|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRALNO- SUŠILNI STROJ ali posebej
15.2.2006 23:07:48   
rey
Če imate pralno- sušilne stroje prosim povejte kako se obnesejo. Vsi pravijo, da je bolje imeti ločeno. Zanima me kako je s perilom, ki ga sušite. Je po sušenju zmečkano, obrabljeno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRALNO- SUŠILNI STROJ ali posebej
15.2.2006 23:17:11   
kofetek2010
vsakega posebej, na perilu (tistem, ki ga sušim v sušilcu) se nič ne poznauser posted image  in če ga zložim, ko je še toplo mi ni potrebno likat user posted image

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2006 23:23:31   
mamči
Mi imamo ločeno. Je pa bojda slaba varianta dva v enem. Perilo je po sušenju v sušilcu izredno mehko
večino že toplo zložiš in ni treba likati. Se pa nič ne obrabi, nasprotno, tiste stvari ki se rade muckajo so celo tako mehke, kot bi bile prečesane, ker jih sušilec prepiha. Odkar imamo sušilec (par let) so oblačila celo bolj ohranjena, ker vseeno ti jih npr. sonce uniči, pa od kljupic se poznajo tisti "repki", pa se razvlečejo...

Jaz se bi težko navadla bit brez. Sicer pozimi še že kaj na stojalu sušim v stanovanju, zaradi suhega zraka, zunaj se pa včasih jezim, ker ravno kaj obesim, pa že kak sosed veselo zakuri, pa mi pol vso perilo bolj smrdi, kot diši, čeprav smo doma ob gozdu. Ja pa iz sušilca perilo res krasno diši.

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2006 23:43:12   
rey
Kako je pa časovno? Najprej pereš recimo 1-2 uri in nato sušiš koliko časa?
Razmišlajm o kombiniranem zato, da verjetno ko opere, nastaviš že prej še na sušenje in ko prideš domov je vse gotovo. Ni ti treba vmes prekladati perila iz stroja v stroj.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2006 0:07:24   
kofetek2010
2 rundi operem in potem dam obe sušit (cca 100 minut) in ko mi spet 2 rundi opereta ju dam sušit user posted image  perem čez vikedn ali pa zvečer

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2006 0:11:42   
matahari
Jaz imam pralno sušilni - torej oba v enem in moram reči, da sem zelo zadovoljna..Stroj izredno dobro pere..ko opere perilo zložim in ga dam v sušilca..takoj ko konča ga vzamem ven.Perilo ni zmečkano in je mehko ter lepo diši..Je pa res, da zelo redko uporabljam sušilec, ker imam prostor za sušenje..nekako škoda se mi zdi elektrike, če ni potrebno..sušilec uporabljam samo v izrednih nujnih primerih...je pa stroj star eno leto in upam, da bo še dolgo delal kot do zdaj user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2006 6:54:38   
muha1

Tudi jaz imam pralno sušilni stroj in sem z njim zadovoljna. Edina pomanjkljivost je v tem, da ne moreš sušiti vso perilo, ki si ga opral naenkrat. Moraš ga razdeliti na dva dela in dat dvakrat sušit (premali boben).
Zato, če imaš prostor, da imaš lahko pralni in sušilni stroj ločeno, ti raje to priporočam. Mi namreč nimamo prostora, žaluser posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2006 7:46:20   
Tinca7
Mi imamo pralno-sušilni stroj, im moram povedat, da nisem ravno zadovolna. Sušim samo brisače, in Larine tetra planice. Vse ostalo je tako zmečkano, da težko zlikamuser posted image . ne vem, a kaj narobe delamuser posted image , ampak jaz ga dejansko za obleke ne uporabljam. Pa tudi posuši mi ponavadi ne do konca, je vedno ravno tako vlažno, da ne morem kar v omaro dat.

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2006 11:19:28   
lelaval
Sem  ena 2 meseca nazaj tudi jaz spraševala isto kot ti. Pa sem nazadnje kupila le pralni stroj (mislila sem vsakega posebej), a sem se odločila, da sušilca ne bom - vsaj zaenkrat ne.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2006 12:15:53   
petraz
Vsakega posebaj, to je moje mnenje. Ker se ti eno perilo suši, lahko že drugega pereš itd.... pa še par prednosti bi se najdlo. Mi imamo ločeno. odločitev pa je seveda tvoja. user posted image

(odgovor članu rey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2006 12:22:03   
anabanana
user posted image user posted image user posted image Uuuu bravo jana73, dobro idejo si mi dala za dve rundi naenkrat v sušilec. Zakaj se nisem sama tega nikoli spomnila (plavušauser posted image )?

Drugače pa rey - mi imamo ločeno, ker so nam vsi tako svetovali, čeprav zasede res dosti prostora. Perilo je pa super. Uporabljam ga v primeru slabega vremena (pozimi skoraj non stop), saj bi ga vedno sam nenormalno žre elektriko.

krepat ma ne molat

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.2.2006 22:48:44   
rey
Vse, ki ste odgovorile,da ste zadovoljne s svojimi sušilnimi stroji, prosim zaupajte mi znamke. Če bom kupila posebej, se bom odločila za pralnega z največ obrati in sušilnega? A ima katera mogoče tistega ki se zgoraj odpira?

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.2.2006 14:12:31   
Pupica
Kupi posebej...če le imaš dovolj prostora za oba stroja!!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.