|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Točna kot urica
9.2.2006 17:01:39   
Makica 79
Pozdravljene,
nekaj časa vas nisem mogla spremljati ker je v službi bilo kar pestro, doma pa je računalnik odpovedal, potem pa smo bili še na smučanju in sem prav neučakanaa bila.
Vidim da vam je enik uspelo in sem prav vesela zaradi vas, moram pa sem vam vsem ki ste me tolažile in držale pesti potožito da je ta mesec (ravno danes), prišla točna kot urica, na 28ti dan. Čeprav me je dva meseca jezila in je ni bilo kar 38 dni.
Moram pa vam povedati da sem majčkeno manj razočarana, ker sem čutila da prihaja in nisem tako huda ker vsaj ni čakala tako dolgo.
Vem da nebi smela zganjati panike po samo 4 mesecih, pa vseeno. Ko prebiram vaše zgodbe in vidim kako dolgo se trudite si mislim da sem lahko samo tiho. pa vseeno nemorem.
Zakaj imam ves čas pomisleke? Vem da bi morala prenehati misliti o tem, se manj obremenjevati, ko pa negre.
Kot vas večina piše, so okrog mene tudi sameuser posted image , in me to včasih res spravlja v obup.
Sicer pa nam nič drugega nepreostane kot upati in veselo na delo, pa čim manj se obremenjevat.
Vsem ki steuser posted image , kup čestitkuser posted image , ostalim pa same lepe in pozitivne misli.
Držim pesti za vse vas, pa še majčkeno sama za sebe.
Upam da bo nas prihodnji mesec, ali pa še ta, čim več zagledalouser posted image , ali pa user posted image , saj ni važno. Samo da bo z user posted image  vse ok.
user posted image  Nasmešček na obrazek in bodite pridne!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Točna kot urica
9.2.2006 17:05:03   
Naja30
Joj, kako si to lepo povedala. user posted image  Rada preberem take pozitivne poste.

enako želim tudi tebi, da bi kmalu bile redne gostje tudi na forumu nosečnost! user posted image user posted image

(odgovor članu Makica 79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2006 17:26:49   
Makica 79
Ker sem samo na hitro prebrskala, nisem sigurna kako je kaj z tabo, ampak moram povedati da sem res tako mislila in upam da take misli, vsaj majčkeno pomagajo.
Rada pa bi se opravičila zaradi napak v pisavi, ki so pri meni kar pogoste (saj se boste privadile), je pa to samo hitrost.
Vsaj da razumete kar sem mislila povedati, ostalo, pa itak ni tako pomembno.
Saj boste videle, bom vas enkrat že presenetila z veselo novičko. Upam da v kratkem.
Imejte se radi!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2006 17:51:26   
sara2
Ja Makica, tudi jaz čakam in danes ali pa najkasneje jutri bi morala priti user posted image , čeprav si je ne želim. Vem pa, da tudi če bo slučajno prišla, bova pač poskušala dokler ne bo user posted image ali user posted image . Mi pa veliko pomeni to, da nisem sama v tej situaciji in da imam VAS, ki mi veliko pomagate s svojimi posti.

Čau bau

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2006 19:17:15   
Naja30
Makica, jaz prav tako kot ti, čakam... user posted image  In upam... user posted image

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2006 20:58:49   
Monika79
Makica, tukaj na tem forumu smo same enake sotrpinke kot ti, ki vsak mesec upajo na user posted image user posted image , pa gremo pogumno iz meseca v mesec, pa nam ne zmanjka poguma, ampak še gremo z večjim veseljem v nove boje (user posted image user posted image user posted image ) in seveda z vzdignjeno glavo user posted image  gremo naprej, tako, da vem, da bomo tudi vse me "upajoče bodoče user posted image " čimprej oznanile lepo novico, da smo zagledale magične črtice user posted image user posted image , pa bo veselje večje, ker vemo,da smo dobile naše majhne angelčke user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2006 22:23:56   
lelaval
Res si lepo napisala. Upam, da vam bo uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2006 17:17:45   
Anonimen
Hej punce!

Tudi jaz sem danes po nekaj dneh zamude zagledala...ne plusek, ampak kri... user posted image je prišla! Dopoldne sm bla prav žalostna, sedaj pa samo še čakam, da mine in da gremo zopet v akcijo!

Sem pa dopoldne premlevala tko malo sama zase... Prej sem kot nora jedla KT, pa se je zgodilo, da sem včasih kakšno pozabila,... uh je bila panika in kot zmešana sem čakala na user posted image ... pa sedaj? Če je to življenje pošteno user posted image

Punce, naslednji mesec pa vam obljubim, da se vam javim in vam povem kakšno bolj veselo novico! user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2006 20:38:32   
hebeba
Makica!

Tudi jaz sem točno takšnih misli kot ti. In še na istem sva kar se mesecev tiče. Tudi pri nas že 4 mesece poskušamo, pa ne vem kako naj si to razlagam user posted image user posted image  kot ok? kot dobro, no? ali kot nekaj o čemer bi morala razmislit?.. Ta teden sem bila še na enem pregledu pri mojem ginekologu, ki pravi, da je z menoj prav vse v najlepšem redu..Le ta povratek v normalo od jemanja KT je pri meni malo dolg..
Resnično, iz vsega srca user posted image user posted image user posted image user posted image  si želim za vse nas, da kmalu pride naša sreča. Veselim se z vsemi, ki ste že srečke user posted image ! In močno, močno stiskam pesti za še več novih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Naj bo v dnevu zaljubljenih...in vseh ostalih pri vas kar se da veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

lupčki za vse vas

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?