Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Panika-kdaj začneš z uvajanjem? 6.2.2006 13:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Uvajanje se začne na tisti datum, ko si otroka prijavila, da bo začel obiskovati jasli. Vsaj v našem vrtcu v Lj je bilo tako.
|
|
|
|
RE: Panika-kdaj začneš z uvajanjem? 6.2.2006 13:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas tudi.
|
|
|
|
RE: Panika-kdaj začneš z uvajanjem? 6.2.2006 13:15:33
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko pa se v v rtcu z vzgojiteljicami dogovoriš, če kak dan lahko prideš z otrokom na obisk. Večinoma dovolijo.
|
|
|
|
RE: Panika-kdaj začneš z uvajanjem? 6.2.2006 13:51:38
|
|
|
|
bskrle
|
Tako kot so ti napisale ostale, razen, če ti gredo na roko.
|
|
|
|
RE: Panika-kdaj začneš z uvajanjem? 6.2.2006 14:04:24
|
|
|
|
Mikica
|
Lansko leto sem šla jaz v službo 9.maja, z uvajanjem pa smo začeli 3.maja. Datum vpisa smo mi dali 3.5., potem na položnici smo pa videli, da so nam tisti prvi teden odšteli in so ga vpisali 9.5.. Imeli smo srečo in ni bilo problemov pri uvajanju, tako da sem šla 9. v službo "brez skrbi".
|
|
|
|
RE: Panika-kdaj začneš z uvajanjem? 6.2.2006 14:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dala otroka vpisati v vrtec en mesec pred zaključkom porodniške, ker je bolj občutljiv otrok in se bojim, da bo z uvajanjem križ. So mi pa rekli, da jo lahko pripeljem par dni pred vpisom, zaračuna se pa z datumom uradnega vpisa. Se pa bojim tako, da me kar stiska kako bo to naše uvajanje. Aja. zakaj anonimno. Spreminjam nick!
|
|
|
|
RE: Panika-kdaj začneš z uvajanjem? 6.2.2006 14:43:52
|
|
|
|
kaly
|
Pojdi v vrtec in se probaj dogovoriti za uvajanje nekoliko prej. Mislim, da bi te na to morali tudi malo upozoriti saj mame z prvim otročkom smo včasih bolj razposajene kot naši malči. Mi smo ga že vpisali en mesec pred koncem porodniške. LP
|
|
|
|
RE: Panika-kdaj začneš z uvajanjem? 6.2.2006 15:16:31
|
|
|
|
taška30
|
Vsem najlepša hvala za odgovore. V bistvu sem se malo prenaglila z vprašanjem, nisem še vedela ali bomo sploh sprejeti. No, in potem prejle kličem na upravo vrtca in mi povejo, da naj kar 'pozabim' na vpis v maju, ker so vse enote popolnoma polne (trenutno sicer, ampak najbrž bodo tudi maja), pa še kar nekaj staršev je pred mano v čakalni vrsti, tudi taki, ki so imeli že prošnjo za vpis za januar 06. Tako da gremo počasi v iskanje privat varstva. Lp, Taška
|
|
|
|
RE: Panika-kdaj začneš z uvajanjem? 7.2.2006 0:24:32
|
|
|
|
Suzi*
|
No, sem ti hotla ravno odgovorit, oz te vprašat, če že imaš uradno odločbo o sprejemu v vrtec. Mi smo dali vlogo septembra, sredi decembra sem pa šla v vrtec, so mi povedali, da je prostor in smo skupaj določili datum začetka uvajanja glede na mojo službo. Na srečo so imeli prostora še za nekaj malčkov. No, mi začnemo uvajati 20.2., marca pa na polno. No, sicer pa srečno pri iskanju privat varstva. Je pa tole z vašim vrtcem res noro....glede na to, kako zgodaj si že dala vlogo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?