Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vas je kdaj strah smrti? 16.2.2006 10:26:55
|
|
|
|
ma-ja
|
Če prav pomislim, me je strah smrti. Vendar pa se ne bojim tako svoje smrti kot tega, da bi mi umrl nekdo bližnji. Me je pa panično strah za svoje otroke. Sploh me spremlja neka tesnoba, ko preberem, da se je kakšnemu otroku kaj zgodilo. Pa saj odganjam misli na to, vendar potem spet pridejo nazaj... Moja terapija za to je, da potem vsak večer preberem pravljico svojima sončkoma in ju potem še nekaj časa gledam, ko že zaspita. Pogleda na prazni postelji pa mislim, da ne bi prenesla..... No, tudi jaz bom raje pustila to temo. VESELIMO SE DOKLER ŽIVIMO!
|
|
|
|
RE: Vas je kdaj strah smrti? 16.2.2006 10:42:58
|
|
|
|
Marogica
|
Ne vem, če je strah sploh pravilni izraz za to kar jaz čutim, pa ne toliko, ko razmišljam o smrti, temveč starosti. Ko sem bila mlajša o tem nisem razmišljala, je bilo "predaleč" in premalo realno, čeprav bi tudi mene lahko avto pri 25 povozil. Sedaj sem se s tem spopadla tako, da o tem razmišljam, predvsem pa si ponavljam stavek, ki je dejstvo. "Z rojstvom se začne proces(življenje), ki se konča s smrtjo." Torej je to neizogibna stvar, s katero želim razčistiti vsaj toliko, da ne bo tega strahu. Kar pa se tiče straha pri partnerju ali otrocih, moram reči, da gre tukaj prej za strah pred izgubo ljubljene osebe in ne strahu pred smrtjo.
|
|
RE: Vas je kdaj strah smrti? 16.2.2006 11:13:07
|
|
|
|
petraz
|
Po pravici povedano me je zelo strah ....... vendar raje o tem ne razmišlajm.
|
|
|
|
RE: Vas je kdaj strah smrti? 16.2.2006 11:36:48
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joe tretja možnost, da umreva sočasno, je majhna Joe, jaz sem že parkrat v šali rekla, da bova midva z možem umrla v brodolomu na karibskih otokih v starosti 96 let S smrtjo se pa ne obremenjujem...
|
|
|
|
RE: Vas je kdaj strah smrti? 17.2.2006 14:22:54
|
|
|
|
Maxica
|
Priznam, tudi jaz imam kdaj take dneve, ko me je strah smrti, da bi se kaj zgodilo mojim najdražjim, meni...
|
|
RE: Vas je kdaj strah smrti? 18.2.2006 20:59:14
|
|
|
|
ZARA
|
Evo, tukaj je cela diskusija o smrti...zanimiva razmišljanja... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=510685&mpage=1
|
Kdaj je vaš dojenček začel ponoči spati v kosu 11-12 ur (brez vmesnega hranjenja)?Itkicado 6. meseca (
39%)
do 9. meseca (
12%)
do 12. meseca (
13%)
kasneje (
36%)
Število vseh glasov: 292Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!