Gina
|
A so fleki okoli ust? Naš je alergijsko reakcijo na jabolko in pomarančo, ko je bil tako majhen. Če je koža prišla v stik s tem, je dobil fleke. Če sem prej namazala z riboderminom, pa ni dobil, ker koža ni prišla v stik. Mogoče je kaj takega. POtem dobi naš mali spuščaje, kadar ga moj preveč lupčka, sploh če ni sveže obrit. Pa tisti flekci ostanejo zihr pol ure še na obrazu. Tako občutljivo kožo ima. Lahko imajo zelo suh zrak v stanovanju. Na to je pa ta velik dobil spuščaje, fleke isto po obrazu. Tukaj tudi pomaga kremica. Drugače se pa ne sekiraj. Večina ljudi je čisto preobčutljivih na vse (kar kdo reče). Vprašaj se, kaj hočeš doseči? Če boš zdaj se še ti mulila, ne boš izvedela, kaj ga draži. Če se boš še bolj skregala, tudi ne bošvedela kaj več, kot zdaj. Če pa se malo neumno narediš, pa pokličeš taščo in ji rečeš: Draga ****, žal mi je, če si se počutila prizadeto. Resnično mislim, da lepo skrbiš za našega otroka in vesela sem, ker to rada počneš. In ker verjamem, da imaš malega zelo rada, te lepo prosim, če mi pomagaš. Resnično nisi ti kriva, če je otrok slučajno alergik. Tak se otrok rodi. To ima v genih. In gotovo je to po naši strani (to si izmisli, ker je tako čisto vseeno, kaj si misli), ampak jaz vem, da si tudi ti želiš, da ga ne bi srbelo. če pa hočeva to ugotovit, te pa lepo prosim, da mi pomagaš najti vzrok. Lepo prosim, pomagaj meni in malemu. Res nisi ti nič kriva, mali se je tak rodil, da ne prenese vsega, ne moremo nič pomagat pri tem. Moramo pa nujno ugotovit, kaj to je, kar ga draži, da tisto umaknemo. Saj hočeš malemu dobro, a ne? A je slučajno jedel jabolka? A sta ga mogoče samo veliko lupčkala?........in tako nadaljuješ z vsemi možnimi variantami, ki se jih spomniš. Jaz sem prepirčana, da ne bo rekla da ne bo sodelovala.
|