gaja*
Jaz tudi mislim, da ne bi bilo slabo mal s Kerenso se povezat in user posted image ...
Kaj vem, jaz ne bi najprej klicarla enega prijatla, da bi mu NUJNO povedala, da sem user posted image , razen, če..... user posted image user posted image
Upam, da boš kar se da dobro opravila , če ne mu daj eno na user posted image , če je tajil...

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.2.2006 14:44:29   
ursi
A si mogoče ti pisala mojo zgodbo izpred nekaj časa?!user posted image  Niso vse zgodbe enake, z istim koncem, ampak prepričaj se, kaj se tu plete, ampak ne tako, da sprašuješ njo in njega, ker ti gotovo ne bosta po pravici povedala.

Ko se je meni na koncu vse sesulo, se zelooo dolgo nisem pobrala, šele po končanem sem izvedela resnico, ki je bolela še bolj od laži. Mislila sem, da se ne bom nikoli več pobrala in uživala v družbi ter zaupanju do sočloveka. Ampak sedaj lahko rečem, da mi še nikoli ni bilo tako lepo, kot mi je sedaj. Sem z drugim partnerjem, čeprav je bil začetek trnav, saj veš, človek pač izgubi zaupanje. In ne rečem, da bova sedaj pa s tem zavedno skupaj. Tega nikoli ne veš. Ampak sedaj vem, če spet ostanem enkrat sama, se bom lahko pobrala in šla naprej. Kar te ne ubije te naredi močnejšo!!!

No, na kratko toliko, drugače pa mi lahko pišeš naZS.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.2.2006 11:21:08   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo,sem se odločla,da tukaj napiše kako se počutim inupam,da mi bo kaj pomagalo, ko bom še enkrat dala to iz sebe.
V glavnem stvar je taka,moj fant (skupaj sva 6 let,nimava še otrok,ker je on še malo nezrel- pri 26 letih) ima prijateljico,

Tu si povedala vse. Ostalo naprej je brez pomena. Po šestih letih se gre narazen. Ali pa se poroči. Samo takrat ni prijateljice. Ali želiš imeti to prijateljico celo življenje zraven? In nam boš čez par let težila, kaj naredit ker je tako.... in imata otročka in nimaš kam iti?

Danes veš vse. Kakor se boš danes odločila, boš tudi jutri živela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

Se vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!