Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČNE 44. DAN SLADKO 15.2.2006 22:10:13
|
|
|
|
Mel_A
|
Dober večer odločne! Jaz sem se danes najedla pice z zelenjavo (biba, jaz uporabljam vedno pasirane pelate, kečap mi je bljak, tak sladkast okus naredi... res mi je ogaben), pol pa udri ga na sladko. Njami. Vsega sem po malo pojedla. Par medenjakov oblitih s čokolado, tri čokolatine od včeraj, pol čokoladne tortice, 2 piškota, malo temne čokolade in na koncu sem mogal za protiutež ves sladkor "ubit" z enim 0,1% mm jogurtom. Zdaj sem ok, do naslednjega OH dneva To z izvorom nickov pa tud mene zanima, tako kot taško. In sicer zanimajo me naslednji nicki (seveda, če ni skrivnost): lelaval, t_t_y (kako se to sploh prebere), hothien in "mentorica" splišni. Mene so v času popularizacije "Spajs grls" (tam sta bili dve Melanie, ena je bila Mel B, ena pa Mel C, se spomnete?) krstili za Mel A, ki je izpeljanka imena (Melanija). No, tolk za razjasnit, če koga zanima. Imejte se skrajno lepo!
|
Katero ime?qloqKatero ime bi vi izbrali za deklico?Aneja (
38%)
Amadeja (
12%)
Alina (
27%)
Adrijana (
4%)
Anita (
10%)
Alya (
9%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!