|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bris v zgodnji nosečnosti
11.2.2006 0:08:27   
M_A_J_A
Imam eno vprašanje!
Moja prijateljica je v petem tednu nosečnosti. V torek je imela prvi pregled in ji je G. naredila bris materničnega vratu.

A je to normalno?

Naj povem še to, da je začela po vsem tem krvaveti in je včeraj noč preživela v bolnici kjer so ji sicer zatrdili (po upravljenem UZ) da je vse OK - skrb pa vseeno ostaja.

Če je imela katera tak primer bi prosila za informacijo.

Meni se zdi vse skupaj ful čudno, prijateljico pa skrbi, da je kaj narobe in da ji nočejo povedat!

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bris v zgodnji nosečnosti
11.2.2006 6:19:14   
Lunca1
Meni ga je tudi delala in me je opozorila, da lahko da bom po jemanju brisa malo krvavela, tako da ni panike.

(odgovor članu M_A_J_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2006 7:33:38   
Naja30
Ja, to je čisto normalno, da G vzame še bris, če ta že nekaj časa ni bil pregledan. Pa tudi rahla krvavitev je običajna. Tako da brez skrbi, sicer pa so ji tako v bolnici povedali, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2006 9:35:28   
mojsoncek
Tudi meni je na zacetku G vzela bris, ker sem se primarno na pregled narocila zaradi tega (poleg tega je pa se z vaginalnim UZ potrdila nosecnost). Vendar pa se pri meni ni pojavila krvavitev. Drugace je cisto normalno, da ti vzame bris, ce ga ze dolgo casa ni.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2006 12:04:59   
arielca
Tudi meni je v 4. tednu nosečnosti vzela bris. o ni nič neobičajnega. Pa tudi opozorila me je, da je možna manjša kratkotrajna krvavitev.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2006 14:59:12   
Nea
Lansko leto sem bila sem v 6. tednu ko so mi naredili pap test. 2 uri po pregledu sem začela rahlo krvaveti. 5 dni kasenje sem imela splav user posted image .

Tokrat sem spet noseča in na prvem pregledu nisem dovolila dodatnih testov.
Zdaj sem v 15 tednu in je zaenkrat vse ok. user posted image

Nea

(odgovor članu M_A_J_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2006 15:13:45   
Eviii
meni je g jemal bris ob skori vsakem pregledu vse do 7. mesca user posted image . to delajo bolj iz preventive - jst sm imela neki izcedka (sluzi), pa jo je dal kontrolirat vsakič. to je pomembno zato, da imaš čisto porodno pot in da ti predčasno lahko zaustavijo morebitne infekcije. pa če je bil pap- test pred user posted image  sumljiv, ti ga tudi pogosteje delajo. krvavitve naj bi bile dokaj običajne (sicer jih sama nism imela) pri takih postopkih, vsekakor pa velja malo več pazljivosti. če tvoja kolegica še vedno ni prepričana, da je z njo vse ok, nej se gre spet komu pokazat. predvsem pa nej počiva!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2006 15:15:17   
M_A_J_A
Najlepša hvala vsem za odgovore.
Tebi Nea pa želim čim lepšo nosečnost.
Prijateljica je zdaj že bolje in ne krvavi več. V ponedeljek ima spet UZ in upam da bo vse OK.

Še enkrat hvala!

Lep dan

Maja

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Krvavitev med odnosi
11.4.2007 7:09:34   
matja
Pozdravljene ringarajevke! Kar dolgo vas že spremljam in oktobra, ko sem imala ss oziroma missed a. ter dvakrat zaporedoma abrazijo, ste mi zelo pomagale. Zdaj sva spet začela delati na tem, da bi imela še tretjega otročka, pa sem začela krvaveti po odnosih. Ginekolog mi je vzel bris, so ravno tri leta naokoli, prej ni bilo nikoli nič posebnega. Po brisu sem krvavela. naslednji dan pa nič več. user posted image  mi zamuja tri dni, danes grem kupit clearblu. Zdaj se bojim, da sem res noseča, kaj bo pokazal bris, čakati moram en mesec. Nikoli nič težav, zdaj pa se je upanje spremenilo v strah. Ali ima katera podobne izkušnje? Kaj pomeni taka krvavaitev po odnosih, razen raka? A sem samo panična?

(odgovor članu M_A_J_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2007 10:43:04   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Meni ga je tudi delala in me je opozorila, da lahko da bom po jemanju brisa malo krvavela, tako da ni panike.

Se podpišem pod tole izjavo!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Krvavitev med odnosi
12.4.2007 11:15:29   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: matja
Kaj pomeni taka krvavaitev po odnosih, razen raka? A sem samo panična?

Sej je normalno, da te je strah. Tud jaz sem nekaj časa krvavela po spolnih odnosih. Predvsem pri prejšnjem partnerju, ki je imel....kr precejšnje "orodje". Bilo me je ful strah, vzeli so mi bris, pa je bilo vse normalno. Je pa G med pregledom opazila mehurček, ki naj bi bil endometrijska celica. Sumila je na endometriozo, vendar so po laparoskopiji in histeroskopiji ugotovili, da je z mano vse v redu. Tudi mehurček je (čudežno) izginil in od takrat ne krvavim več.

Pa tud v prvo nama je ratalo zanositi in zdaj smo v 6-tem tednu pričakovanjauser posted image .

Držim pesti, da se bo tudi tebi izkazalo, da je vse v redu.

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2007 12:06:30   
tinaaja
Kaj pomeni taka krvavaitev po odnosih, razen raka? A sem samo panična?

pa ne pomislit takoj na najslabse.. lahko je med odnosom prislo do poskodbe kaksne zilice ali MV in je zato kravitev. se zaceli in je ok - brez panike user posted image MV je v nosecnosti se bolj prekvvljen in zato tok bolj obcutljiv..

(odgovor članu matja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.4.2007 17:06:03   
matja
Malo pozno, ampak iz srca se zahvaljujem za odgovore. Res sem kupila clearblu in je pokazalo, da  sem nosecka. Ob vsem veselju me je seveda strah zaradi teh krvavitev in ker moram en mesec čakati na izvid brisa. Poleg tega imam strah ker sem imela oktobra missed a. in kar gledam kdaj bo pritekla kri. Pozdravljene.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?