|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1.preizkava urina
6.2.2006 16:12:47   
belma
Pozdravljene!!!user posted image Noseča sem približno 8t in opravila sem prvo preizkavo krvi in urina.Ugotovili so, da imam slab urin(veliko levkocitov in tudi nekaj eritrocitov)user posted image Zanima me, če se je katera že pozdravila samo z dosti pitja( 3l na dan),ker pač za nas ni  priporočljivo jemnje zdravil.Se bojim, da ne bi bilo kaj narobe.Hvaka za odgovore!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 1.preizkava urina
6.2.2006 16:19:29   
KMALU
jaz sem imela povecane levkocite in odgovor Dr. Pusenjaka je bil taksen.. pa so bili zvisani nad mejo- kar za 3 vec kot je normalno...

Tako malo zvišani levkociti pri nosečnici, če ni pomembnih kliničnih znakov, niso pomembni. Verjetno je vse skupaj posledica dehidracije in razdraženega črevesja.

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2006 16:52:31   
bskrle
Ja.
Pila sem preslico, koprivo, jedla zeleno v solati (surovo) ...

Če si doma na bolniški, to gre. Jaz si  v službi tega ne morem privoščiti.

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2006 17:45:24   
Barbs
Zeleno v prvih tednih?user posted image  A ni neka vraža, da zelena povzroča splav? Ne vem sicer, v kakšni obliki , ampak vem, da so kao v starih časih pili/jedli to, če so se hoteli znEbiti otrokauser posted image

Predlagam, da res poskrbiš samo za dovolj pitja; nesladkan zeliščni čaj. Pa še nekaj je pomembno - kako si dala urin? Si se "malo polulala"... Si ujela srednji curek? Ponavadi, kadar komaj komaj greš lulat na pregledu, je vedno tako. Poskušaj naslednjič veliko popiti že doma, pa zdrži do laboratorija in boš videla, kako in kaj... drugače pa ti je že KMALU povedala, kakšno je zdravniško mnenje.user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 6.2.2006 17:46:42 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2006 19:11:47   
pikica123
Ja jst sm tud mela skoz med nosečnostjo. Ful je treba tekočine spit, jst sm si pol že seštevala,kolk sm spila. Lp

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2006 8:08:12   
tinkatonka
Jaz sem mela vso nosečnost slab urin. Vedno so nekaj notri našli.

recept...veliko, veliko piti. Pri sebi imej skoz flaško vode ali kakšno drugo(nesladko) pijačo in pij, pij, pij. Meni eno obdobje sploh ni pasalo pit, pa sem na koncu pristala v porodnišnici zaradi suma na ledvične kamne, ampak čisto po svoji krivdi, ker sem premalo pila. Zdej se pa od takrat skoz nalivam z vodo in so zadnji testi urina že kakšen mesec bp.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 7.2.2006 8:09:08 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?