|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamislila sem se, tašča...
5.2.2006 22:45:17   
Anonimen
Tašča mi gre zaradi nekaterih stvari močno na živce, zdi se mi, da jo preziram. Z njo že lep čas nimam stika.
Ko sva z možem danes načela to perečo temo, mi je rekel, da večina stvari, ki si jih mislim o njej drži.

A on ne more pozabiti, da je bila prav njegova mama tista, ki je me je po porodu, pravočasno napotila nazaj v bolnico, če ne bi bilo nje, bi ostal sam s hčerkico.

Temu ne morem oporekati, to drži in nad tem sem se zamislila ............................
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamislila sem se, tašča...
5.2.2006 23:00:07   
Anonimen
In v čem je problem? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2006 23:05:21   
KODA
user posted image user posted image
Vsaka stvar ima dobre in slabe strani.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2006 23:07:31   
fricka
Kako misliš Kerensa v čem je problem? Anonimna je pač spoznala, da ni vse črno belo oz. tako kot mi vidimo. Tudi v slabih stvareh oz. ljudeh se najdejo dobre poteze. Bravo zate, anonimna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2006 23:09:25   
mamči
Jaz tud ne blestim v prijateljstvu s taščo. V bistvu sva popolnoma različni, mene pa najbolj moti pri njej, da je razvajena veliki človek. In to res razvajena, veliko doseže z jokom pri svojem očetu, najbolj je uboga, gospodinjstvo ji je španska vas, vnuki je ne zanimajo, čeprav ne hodi v službo, je non- stop nekje na terenu, seveda redko pri nas. Namesto, da bi bila zadovoljna, ker sem jaz bolj gospodinjske sorte in razmeroma lepo skrbim za moje tri moške, mi pravi, da kompliciram, da hočem  vse najboljše in bla..bla..bla..
So bile pa v 8 letih tud velike stvari zaradi katerih smo vmes večkrat prekinili stike, čeprav je moj podzavestno vseeno malo trpel.
Zadne čase pa vseeno veliko razmišljam, da sem tud sama mama dveh fantkov in zelo bi me bolelo, če bi se odtujili ali pa ne imeli stikov, ko bi onadva že imela svojo družino. Res je, da se jaz nikoli ne bi mogla spremenit v osebo kakršna je moja tašča, pa vseeno.  Mene je v resnici groza, če na to pomislim! Pa, da bi me snahi prezirali in ne bi imala stikov z vnuki. Res si ne znam predstavljat tega.
Moja tašča je sicer taki karakter, da ji je vse prav (da je le njej v redu) ampak jaz sem se v sebi že nekaj mesecev nazaj odločila, da nima smisla se poglabljat in kregat. Meni je več na tem, da imamo vsaj občasno nek normalni stik, da pa bi jo silila z vnuki, pa pač ne morem. Si pač mislim, da ni tak človek, ki mu otroci veliko pomenijo.
Pa tud pravice nimam delat razdora med mojim dragim in taščo, ker najina zveza vseeno trpi, pa čeprav smo družina za sebe. Sami si pač ne izbiramo staršev in nihče tud nima pravice zahtevat od partnerja, da naj se odloči med staršem ali zakonom/ zvezo. Sprejmem pač tak, kot je in skušam pozitivno gledat na situacijo.
Kot pozitivno se mi zdi, da se pa res nikoli ne vtikuje v naše razmere, ne v vzgojo in tud mojga nikoli ne hujska proti meni.
Mi je pa včasih malo žal, da nimam take tašče, da bi se kdaj vsaj na user posted image  oglasila, pa da bi kam skupaj lahko šli, pa da bi se ji zaupala, če bi imela kaj na duši. No pa saj zato imam pa svojo mamo.

Skušaj ignorirat tisto negativno (če ni nič resnega) pa si misli, da pa je to vseeno ženska, ki je rodila in vzgojila tvojega dragega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2006 23:38:41   
lelaval
Ceni to, kar je naredila takrat zate, a ne pozabi kakšna je v resnici. Naj samo eno njeno dobro dejanje (pa čeprav je bilo veliko vredno - očitno je bila prava oseba z glavo na mestu) ne prevlada nad njeno dejansko osebnostjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2006 12:17:38   
Anonimen

Hmmmm.... in kaj zdaj???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2006 14:47:03   
tanikaa
Vzemi dva papirja. Na enega naredi znak + na drugega znak -...... in piši.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?