|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poln obraz rdečih pikic
14.2.2006 13:45:58   
sharpy
Prosim vas za pomoč.
Mark ima tri mesece in ima že nekaj časa na ličkih prav pri ušesih zelo rdečo in tudi suho kožo, pa na čelu tudi. Mu mažem z bepanthenom pa z ribjim mazilom in nič ne pomaga.
Sedaj pa so se mu pojavile po celem obrazku rdeče pike in se ful praska. Sej čez kako uro izginejo, ampak prej je bil rdeč kot rak.
Dva dni nazaj sem zvečer pojedla dva koščka mandarine....mislite, da je lahko od tega? Včeraj je imel tudi par pikic na notrnji strani komolcev, a so danes že izginile.

Za vse nasvete in pomoč se   vam res lepo zahvaljujem.


_____________________________

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poln obraz rdečih pikic
14.2.2006 16:24:32   
2ursae
naš je imel tudi pikice po obrazčku, pa so po mazanju z Bepanthenom izginile. Je pa res, da sem mu obraz umivala z fiziološko raztopino al pa prekuhano vodo - pri nas je voda iz pipe zanič user posted image . Morda je pri vas tudi problem v vodi in ima na občutljivih mestih mal reakcije?

Če pa res ne gre stran, bi ti pa priporočala, da povprašaš pediatra, ker je res lahko kakšna alergija, čeprav ne verjamem, ker je zadeva bolj lokalnega značaja. A ste v zadnjem času kaj menjali pralni prašek al pa dodajali mehčalec? Tudi to bi lahko bilo ...

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poln obraz rdečih pikic
14.2.2006 17:05:41   
tincci
Mi imamo isti problem, polno rdečih pikic okrog obrvi, po čelu, ponekod po telesu flekci suhe kože... mi je pediatrinja napisala eno mazilo iz lekarne in je stanje vsaj za pol boljše!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poln obraz rdečih pikic
14.2.2006 17:42:32   
PBJ
Če se praska je verjetno na kaj alergičen. Z mojim ravno danes prišla iz bolnišnice, kjer je bil na preiskavah, tudi zaradi sprememb na koži. Dobiva rdeče pikice po obrazu, rdeče flekce za ušesi, po trebuščku, ob pregibih rok, nog... Včasih je dobil v trenutku rdeča lička, čez nekaj ur je rdečina izginila, koža pa postala suha. Poleg tega so se mu od nekje 3. meseca starosti (ko sva se še samo dojila) pojavljale nitke krvi v blatu. Včeraj je bil star 7 m in imamo vedno več težav s kožouser posted image .
Izvide krvnih preiskav še čakamo, delali pa so mu tudi alergeni kožni test  na jajce in kravje mleko - in na oboje je alergičen. Kravje mleko zaužije le preko mojega mleka, jajca tudi - pa so že konkretne reakcije. Še sreča, da mu nisem dala mleka v pire, ker bi bilo še samo  slabše.
Tudi dražeč kašelj  iz grla) je bil posledica tega.

In sedaj sva oba na strogi mlečno-jajčni dieti, vsaj  do avgusta, ko ima spet kontrolo user posted image

Nočem te strašit,  morda je samo kaj prehodnega.
Jaz bi šla na tvojem mestu vseeno  k pediatru, da dobi vsak kakšno kremo, če revčka srbi.

Sem ti zatežila z našo zgodbo - ampak je ravno aktualnouser posted image .


< Sporočilo je popravil PBJ -- 14.2.2006 17:44:53 >


_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poln obraz rdečih pikic
14.2.2006 22:56:18   
vall
Pojdi k pediatru, saj gre verjetno res za alergijo in najbrž ga mora srbeti, kar pa ni prijetno. Tudi pri nas je bilo tako, rdeče pikice, suha koža, praskanje. Pediater je rekel, da so to običajno znaki alergije na kravje mleko, vendar je še prehitro za sklepanje. Dobili smo kapljice in kasneje kremo. To sicer pomaga, a kaj, ko se te pikice in srbenje vedno znova pojavljajo.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poln obraz rdečih pikic
16.2.2006 10:13:20   
sharpy
Vsem se  zahvaljujem za odgovore in nasvete.
Včeraj smo bili pri pediatrinji in mu je predpisala neko kremico, ki so jo zmešali v lekarni. On ima vsak dan več tega po obrazu. Na čelu in ob ušesih je prav suha koža kot krastica, pa pikice ima še po vratu in včeraj sem opazila majhne rdeče flekce po celem telesu. Malo po trebuščku, hrbtu, rokicah, pa nogicah. Mi je hudo, ker ponoči se tako praska okrog oči, ga verjetno ful srbi. Smo mu morali dat rokavičke, ki če ne je bil tak, kot da bi čistil kako robido.

V glavnem jutri imamo kontrolo, a ne verjamem da bo kaj bolje. Bom javila kako je šlo.

PBJ mi je prav hudo za vaju, upam da boste ugotovili vzroke in da bo kmalu boljše. Pa javi mi kako je .

Poljubček vsem našm sončkom in da bi bili čim bolj zdravi in veseli.


_____________________________

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu vall)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?