Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Toaletne rolce- ustvarjamo 6.2.2006 11:06:14
|
|
|
|
muha1
|
Midva s sinom sva veliko ustvarjala iz škatel. Iz toaletnih rolic, pa tudi iz rolic papirnatih brisač sva naredila velik grad. Sin ga je prebarval, dorisal okna, vrata..., celo dvižni most sva naredila. Lahko narediš atomobilček, žirafo z dolgim vrato, miško, kravo... Veliko je idej, lahko pa pogledata v kako ustvarjalno knjigo in od tam dobita idejo. Pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: Toaletne rolce- ustvarjamo 6.2.2006 11:11:17
|
|
|
|
Ro-La
|
Mi smo toaletne rolice oblepili z usnjem, prilepili velika ušesa, oči, usta, smrček....in tako je nastala posodica za shranjevanje svinčnikov, kulic....
|
|
RE: Toaletne rolce- ustvarjamo 6.2.2006 11:15:05
|
|
|
|
muki1
|
Lahko jih napolniš z rižem,kamenčki, testeninami,peskom, zadelaš ob starni in oviješ s kakšnim lepim papirjem, pa imaš glasbila.
|
|
RE: Toaletne rolce- ustvarjamo 6.2.2006 13:12:29
|
|
|
|
lelaval
|
Mi navadno delamo živalce - iz kartona in papirja prilepiš ušesa, rep in noge.
|
|
|
|
RE: Toaletne rolce- ustvarjamo 6.2.2006 14:15:59
|
|
|
|
arielca
|
Pri nas pa rolce prihranimo do velike noči, potem pa naredimo rožice, piščančke in zajčke... Rolco mal oblepiš, v odprtino pa daš pobarvanega jajčka... Je ful luštkano!
|
|
RE: Toaletne rolce- ustvarjamo 8.2.2006 11:46:32
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo delali kužke in možiclje. Možiclja narediš tako, da za roke in noge narediš harmoniko iz papirja in prilepiš, da binglja. Glavo pa prav tako izrežeš iz papirja ali kartona. Dodaš gumbke, za gumbe, ki jih ne rabiš... Seveda ga tudi oblečeš z barvnim papirjem (hlače, majčka, pas...)Na glavo prilepiš laske (volna)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?