Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bris v zgodnji nosečnosti 11.2.2006 6:19:14
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni ga je tudi delala in me je opozorila, da lahko da bom po jemanju brisa malo krvavela, tako da ni panike.
|
|
|
|
RE: Bris v zgodnji nosečnosti 11.2.2006 7:33:38
|
|
|
|
Naja30
|
Ja, to je čisto normalno, da G vzame še bris, če ta že nekaj časa ni bil pregledan. Pa tudi rahla krvavitev je običajna. Tako da brez skrbi, sicer pa so ji tako v bolnici povedali, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Bris v zgodnji nosečnosti 11.2.2006 9:35:28
|
|
|
|
mojsoncek
|
Tudi meni je na zacetku G vzela bris, ker sem se primarno na pregled narocila zaradi tega (poleg tega je pa se z vaginalnim UZ potrdila nosecnost). Vendar pa se pri meni ni pojavila krvavitev. Drugace je cisto normalno, da ti vzame bris, ce ga ze dolgo casa ni.
|
|
|
|
RE: Bris v zgodnji nosečnosti 11.2.2006 12:04:59
|
|
|
|
arielca
|
Tudi meni je v 4. tednu nosečnosti vzela bris. o ni nič neobičajnega. Pa tudi opozorila me je, da je možna manjša kratkotrajna krvavitev.
|
|
RE: Bris v zgodnji nosečnosti 11.2.2006 14:59:12
|
|
|
|
Nea
|
Lansko leto sem bila sem v 6. tednu ko so mi naredili pap test. 2 uri po pregledu sem začela rahlo krvaveti. 5 dni kasenje sem imela splav . Tokrat sem spet noseča in na prvem pregledu nisem dovolila dodatnih testov. Zdaj sem v 15 tednu in je zaenkrat vse ok. Nea
|
|
|
|
RE: Bris v zgodnji nosečnosti 11.2.2006 15:13:45
|
|
|
|
Eviii
|
meni je g jemal bris ob skori vsakem pregledu vse do 7. mesca . to delajo bolj iz preventive - jst sm imela neki izcedka (sluzi), pa jo je dal kontrolirat vsakič. to je pomembno zato, da imaš čisto porodno pot in da ti predčasno lahko zaustavijo morebitne infekcije. pa če je bil pap- test pred sumljiv, ti ga tudi pogosteje delajo. krvavitve naj bi bile dokaj običajne (sicer jih sama nism imela) pri takih postopkih, vsekakor pa velja malo več pazljivosti. če tvoja kolegica še vedno ni prepričana, da je z njo vse ok, nej se gre spet komu pokazat. predvsem pa nej počiva!
|
|
RE: Bris v zgodnji nosečnosti 11.2.2006 15:15:17
|
|
|
|
M_A_J_A
|
Najlepša hvala vsem za odgovore. Tebi Nea pa želim čim lepšo nosečnost. Prijateljica je zdaj že bolje in ne krvavi več. V ponedeljek ima spet UZ in upam da bo vse OK. Še enkrat hvala! Lep dan Maja
|
|
|
|
Krvavitev med odnosi 11.4.2007 7:09:34
|
|
|
|
matja
|
Pozdravljene ringarajevke! Kar dolgo vas že spremljam in oktobra, ko sem imala ss oziroma missed a. ter dvakrat zaporedoma abrazijo, ste mi zelo pomagale. Zdaj sva spet začela delati na tem, da bi imela še tretjega otročka, pa sem začela krvaveti po odnosih. Ginekolog mi je vzel bris, so ravno tri leta naokoli, prej ni bilo nikoli nič posebnega. Po brisu sem krvavela. naslednji dan pa nič več. mi zamuja tri dni, danes grem kupit clearblu. Zdaj se bojim, da sem res noseča, kaj bo pokazal bris, čakati moram en mesec. Nikoli nič težav, zdaj pa se je upanje spremenilo v strah. Ali ima katera podobne izkušnje? Kaj pomeni taka krvavaitev po odnosih, razen raka? A sem samo panična?
|
|
|
|
RE: Bris v zgodnji nosečnosti 12.4.2007 10:43:04
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Meni ga je tudi delala in me je opozorila, da lahko da bom po jemanju brisa malo krvavela, tako da ni panike. Se podpišem pod tole izjavo!
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Krvavitev med odnosi 12.4.2007 11:15:29
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matja Kaj pomeni taka krvavaitev po odnosih, razen raka? A sem samo panična? Sej je normalno, da te je strah. Tud jaz sem nekaj časa krvavela po spolnih odnosih. Predvsem pri prejšnjem partnerju, ki je imel....kr precejšnje "orodje". Bilo me je ful strah, vzeli so mi bris, pa je bilo vse normalno. Je pa G med pregledom opazila mehurček, ki naj bi bil endometrijska celica. Sumila je na endometriozo, vendar so po laparoskopiji in histeroskopiji ugotovili, da je z mano vse v redu. Tudi mehurček je (čudežno) izginil in od takrat ne krvavim več. Pa tud v prvo nama je ratalo zanositi in zdaj smo v 6-tem tednu pričakovanja . Držim pesti, da se bo tudi tebi izkazalo, da je vse v redu.
|
|
|
|
RE: Krvavitev med odnosi 12.4.2007 12:06:30
|
|
|
|
tinaaja
|
Kaj pomeni taka krvavaitev po odnosih, razen raka? A sem samo panična? pa ne pomislit takoj na najslabse.. lahko je med odnosom prislo do poskodbe kaksne zilice ali MV in je zato kravitev. se zaceli in je ok - brez panike MV je v nosecnosti se bolj prekvvljen in zato tok bolj obcutljiv..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?