Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: BREZPLAČEN TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA(Mb) 13.2.2006 15:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A to so Mormoni? Škoda, ker nimamčasa.... bi lahk še kako težko debato z njimi udarila
|
|
|
|
RE: BREZPLAČEN TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA(Mb) 13.2.2006 21:06:04
|
|
|
|
lelaval
|
Mogoče bom pa šla, da si obnovim svoje znanje, saj že kar nekaj časa nisem vadila. Kaj pa otroci? Bom jutri poklicala.
|
|
|
|
RE: BREZPLAČEN TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA(Mb) 14.2.2006 12:20:11
|
|
|
|
Skorpija
|
Angleščine ne naučijo prav veliko, se paz elo trudijo, da bi se jim učenci pridružili... A je vredno?
|
|
RE: BREZPLAČEN TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA(Mb) 14.2.2006 12:39:37
|
|
|
|
Urša
|
Jst sm hodila v Lj pred leti in mi je bilo super, fajn izkušnja. Veliko komunikacije, to kar se rabi! So bili pa zelo prijazni.
|
|
RE: BREZPLAČEN TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA(Mb) 14.2.2006 22:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem bila na tem tečaju angleščine.Zares dobro in ga iz srca priporočam tudi drugim.Sem v srednji skupini-srednja stopnja znanja.Skupine so formirane po 10-15 ljudi,starost pa zelo pisana,od 14.let pa taja do 70.let!Ves čas se skoraj govori izključno le v angelščini,dela se sproščeno,dela se na izgovorjavi,na besednem znanju,...Čeprav so Mormoni,se bog pri tem tečaju zares malo omenja.Če želiš,lahko po uri ostaneš tudi na verskem pouku-po želji,nikogar ne silijo.In sestre in starešine so zlo prijazni.Jaz bom zagotovo še šla.Pridružite se nam tudi vi in za tečaj povejte naprej.Mislim,da lahko prihodnjič še pridete,da ne boste ničesar zamudili.Zdaj pa mislim,da se bom končno naučila angleščine.Upanje umre zadnje.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?