Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.2.2006 17:59:10
|
|
|
|
mammy26
|
Imela sem sosedo, kateri sin je obiskoval to plezanje od 4. leta. Kje ne vem, mislim pa da nekje v Celju, kjer smo skupaj stanovali. Zakaj pa ne? Poskusi malo brskati po spletu, kjer sigurno piše dosti o tem, kdaj, kako in kje? Lp,
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.2.2006 18:17:49
|
|
|
|
Primoza
|
Petletniki brez težav plezajo po umetni steni, pa tudi nekatera plezališča so primerna za obisek z otroki. Če ste iz Orehove vasi pri Mariboru se je najbolje obrniti po nasvet na PD AO Kozjak Maribor in sicer direktno na načelnika šole športnega plezanja: Dodatne informacije? Andrej Grmovšek, načelnik ŠPS APD Kozjak Maribor, GSM 041/785-308, e-naslov: andrej.grmovsek@kozjak.org http://www.kozjak.org/sola_sp.php
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.2.2006 19:54:37
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz imam strica, ki je inštruktor plezanja in je treniral od svoje žene hčerko iz prvega zakona že od njenih dopolnjenih 4 let... In v osnovni šoli, kjer je profesor tudi trenira že kar prvaše(6 let) In mali full uživajo. Po moje je otrokom full fajn tisto vzpenjanje, pa padanje, ...Tako sproščanje energije je..
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.2.2006 22:21:13
|
|
|
|
vidja
|
Hvala za vse informacije! se bomo pozanimali.
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.10.2007 22:20:00
|
|
|
|
Čebelica81
|
Moj mož je glih naredu za novo plezalno društvo strani, kjer fino delajo z otroki. Link je naslednji: http://www.podsteno.si
22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 6.10.2007 22:39:59
|
|
|
|
Gina
|
A je kje okoli postojne tudi kaj takega?
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 8.10.2007 11:42:30
|
|
|
|
Lenny
|
Vidja, 5 letniki zagotovo že obvladajo. Tudi 4 letnike so veliko naučili, pa so bili na steni le nekaj ur. Sploh pa, če si deklica želi to početi! Veliko uspeha!
|
|
|
|
RE: Športno plezanje za otroke 5.3.2009 13:32:25
|
|
|
|
mala pika
|
Zdravo! Je kaj takega tudi v celju ali okolici! Hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?