Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdaj je pa skoz na nogah - pri 7 mesecih! 15.2.2006 10:23:25
|
|
|
|
Mina1
|
Pri sedmih mesecih ni več takšne panike za postavljanje, je pa res, da mu moraš kontrolirati, da lepo stoji na celih stopalčkih, to je zelo pomembno (vem iz fizioterapije in tako).
|
|
RE: Zdaj je pa skoz na nogah - pri 7 mesecih! 15.2.2006 20:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Nama je pediatrinja rekla, da ga sama ne smeva postavljat na nogice brez da mu podpreva rito. Če se pa sam postavlja na noge pa ne vem... Hmmm se mi pa zdi zelo kmalu ja
|
|
|
|
RE: Zdaj je pa skoz na nogah - pri 7 mesecih! 15.2.2006 21:10:40
|
|
|
|
pravljica
|
to je pa res hitro...a potem po 4 že tudi hodi, pa lepo sedi? naš je tudi 7 mesecev, pa ga še ne morem samega pustit sedet, po 4 pa puza, ne tako izmenično 1 noga - 1 roka...na noge ga še nič ne pustim postavljat...a je pri vas to sam začel al kako je prišel do tega
|
|
RE: Zdaj je pa skoz na nogah - pri 7 mesecih! 15.2.2006 23:07:26
|
|
|
|
anckabancka
|
Nikoli ga nisem postavljala na noge, ker vem, da to ni dobro, pa tudi drugim nisem pustila. Sedi pa sam približno en mesec. Se dvigne čisto sam v posteljici, pa ga dam noter ležat. Pač se prime za rešetke od posteljice in en dva tri je na nogah. Zgleda je pač malo bolj zgoden. Samo zdaj imamo pa težave, ker ne bi več spal v posteljici...
|
|
|
| Stran: [1] |
Kako kupite nov avto?Z gotovino. (
36%)
Na kredit. (
39%)
Na lizing. (
20%)
Denar mi posodijo starsi. (
5%)
Število vseh glasov: 9239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!