|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EA in bolečine v križu
14.2.2006 16:36:30   
soncka
Pozdravljene,
14 dni je že od kar imamo doma našega sončkauser posted image . Rodila sem brez problemov, s pomočjo epiduralne. Po par dnevih v porodnišnici, ko sem prišla malo k sebi sem začutila bolečine v križu. Po tem, ko sem po 5 dneh prišla domov se je stanje samo še poslabšalo. Bolečina se je naselila bolj v levi spodnji del križa oz. kar v levo ritnico. Vsak dan čakam na izboljšanje, pa nič ne kažeuser posted image . Premikam se počasi, po stopnicah komaj grem, pri tuširanju moram kar pazit, saj ko prenesem težo na eno, levo nogo, sem nestabilna.

Ali je imela še katera podobne težave? V kolikšnem času so minile. Prosim za vaše izkušnje in vam pošiljam pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: EA in bolečine v križu
14.2.2006 16:40:35   
muha1

Najbolje da greš k zdravniku in ti predpiše ustrezno terapijo. Sedaj, ko velikokrat dviguješ dojenčka, bo lahko še vse slabše. Mene že od 9kg, ki jih ima moja pupa, boli križ. Komaj čakam, da shodi in bo manj dvigovanja.

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2006 17:44:53   
LE&TA
Tudi jst sm rodila z EA, ampak na srečo nimam teh težav, sploh nisem mela razen malo omotičnosti prvi dan. Tko da ti ne morem nič svetovat, razen da vprašaš zdravnika!

Upam da bolečina kmalu mine!

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2006 17:50:05   
Nannn
Kaj pa ce ni to od EA?Jest sem rodila en mesec nazaj z EA pa je bilo vse ok...mogocesi dobila pa isias?

Srecno

Nannn

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2006 18:05:39   
Naty*Taja
Po moje to ne more bit od EA ampak kvečjemu od poroda. Glede na opisane simptome gre pri tebi za vnetje živca - išijas, ali pa celo za uščipnjen živec - hernia disci. Vsekakor pojdi pravi čas k zdravniku, ker lahko obležiš tudi zaradi tega. Pride pa do tega zaradi prehlada ali pa kakega nenadnega giba...
Upam,da ni nič hudega.

MONTIGNAC

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2006 17:26:00   
soncka
Hvala za vaša mnenja. Bo treba res it do zdravnika.
LP

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2006 8:27:59   
matahari
Meni se to večkrat dogaja in to na obeh nogah..po parih blokadah v nogi kar seveda sploh ni zdravo sem prišla do super maserke, ki mi v takem primeru dobesedno izvleče živec z posebno masažo..ne morem ti povedati kakšno olajšanje je to..seveda če ne gre za vnetje živca..v vsakem primeru je najbolje da greš najprej do zdravnika..če boš pa hotela naslov maserke, ki dela v Ljubljani me kontaktiraj na privat...

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2006 8:31:01   
rija
Jaz po EA nisem imela čisto nič bolečin, slabosti, nič. Samo drugi dan me je malo bolelo na otip okrog vbodne rane. Pač normalno.

(odgovor članu soncka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2006 17:08:46   
soncek&luna
tudi jaz mislim, da to ni od EA pac pa te je zgrabil isias.... zdravnik, nic drugega...

Mami, pika moja!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2006 22:04:12   
frutka_
Tudi jaz sem rodila z EA pa nisem imela nobenih težav.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2006 22:08:25   
StBarbara
Jaz tudi nisem imela nobenih težav, tako da raje obišči zdravnika.
lp

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2006 18:26:40   
sun123
Tudi jaz rodila z EA pa me je tudi neznansko bolelo v križu. Ne vem a je to od poroda ali od EA, je pa minilo po enem mesecu.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2006 8:38:21   
Anonimen
to ne bo od ea ampak išias. mene je par dni po tistem k sem domov pršla usekal v križu, tut sem mela ea pa sem prov v porodnišnico klicala če ma to kako zvezo pa nima. pač sem mal več počivala pa tko pa je blo po parih dneh bolš. če te bi skos bl bolelo še noga in ritnica ti pa noben navadn dohtar nau pomagov. išias je zdrs vretenca in bo treba h kiropraktiku da ti nagliha vretenca, pol je pa treba pozdravt še vnet živec - fajn pri tem je homeopatija, prime takoj! moj mož se ravnokar zdravi vse tko kot sem ti napisala

(odgovor članu sun123)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?