Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A razsaja spet kaka viroza 13.2.2006 10:04:16
|
|
|
|
timoteja
|
Letošnja zima nas bo pokončala.Lani konec novembra je imala naša deklica privč virozo (podobno rota virusu), z drisko en teden, vendar sva se zaradi vsega truda glede hrane in pitja izognile bolnici. Pred pribl. 14 dni je zopet razsajala neka podobna "viroza", vendar je imela drisko le pribl. 3 dni in se ji je ustavilo. No, v petek dopoldan pa je imela v vrtcu zopet redko blato - sicer čez vikend ni pogosto kakala, vendar redko, pa tudi jedla ni prav veliko. In zdaj me tole že vse skupaj jezi oz.skrbi. A zopet razsaja kaj v zraku, al je morebiti kaj druga? Drugače je mala dobrovoljna, razpoložena, nič kaj utrujena, samo "rita gaja" , tako pravi ona. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: A razsaja spet kaka viroza 13.2.2006 10:31:35
|
|
|
|
corfu
|
Če, je malo dobro razpoložena in ogromno pije, mora veliko piti jaz ne bi zaganjala neke panike, če pa se bo vseskupaj vleklo in bo imela še kar naprej drisko pa jo pelji pokazat, vsaj jaz bi jo! Srečno!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
A se počutiš seksi? PaštetkaV svojem telesu se počutim seksi. Ja (
53%)
Ne (
47%)
Število vseh glasov: 90Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!