|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nesamozavestna???
12.2.2006 7:11:53   
Anonimen
Opisal bom situacijo ki se pri nama vleče že nekaj časa in birad vaša mnenja glede tega.
Žena ima pri svojih 164 cm 55KG. Torej zame je to idealna ostava v smislu povsod ravno prav. Kadar kam greva sploh poleti gleda na to da se obleče čimbolj ohlapno da ji ja nebo kak špeh ven pogledal. Na morju so kopalke obvezno enodelne. Za moje pojme se obremenjuje preveč s svojo težo, kar sem ji že tudi tolikokrat povedal a ona še vedno vidi sebe kot osebo močnejše ostave ki se mora napravljati sebi primerno. Na koncu že začnem razmišljati ali sem jaz malo neumen ker sami veste da že cm in KG skupaj povejo vse - DA NI DEBELA niti nima nikjer nobenega špeha ampak je za moje pojme že trlica.
To prepričanje ima že odkar sva skupaj  pa ni bila močnejše postave niti ko sem jo spoznal ampak le v otroštvu kar se meni zdi da smo bili itak vsi malo bolj buhteljni.
In zdaj me zanima za vse tiste močnejše in nemočnejše postave ali je to le v njeni glavi??' Kaj je posledica tega da tako razmišlja??? Jaz sem naredil lahko rečem že vse medtem tudi to da ji vsakokrat ko začne vlečt ven 10-številk prevelike cunje prigovarjam da te niso zanjo, naj vendarle malo stopi pred ogledalo in se pogleda če kje vidi kak KG več. Pa da na koncu napišem da ni nek psihopat ali pa da bi bila anoreksična ker je normalno le nek klik ima v glavi ki ga nemorem in nemorem prestavit. Je mogoče nesamozavestna?
Še to svojo ženo imam rad taka kot je, je nemislim spreminjati le rad bi da bi se imela malo bolj rada in kdaj pa kdaj pokazala tudi malo kože.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nesamozavestna???
12.2.2006 8:00:40   
lelaval
Očitno se nima dovolj rada.
Jaz imam 55 kg pri velikosti  158 cm, - torej je višja kot jaz in lahko sklepam, da je bolj suha od mene. Pa sama sebe ne nimam za debelo (trudim pa se prit še 5 kg dol - do teže pred porodom)
Če pa smatra, da je predebela, pa naj shujša - pa bo zadovoljna. Vendar mi ni jasno, zakaj bi hujšala, saj, če gledamo, da je idealna teža: višina - (minus)110 -ona to razmerje že ima.
So pač ljudje, ki jim moreš vseskozi dopovedovat, da niso predebeli. Ne vem, če si želi oblečt 10 številk večje cunje, potem z njo res ni nekaj vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2006 8:53:35   
rija
Jaz pa imam pri 158 cm 57 kil in zgledam super!

Lelaval, če boš vzela še teh 5 kil dol, boš tudi ti trlica. Vsaj jaz sem bila, ko sem imela 48 kil: zgledala sem kot reklama za Dachauske počitnice.

Ma dajte no, ženska mora imet nekaj za prijet.

Anonimen, tvoji ženi res manjka ogromno samozavesti. Še dobro, da panično ne hujša, bi bilo že nevarno za zdravje....bi hitro dobila kakšno anoreksijo....

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 9:17:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2006 10:56:30   
Anonimen
pri 163 cm je moja običajna kilaža 58 kg. Pa se sebi ne zdim ne predebela, ne presuha, postava ni ravno idealna, kratke noge, dolg trup,... ampak sem ugotovila, da sem si čisto všeč, da se imam rada taka kot sem. Seveda sem se v najstniških letih sekirala, ker nisem bila kot Claudia Schifrer, potem sem sama pri sebi ugotovila, da tako ne pridem nikamor, ker me moje sekiranje dobesedno ovira, da bi živela, uživala življenje, vsak trenutek, ki mi je dan. In sem se nehala sekirat. Veliko je k temu pripomorel tudi moj mož, ki mi od začetka "pere možgane": vsak dan me pogleda direktno v oči in mi pove, da sem najbolj seksi ženska na svetu, pove mi, da sem čudovita, izredna osebnost, mi reče, da v rdeči majčki (bolj oprijeti) super izgledam in da ne ve, če bi me tako spustil na cesto, ker bi me drugi moški gledali, da sem najboljši človek na svetu,... Počasi moraš začeti verjeti tako lepim besedam, a ne?
In s časom sem ugotovila, da moški sploh ne opazijo špeha in celulita, da druge ženske opazujejo in komentirajo samo tiste ženske, ki so same pri sebi nesigurne, da me je mati narava naredila tako, kot sem in da sem lepa (z vsemi napakami vred, ker me te "napake" delajo edinstveno).
Torej, mogoče bo na dolgi rok pri njeni samozavesti pomagalo, če ji vsakodnevno poveš, kako je lepa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2006 23:46:37   
elizabeta p
Moj fant je imel take probleme, kot tvoja žena. Je bil tudi v mladosti debel in še zdaj misli da je ful debel pa ima 189 cm in 72 kg. Ni važno koliko je shujšal ti občutki so mu ostali (na to težo je prišel iz 140 kg). Zbolel je za anoreksijo.
Jaz bi ti svetovala tako kot Ankica, povej ji kako je lepa, dajaj ji komplimente in mogoče bo pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2006 0:03:39   
baguSka
Radha ti je napisala lep primer. Pdb ti lahko napišem tud sama. Imam prijateljico, katero sem pred leti spoznala in je mela čisto isti problem kot tvoja žena. Totalno lušna punca, vendar totalno obremenjena s svojim videzom. Imela je same preširoke cunje in non-stop se je full ličila, le da bi skrila to kar je. Pa sem ji lepo povedala... večkrat, ne enkrat, da ni lepo, če se tok maže. Da je sicer lepo, ampak ne tok močno. Potem sem ji skritizirala cunje. Da so sicer lepe, kar so res bile, ampak sploh ne za njeno postavo. Ima res lepe prsi in majhno rito, ampak pod tistimi njenimi šotori, vsega tega sploh ni blo opazit. Torej, joške je imela viseče, riti pa sploh ni mela. Zato sem taprvič, ko se je odločla it v šoping, odšla z njo. Sprva se je neki mrdala, to ni zame, pa ne vem kaj, ampak sem jo prepričala, da ji super stoji, ker ji je res in se je kmalu navadla. Sploh, ko so jo opazil tud vsi ostali. Dons je taka piči miči in tooook samozavestna, da ji tipi dobesedno jejo z roke. Še dons mi je hvaležna, jst sm pa neskončno vesela zanjo.
Če se ne bo pustila tebi, pa naj jo prepriča in gre z njo kakšna njena prjatlca. Nej se da v kakšno bolj oprijeto oblekco in bo takoj vidla, da je tko bl hot. ;) Sploh, če bo deležna še kakšnega komentarja. :)

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2006 9:34:29   
dory
Bravo radha....s tvojim pisanjem si identicno opisala tudi moj primer...in presneto se strinjam...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?