|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdaj je pa skoz na nogah - pri 7 mesecih!
15.2.2006 10:20:09   
anckabancka
Včeraj sem pisala, da je naš 7 mesečni nadebudnež padel iz posteljice. Zvečer smo mu znižali jogi. user posted image

In glej ga zlomka! user posted image Pred tem je bil večino na kolenih in kukal čez ograjo, zdaj pa , ko je ograja višja je pa na nogah! Zvečer sva imela več kot eno uro "borbe", ker ni hotel spat in se je stalno postavljal na noge, ter vriskal izza ograje. user posted image

Verjetno je še malo zgodaj, da se že postavlja na nogice? user posted image Ali ga lahko pustim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdaj je pa skoz na nogah - pri 7 mesecih!
15.2.2006 10:23:25   
Mina1
Pri sedmih mesecih ni več takšne panike za postavljanje, je pa res, da mu moraš kontrolirati, da lepo stoji na celih stopalčkih, to je zelo pomembno (vem iz fizioterapije in tako).

user posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2006 20:58:16   
Anonimen
Nama je pediatrinja rekla, da ga sama ne smeva postavljat na nogice brez da mu podpreva rito. Če se pa sam postavlja na noge pa ne vem...
Hmmm se mi pa zdi zelo kmalu ja user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2006 21:10:40   
pravljica
to je pa res hitro...a potem po 4 že tudi hodi, pa lepo sedi? naš je tudi 7 mesecev, pa ga še ne morem samega pustit sedet, po 4 pa puza, ne tako izmenično 1 noga - 1 roka...na noge ga še nič ne pustim postavljat...a je pri vas to sam začel al kako je prišel do tega user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2006 23:07:26   
anckabancka
Nikoli ga nisem postavljala na noge, ker vem, da to ni dobro, pa tudi drugim nisem pustila. Sedi pa sam približno en mesec.user posted image

Se dvigne čisto sam v posteljici, pa ga dam noter ležat. user posted image Pač se prime za rešetke od posteljice in en dva tri je na nogah.

Zgleda je pač malo bolj zgoden. Samo zdaj imamo pa težave, ker ne bi več spal v posteljici...

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2006 23:59:29   
Pajaca
Ne skrbi, moja se je tudi pri 7m postavljala na nogice, pa kaj češ.... otroka privezat na rit???? Pusti ga, če se je sam postavil je vse ok, sam silt ga ni treba.

Kar se tiče pa hoje.... moja se je začela plazit (porivat z rokamo naprej) pri 5.5 mesecih.... pa je kmalu postala zelo hitra in se je plazila povsod, pa vstala ob stolu, mizi.... no ker je bila tako mobilna, je shodila šele pri 11.5m.....

Kar otrok sam brez siljenja naredi je sigurno ok, ne smemo jih silti, sam zavirat njihov razvoj pa tud ne morš.......

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!