|
RE: PRETRESLJIVA IZPOVED, KI JE ŠOKIRALA EVROPO 10.2.2006 10:11:09
|
|
|
|
tipka
|
Če včasih nisem mogla gledati grozljivk, a take zgodbe sem lahko brala, je danes ravno obratno, ne morem več brati o resničnih grozotah, grozljivk pa me ni več strah, preveč. Neznanci pri nas verjetno manj ugrabljajo in zlorabljajo kot na razvitem zahodu, a tja gremo, poglejte si razvrat nosečnice, ki bi rada seksala z žensko. Seks je rešitev za vse frustracije, ki jih nosijo, s seksom se sproščajo, si dajejo duška, se omamljajo, jaz temu rečem zadevanje, zloraba. Pedofilije je veliko, poznam zlorabljene v tem smislu, v drugih, to so ljudje, ki živijo med nami, nosijo vsak svoje breme, vsak dan, večna popotnica, mislim na njihov strah, na to, da se nikomur niso mogli zaupati, da nihče ni čutil z njimi, kako so izgubili vero, ko so se zaupali materi, ki jim ni verjela,... Veliko vzporednic lahko potegnem z varanjem. Še to. Spomnila sem se, zakaj povezujejo deviantno vedenje z demokracijo. V večini držav sta ali demokracija in individualizem ali kaka druga nedemokratična ureditev in kolektivizem. Pri individualizmu so pomembne vrednote človeka povezane z maksimalnim zadovoljenjem njegovih osebnih potreb, v kolektivizmu so pa v ospredu koristi družbe. V demokraciji ni povezovanja, ljudje so sami, dalje pa potem veste, zakaj in kako pride so vseh oni smeško, ki bruha, ker mi smeškoti ne delajo.
< Sporočilo je popravil tipka -- 10.2.2006 10:16:50 >
|
|
|