Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Aptamil 2 iz Muellerja vs. DM - razlika!! 15.2.2006 12:54:15
|
|
|
|
TVN
|
Pred nekaj tedni sem prvič kupila Aptamil 2 v Muellerju v Lj. (tam je najcenejši - nekaj čez 2.700 SIT) in presenečena opazila precej razlik od tistega, ki sem ga kupovala v DM-u. Najprej, gre za nemško različico, škatla je drugačna (bolj pokončna), tudi žlička (dozirka) je bolj visoka, ampak tisto, kar je najbolj opazno je granulacija zrn. Mnogo večja so, posledično se slabše topijo, pa tudi doziranje je težje (če z noževo konico potegneš po vrhu žličke, gre kar nekaj prahu dol). Kakor koli že, načeloma me te stvari seveda ne bi motile, če ne bi opazila, da se moja pikica mnogo bolj napenja, dajejo jo vetrovi. Ker se ne dojiva in zaenkrat tudi še ne smeva dodajati nič druge hrane (alergija), me to vse skupaj zelo čudi. A ima kakšna podobne izkušnje glede teh Aptamilov? Hvala, LP!
|
|
|
|
RE: Aptamil 2 iz Muellerja vs. DM - razlika!! 15.2.2006 13:23:13
|
|
|
|
soncek&luna
|
res je mueller ima drugacno 'robo' kot druge trgovine... oni imajo res vse izdelano v nemciji za nemski trg jaz kupujem bebo in je tudi razlika med tisto v dm in tisto v muellerju sej tudi, ce plenice kupis - pampers, je razlika ali pa karkoli drugega
|
|
RE: Aptamil 2 iz Muellerja vs. DM - razlika!! 15.2.2006 14:16:03
|
|
|
|
Pikica76
|
Mislim da je bilo na to temo napisano naslednje: da naj bi bil Aptamil iz Muellerja original in tak pač je - večja zrnca. Mi ga imamo in sem ugotovila da se fajn topi v vroči vodi, če daš pa premlačno se pa ne stopi- kar pomeni da moraš delat tako kot je v navodilih. Aptamil iz ostalih trgovin pa dela Kolinska in je bolj mokast - ampak sem zasledila, da so nekateri dojenčki dobili po njemu pikice. Mi smo sprobali oba pa ni bilo razlike. Ni pa nič čuden če je bolj zrnast - tak pač je.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?