|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj nehati s KT?!!?
9.2.2006 13:38:51   
Anonimen
Razmišljava, da bi nehala jemati KT. Sem pa ravno na pol škatlice (pol sem jih že "pozobala", pol jih še imam)..

Ali mislite, da je pametno, če kar takoj neham jemati, al je potrebno počakati do konca škatlice??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj nehati s KT?!!?
9.2.2006 13:44:13   
nInAzWeRiNa
user posted image ne vem ampak pomoje se ti lah ciklus zbrkla..a je možno??jst bi dokončala škatlco...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2006 14:14:50   
Ocenia
Pojej škatlico do konca, potem pa naj bi morala biti vsaj tri mesece brez KT. Takoj začni jemati še folno kislino.

LP

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2006 14:28:50   
LUNA06
Nujno pojej to tablico do konca, drugače boš takoj spet dobila M.Potem pa svojega G čimprej prosi za ultrazvok, da se prepričaš, da je vse OK.Sama sem bila tri mesece brez KT, potem šele šla na ultrazvok, zdaj pa čakam na operacijo, ker ultrazvok ni bil OK.Se mi je ful zavleklo ker sem čakala.
Sej te nočem strašit, ampak zihr je zihr, da ne boš čakala brez potrebe.

Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2006 14:29:40   
Anonimen
če se prav spomnem, se tej folni kislini reče TIFOL.. a se dobi na recept ali ne??

(odgovor članu Ocenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2006 14:32:27   
LUNA06
Ne, Tifol kupiš sama v lekarni, pride pa cca. 700SIT.
Tudi sama sem ga jedla...pa potem ugotovila, da sm ga zastonj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2006 15:08:49   
Grizo
Luna06, zakaj pravis, da is ga zastonj jedla? Jaz sem tablete folne (Tifol) ravno danes nabavila in ze 2 pojedla.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2006 15:19:51   
Sulfinija
Ne jaz ti priporočam,da poješ škatlico tabletk do konca,ker si boš drugače cel ciklus zmešala.In pol začni jemat Folic plus v lekarni brez recepta je boljši kot Tifol in vsebuje več vitaminov je pa nekoliko dražji no ne smem pozabiti povedati.
Punce naj mi nekdo pove tri mesece ne jemti KT in pol se lahko zanosi?Jaz jih bom jedla do 12.03 in pol takoj šla v postopek IVF in sem tudi zaščitena?Pol pomojem to tkole ne škodi,ker drugače tole nam na tak način delali.Ti pa kar pogumno,jaz ti želim,da čimprej zagledaš user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2006 21:13:04   
lelaval
To škatlico le pojej dop konca - da ne mrdaš ciklusa. Potem pa lahko takoj začneš delat na user posted image , ni treba čakat 3 mesece. Jaz sem prvič tudi tako zanosila in sta me tako sestra, kot G pomirila, da otroku to prav nič ne škodi. Nenazadnje je sestava tablet bistveno drugačna kot npr. pred 20 in 30 leti.
Kar pa se tiče folne kisline - v času moje 1. in 2. nosečnosti je sploh niso forsirali za jest, pa je z otrokoma vse vredu. V 3. pa sem tablete jedla, a šele, ko sem tudi od G. imela potrdilo, da sem res user posted image . Jaz jih pred zanositvijo ne bi jemala. Kaj pa, če npr. 2,3 ali pa celo 6 mesecev še ne boš zanosila - jih boš zastonj jedla. user posted image
Pa upam, da nam prihodnji mesec že sporočiš, da si srečka user posted image . Držim pesti, da čimprej ugledaš plusek. user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2006 9:31:40   
LUNA06
Grizo!
Torej, prenehala sem s KT in začela jesti Tifol, po treh mesecih, je moja G ugovotila, da moram prej na operacijo, katere čakalna doba je 3-4 mesece.
Ta operacija (operacija pregrade) je danes zelo pogosta.
Zato svetujem vsaki, naj gre takoj po prenehanju jemanja KT najprej na ultrazvok, in potem, če je vse OK, začne jesti Tifol.Potem se ravno izide, tri mesece brez KT in jemanje Tifola.Sama sem tri mesece jedla Tifol, bila 5 mesecev brez KT, zdaj spet jem KT in po operaciji začnem jesti Tifol.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?