Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 6.2.2006 22:49:30
|
|
|
|
KODA
|
Z moževo mamo bolj poredko,odkar se je odselila.Večkrat pride ona k nam,kot mi k njej v Maribor.
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 6.2.2006 23:07:24
|
|
|
|
Jančika_
|
K tastu ga peljeva nekje 2x na teden za uro ali dve (je invalid, sicer bi ga kdaj pustila samega tam; tašča je žal že pokojna). Pri mojih starših je od osmega meseca naprej skoraj vsak vikend in eno noč prespi tam; pred tem smo se videli 1-2x na teden za krajši čas, recimo za kosilo. Naš je, ko je bil star kake tri mesece, en čas tulil kot zmaj, ko je zagledal mojo mamo (ga je prestrašila, ko je preveč glasno in navdušeno skočila vanj) - pa ni trajalo dolgo. Se je kmalu navadil in zdaj jo obožuje, pa oba dedka tudi. No, pa mojega brata in svakinjo tudi (kdaj pa kdaj prespi pri njima, ker si onadva to želita).
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 6.2.2006 23:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
to sprašujem zato,ker se mi ne da vsak dan s taščo bit, vseeno pa želim da jo ima moja rada. Vsi mislijo, da jih mora že sedaj ful vzljubit, men se pa zdi, da je komaj naju dober spoznala in da ne more tak hitro kr vse imet rada in pri vseh dobre volje bit.
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 6.2.2006 23:29:21
|
|
|
|
polona2
|
Najmanj enkrat tedensko, ponavadi je to obisk, ki se "raztegne" na nekaj ur.
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 3:44:55
|
|
|
|
mammy26
|
S tastom 1x na mesec,živi malo dlje stran. Z mojimi starši pa nekje 2x na teden. Občasno, morda 1x na mesec, spi Blaž pri njima, drugače pa za kakšno nujno varstvo imata tudi vse tri, a le za kratek čas.
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 6:29:42
|
|
|
|
Lunca1
|
pri mojih ca. 2-3x na teden, drugi so pa itak v hiši
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 8:12:23
|
|
|
|
viv_
|
Moji so v hiši, tako da to ne šteje Pri tašči1 in tastu2 smo recimo v povprečju 1x na teden. Pri tašči2 in tastu1 pa 2x na mesec. Vse ima rada, povsod se fino počuti, povsod je že prespala.
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 8:20:12
|
|
|
|
Špacka
|
Ne živimo skupaj z nobenimi starši tako da: pri mojih 2-3x na teden njegovih 1-2x na mesec
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 8:31:35
|
|
|
|
cicido
|
Pri tasci smo skoraj vsak dan. Ponavadi gremo skupaj na sprehod al v trgovino al pa pridemo samo na kavo in se to potegne se do vecerje. Vcasih smo tam tudi ves popoldan. Se pa zelo razumemo, tast vcasih malega pelje s sabo na vikend al pa v alpsko solo. Tko, da mi res zelooooo pomagata.
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 8:40:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič je ni treba navajati, sploh ne zdaj, ko je še premajhna. Moj otrok se je z babico bolj malokrat videl, v povprečju recimo enkrat na 14 dni. Ampak zdaj, ko je star 4 leta, gre rad k njej. Če bo babica prijazna in se s tvojo punčko igrala ter jo crkljala, brez skrbi, da jo bo imela rada. Ampak nič hitet, tako malo dete paše k mamici in očku in še ni kamor drugam.
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 9:09:15
|
|
|
|
CatJa
|
Pri tej starosti (2m in pol) smo živeli še pri moji mami, tako da je bil nanjo navajen ravno tako kot na naju, drugo babico je videl približno 1x/teden, pri sedmih mesecih smo šli v hišo, kjer živimo nad taščo in lahko rečem, da se večkrat vidimo z mojo mamo kot s taščo. Ima pa obe zelo rad. Če ti ni do druženja s taščo, jo pač večkrat pelji tja z izgovorom, da se malo pocartljata, ti pa boš medtem izkoristila čas za nakup fasnge ali kaj podobnega. Čeprav pri tej starosti, kot pravi tudi Splišni, ni še nobene posebne potrebe, da jo neki extra navajaš nanjo.
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 9:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej jo babica merka in ata seveda. živimo pa 10 min narazn. prej k sem bla na porodniški smo se tut vidl skor vsak dan in jih je bla tamala čist navajena.
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 9:34:29
|
|
|
|
lelaval
|
K moji mami grem, kadar mi je (navadno ob vikendih), oče je žal že umrl, tast živi pod nami in se vsak dan vidimo, tašča pa se je poleti odselila in od takrat še ni pokazala želje po otrocih. Mojo mamo pa imata kljub temu, da je ne vidita vsak dan rada. Ne skrbi.
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 10:58:22
|
|
|
|
Cikica
|
Mi se vidimo skoraj vsak dan,mogoče na teden se 1X ne vidimo.Nismo tako narazen,zato vedno gremo tja. .Pa tudi tam živi sestra z malim in se lahko skupaj igrata.Oba sta stara 2 leti. lp,cikica
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 11:23:45
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen je zadnjič pri njej začela ful panično jokati. Stara je 2 mes in pol. Na začetku se še ne zaveda in pusti vsem. Nato se bolj zaveda in postane samo Mamica ta glavna. Začne se tudi bati tujcev (in tujci so vsi, katere ne vidi redno saj hitro pozabi). Naš je sedaj pri 8m postal prav željan očka, prej je bila pa samo mamica. Po moje je v starosti za vrtec (so že tako naračunali) primeren za sprejemanje drugih ljudi in se mu strah pred tujci zmanjša. Babico in dedka navadno 1x-2x tedensko 2uri. (moji) Ateta in Mamo pa 1x tedensko cel dan. (tast in tašča) l.p.
|
|
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 18:00:47
|
|
|
|
Jutra
|
Ena babica živi na drugem koncu mesta. Vidimo se 2-3x/mesec. Za hčerko je bilo srečanje z njo stresno do 13 (14) meseca starosti. V njeni prisotnosti je jokala in nikakor ni želela v njeno naročje. Pri tej starosti pa je ugotovila, da se pri tej babici vedno kaj dobre poje. Od takrat dalje pa komaj čaka, da jo obišče. Ker tam je "mnajmmm"
|
|
RE: kako pogosto se videvate z babico 7.2.2006 19:57:50
|
|
|
|
kepa*
|
Pri mojih smo 2x na teden, tast pa živi nad nami, a je z malim skupaj morda 1x na 14 dni.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?