Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 15:19:18
|
|
|
|
rija
|
Doma smo ga položili na bel kavč, mora biti bela podlaga, potem pa smo ga poslikali in nesli slike razvit. Simple. OK: saj ne rabiš glih belega kavča..... samo živčke in dovolj zmogljivo kartico na fotkiču.
< Sporočilo je popravil rija -- 7.2.2006 15:20:35 >
|
|
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 15:20:35
|
|
|
|
kofetek2010
|
na rokah sem jo držala, saj je bila stara 6 tednov foografinja je naredila več fotk, a izbrala sem tisto najbolj primerno
|
|
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 15:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa šli pri enem letu, pa nismo imeli teh problemov. Je kar sam sedel in poziral. Poglej moj avatar, to je fotka za osebni dokument.
|
|
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 18:00:23
|
|
|
|
lumpy
|
Rija, a potem velja da sam narediš slike za osebni dokument. Kaj pa tiste njihove fore z pravo dimenzijo...?
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 19:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva šla k fotografu, star je bil 5 tednov, pa sem ga imela v naročju in z roko sem mu podpirala glavo. Se pa malo mojih prstov vidi na fotki. Ampak so rekli, da je okej. Ne vem, pa, kako je če poslikaš sama doma
|
|
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 19:51:33
|
|
|
|
uma
|
Mi smo šli kar k fotografu ko je bil star nekje 2 meseca. Sem ga imela v naročju in ga držala. Prav tako se vidijo malo moje roke ampak sploh ni problema. Osebna je narejena in nihče ni kompliciral. Važno je samo, da ima oči odprte.
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 21:11:45
|
|
|
|
lelaval
|
Moja je bila mesec dni stara in sem jo nesla v školjkici slikat. Fotograf ji je samo pod glavico razgrnil tetra pleničko in jo kar v školjki slikal. Le trudili smo se, da je gledala, saj je hotela le spat.
|
|
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 21:16:02
|
|
|
|
Katrin
|
Mi smo imeli osebno izkaznico še predno je bila stara en mesec. Šli smo k fotografu, sedela je pri meni v naročju in to je to. Lp
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 21:41:58
|
|
|
|
rija
|
Lumpy, to da mora biti neka prava dimenzija je po moje kar fora fotografov, da na štirih slikicah nekaj zaslužijo. Najin prijatelj dela pri fotografu, pa nama je sam predlagal, da naj tako narediva. Potem je pa njihov računalničar našo fotografijo spravil na ustrezno velikost. Big deal! Pa imamo krasno fotko za potni list našega malčka pri dveh tednih. In seveda smo ga lepo slikali leže.
< Sporočilo je popravil rija -- 7.2.2006 21:42:49 >
|
|
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 22:01:26
|
|
|
|
blazka
|
Mi smo našega slikali za osebno pri 2 mes. Sem ga dala kar ležat na pleničko (mora biti svetlo ozadje), jaz sem stopila na kavč, tako da sem ga od zgoraj slikala. Da se je malo nasmehnil, sem mu še frise pokala, pa je blo. Slike smo pa nesli razvit enmu znancu fotografu, ki je naredil slike prave dimenzije. Mali ma zdej prav hudo osebno. LP
|
|
|
|
RE: fotke za osebni dokument 7.2.2006 22:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo bli tut pr enmu mescu al neki tazga pri fotografu k ma digitaln fotič za osebne dokumente in pol sem jo lepo držala v rokah ji z eno roko podpirala glavico in se trudila da bi se vidl čimmanj prstov, zravn pa na monitorju gledala kdaj bo najbolj naštimana in pol je parkrat prtisnu in smo zbral najbolšo ki je prov fletna! :) je pa to foto mitja v kranju
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?