|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vas je kdaj strah smrti?
16.2.2006 10:26:55   
ma-ja
Če prav pomislim, me je strah smrti. Vendar pa se ne bojim tako svoje smrti kot tega, da bi mi umrl nekdo bližnji. Me je pa panično strah za svoje otroke. Sploh me spremlja neka tesnoba, ko preberem, da se je kakšnemu otroku kaj zgodilo. Pa saj odganjam misli na to, vendar potem spet pridejo nazaj...
Moja terapija za to je, da potem vsak večer preberem pravljico svojima sončkoma in ju potem še nekaj časa gledam, ko že zaspita. Pogleda na prazni postelji pa mislim, da ne bi prenesla.....

No, tudi jaz bom raje pustila to temo. VESELIMO SE DOKLER ŽIVIMO!

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.2.2006 10:42:58   
Marogica
Ne vem, če je strah sploh pravilni izraz za to kar jaz čutim, pa ne toliko, ko razmišljam o smrti, temveč starosti. Ko sem bila mlajša o tem nisem razmišljala, je bilo "predaleč" in premalo realno, čeprav bi tudi mene lahko avto pri 25 povozil. Sedaj sem se s tem spopadla tako, da o tem razmišljam, predvsem pa si ponavljam stavek, ki je dejstvo. "Z rojstvom se začne proces(življenje), ki se konča s smrtjo." Torej je to neizogibna stvar, s katero želim razčistiti vsaj toliko, da ne bo tega strahu.
Kar pa se tiče straha pri partnerju ali otrocih, moram reči, da gre tukaj prej za strah pred izgubo ljubljene osebe in ne strahu pred smrtjo.  

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.2.2006 11:13:07   
petraz
Po pravici povedano me je zelo strah ....... vendar raje o tem ne razmišlajm. user posted image

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.2.2006 11:36:48   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Joe

tretja možnost, da umreva sočasno, je majhna

Joe, jaz sem že parkrat v šali rekla, da bova midva z možem umrla v brodolomu na karibskih otokih v starosti 96 let user posted image

S smrtjo se pa ne obremenjujem...

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.2.2006 14:22:54   
Maxica
Priznam, tudi jaz imam kdaj take dneve, ko me je strah smrti, da bi se kaj zgodilo mojim najdražjim, meni...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.2.2006 20:59:14   
ZARA

Evo, tukaj je cela diskusija o smrti...zanimiva razmišljanja...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=510685&mpage=1

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.2.2006 15:23:16   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

Ne, ker imam kar nekaj manjših življenskih zavarovanj.

Jaz se tudi zaradi tega dosti bolj varno počutim. Vem, da bi bil moj dragi čustveno zelo prizadet in ne bi želela, da bi bila on in sin tudi finančno uničena, če bi se mi kaj zgodilo.(in obratno seveda) 

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj je vaš dojenček začel ponoči spati v kosu 11-12 ur (brez vmesnega hranjenja)?
Itkica

do 6. meseca (39%)

do 9. meseca (12%)

do 12. meseca (13%)

kasneje (36%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!