|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magični plusek
10.2.2006 9:06:12   
Barbk
Ojla punce,

sem že nekaterim puncam zaupala, da sem danes zjutraj zagledala na Baby check mini user posted image , Cb pa je to samo še potrdil-debeli +.user posted image user posted image user posted image Sem čist iz sebe, kar ne morem verjeti.Test bom ponovila še v nedeljo, da bom res 100%.Čeprav sem že tolk srečna, da se sploh ne da opista nisem pozabila na vas in vam želim čimprejšni user posted image .

Juuupi, juuupi, ja, ja
Barbk
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Magični plusek
10.2.2006 9:09:53   
hati
user posted image  user posted image  user posted image  čestitke...najlepših devet mesecev želim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2006 9:13:41   
lelaval
user posted image user posted image  Čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2006 9:28:53   
natja_
user posted image   user posted image   user posted image

BRAVO..... ČESTITAM za magični plusek

Kako se pa kaj počutiš, namreč, jaz sem zagledala II v torek, pa imam samo napihnjen trebuh, mislim, da ostalo še pride  user posted image

Lepo nosečnost ti želim...

natja  user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2006 9:28:55   
tasha23
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2006 9:37:00   
LUNA06
Juhu!
Čestitam!user posted image user posted image user posted image

Pa da čimlepše in čimhitreje mine devet mesecev in pride en lep, zdrav user posted image !

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2006 9:37:04   
Barbk
Ojla punce,user posted image user posted image user posted image

hvala za čestitke.Jaz še kar ne morem dojet, kar naprej hodim gledat tisti plusek-še vedno vztraja v vsej svoji veličini.Natja jaz se počutim veliko bolje kot pred dnevi-mal me tam doli žoka(nič hudega), želodec me vsake toliko časa opozori, da je prisoten, joškice so pa že zdaj napihnjene, bolijo pa po intervalih čez dan.Drugače pa sem super, bi lahko gore premikala.A si te že poklicala G?Jaz bom v ponedeljek.

pozdravčekuser posted image user posted image user posted image
Barbk

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2006 9:51:39   
Saša27
Tudi z moje strani iskrene čestitke in lepo user posted image  ti želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2006 10:35:54   
tejčica
Čestitke user posted image !

Pa veselo pričakovanje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2006 11:08:04   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2006 12:26:10   
Monika79
še enkrat iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image  in uživaj v user posted image

user posted image  kar dezujejo,  kako je to lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2006 13:06:17   
LEVASI
Ojla Barbk,

user posted image čestitam za odkriti plusek. Midve sva skoraj istočasno prišli na tale forum in vidim da je tebi kar hitro uspelo. No moja user posted image  je prispela tako kot vedno. Bila sem kar razočarana, čeprav mi takšne novice kot jih vidim pri tebi dajejo novega zagona in upanja. Ta mesec bova čimveč telovadila user posted image  in upam da bova naredila enega sončka.

Lepo nosečnost ti želim in upam da se tudi jaz kmalu pridružim v klubu user posted image .

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.2.2006 13:08:15   
Naja30
Čestitam, user posted image  pa pazi nase in na svoj trebušček.

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.2.2006 13:37:27   
Ocenia
user posted image  Še enkrat iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.2.2006 14:11:24   
gaja*
user posted image user posted image user posted image user posted image č e s t i t a m !!! user posted image user posted image user posted image user posted image
plusek je končno tu!!

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.2.2006 14:33:26   
lučka 25
Vse čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa lepo user posted image  ti želim!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.2.2006 14:33:31   
Azaleja
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.2.2006 14:49:39   
inja2
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.2.2006 14:55:16   
zvezdica5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2006 15:21:12   
mis

Cestitke!!!!!!!!!! Upam da se preselis med oktobrke, pa se tam pisemouser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.2.2006 17:11:35   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image čestitke, pa upam da se ti kaj kmalu vse pridružimo...user posted image
Nati

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.2.2006 17:20:13   
MarijaPo
bravo user posted image  user posted image  user posted image  zdaj pa le pazi nase, ko clovek enkrat zanosi, niti ne ve, da ne sme vsega delat (vsaj jaz nisem vedela)

Pa veselih 9 mesecev in potem uspesen porod!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.2.2006 18:54:12   
NMJ
ČESTITKE user posted image  in veliko božaj bušija in svojga user posted image  v njem.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.2.2006 9:41:56   
tinkamiška
čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?