|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali mogoče lahko upam, pomagajte
4.2.2006 21:47:02   
sara2
user posted image ojla, sem nova, čeprav še ne vem, če sploh je že kaj v trebuščku. M še ni izostala, čakam na 9. ali10.2. čutim pa, da imam občutljive dojke (pekoče, boleče), vendar ne cel dan ali vsak dan. pred 3 dnevi naredila CB, vendar je bil negativen, vejetno sem še prehitra. Pred dvema dnevoma me je šraufalo, kot pri M, vendar ni bila. čutim bolečine v levem jajčniku, ki je boleč tudi na otip. Sodelavke me sprašujejo, če sem morda nosečka, kljub temu, da ne vejo za moje tiho upanje. Pravijo, da kar žarim in da semi očke tako svetijo. Mislite, da lahko upam?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali mogoče lahko upam, pomagajte
4.2.2006 21:50:01   
Anonimen
Ti svetujem, da počakaš do predvidenega datuma user posted image , po zamudi pa naredi še test, pa javi veselo novičko!
Nati

(odgovor članu sara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2006 21:52:48   
CIPRESA
Sara tudi jaz ti predlagam da počakaš do datuma ko naj bi dobila user posted image . Znaki pa ....ja to so vsi znaki ki sem jih jaz imela predno sem zvedela da sem nosečauser posted image user posted image

Upam da kmalu objaviš veselo novico!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2006 21:53:19   
sara2
Javim takoj, ko kaj izvem. Sicer imam 6.2. pregled pri G, ker sem naročena za redni pregled na 3 leta. Mogoče mi bo že ona lahko kaj povedala. Strah me je edino, ker bi morala G sedaj vzeti tudi bris Pap - colpo, ker so od zadnjega pretekla že malo več kot tri leta. Upam, da bo vse vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2006 21:53:36   
KODA
Počakaj do predvidenega datuma.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2006 21:54:03   
pilotgirl
ja a veš kako bi jast tebi rekla,jast mislim da je mozno,zato ker je pr meni blo podobno.
tud jast sem mela take znake,kot da mam menst. za dobit,ko pa je štiri dni ni blo sem nardila test in je pokazu user posted image . Tko da mozno je.
papa maja

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2006 21:56:04   
Ocenia
Upam, da si user posted image . Za CB je malček prezgodaj, ampak kaj, ko si želiš da bi takoj pokazal + kajne?
Držim pesti

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2006 21:59:01   
sara2
Zelo si želim +, ker imam hčerkico, ki je stara že 8 let in si tudi ona želi še kakšnega bratca ali sestrico. Iskreno povedano, pa se ne spomnim kakšni so bili občutki pri prvi nosečnosti, zato sem vesela, da upate z mano. HVALAuser posted image

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2006 22:00:44   
Anonimen
Saj zato pa smo tukaj, ne?Drži se, pa držim pesti zate, da ti rata...
Nati

(odgovor članu sara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2006 22:03:15   
Ocenia
Sama se spomnim dne, ko sem pričakovala M. Mojemu se ravno govorila, da se zopet ne bo prijelo, da me šraufa, pa da sem zoprna. Bila je nedelja. Tako mi je šlo na jok, bila sem razdražljiva, trebuh me je bolel... no, vsaka stvar me je spravila s tira. Jokala sem že samo, če mi je kdo pokazal kriv prst. No, ker menstruacije ni bilo do večera, sem naslednji dan naredila test, ki je bil pozitiven. Se prav, da sem imela iste krče, kot pri M. Zraven so mi pa divjali hormoni... Nepopisen občutek...
Držim pesti in sporoči

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2006 11:09:43   
Naja30
Držim pesti zate in glej,da boš javila, ko boš naredila test! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2006 11:40:40   
Monika79
Jaz ti tudi držim pesti, da ti bo v ponedeljek G povedala veselo novico user posted image user posted image , pa ne pozabi nam javit user posted image user posted image

user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2006 17:07:53   
sara2
Pozdrav punce! Ali je slučajno še katera danes tako četna kot jaz. Vse mi gre na živce, če bi lahko ubijala z očmi, bi bili verjetno sedaj že vsi pod rušo, tako čudno, razvrvanos se počutim.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2006 17:40:58   
Barbk
Ojla sara2,

tudi jaz sem neučakana, ampak upam, da mi bo uspelo počakati do10.2 in , da seveda ne bom dočakala user posted image .Tudi mene mal joškice bolijo(ne ravno ves dan)-no ne glih bolijo bolj pečejo, občutek imam, da jih bo včasih kar razneslo.Jajčniki me tudi vsake toliko časa opozorijo z rahlim špikanjem, pa mal se mi vrti. No poleg tega sem imela nekako 6 dni po O manjši rjav flekc na hlačkah.no in zdaj samo čakamo in čakamo.Močno upam, da bo konec tedna vesel pri tebi doma, seveda tudi pri meni.Tudi vsem ostalim upajočim želim čimprejšnji +.

Lep pozdravček,
Barbk

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2006 17:51:50   
roal
sara2 nisi edina! tudi meni gre danes vse na živce. se me je moj dragi že malo naveličal. jaz jo tudi čakam med 10. in 12.2. mislim, da me bo do takrat pobralo!sam me neki špika v desnem jajčniku, spodaj me vse nekam dol tišči (kot da bo zdaj zdaj prišla tetka), ampak kakšnega posebnega občutka za user posted image  nimam, čeprav sva bila ta mesec še posebej pridnauser posted image .
kaj je nujno, da pri vgnezditvi pride do krvavitve, oziroma rjavega izcedka?

lp vsem, pa da bi čimprej ugledale user posted image  ali user posted image !

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2006 18:02:37   
Ocenia
Potem pa vse čakamo približno isti datum, ali bo prišla M. ali ne.
Dejmo držat pesti user posted image  da NE

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.2.2006 18:36:22   
sara2
mislim, da ni nujno, da pride do izcedka pri vgnezitvi, čeprav sem tudi sama opazila, čisto majcen rjav flekec. Resnično upam, da je to to. Zdi se mi, da tudi moj dragi komaj čaka, da bi že kar ratalo, saj že sedaj skače po netu in išče starni z nosečniškimi in seveda tudi otroškimi oblekcami. Za nas vse upam, NA SREČEN IZID.

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.2.2006 18:50:41   
roal
hmm...zdaj sem pa malo v dvomih, če mi je uspelo (pri meni ni bilo izcedka). mogoče pa je pri meni zdaj komaj prišlo do ovulacije, ker mam neredne M, pa me zato špika doliuser posted image  (čeprav je sluz bila pred dnevi bistra). uff, če je res tako, potem pa še morava nekaj časa veselouser posted image . sem pa danes imela tudi ves dan nek izcedek (bel, kasneje se je pokazal kot rumen), ki me je full motil.

no, tudi jaz za vse nas upam na srečen izid, pa da bomo najbolj srečne srečke nosečke na svetuuser posted image user posted image  user posted image  user posted image !!!

lp, se beremo v petek (grem na smučanje) in upam, da bo do takrat veliko novih srečk user posted image !

(odgovor članu sara2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.2.2006 9:28:54   
Barbk
Ojla punce,

itak, da sem bila neučakana in sem šla zdele delat test First sign.Sicer je še nekako 5 dni do nepričakovane user posted image  in sem tud kar nekaj tekočine popila, ampak je pokazal rahlo debelo črtico. A mislite, da je to to?Močno upam, da vsi ti moji znaki niso ena utvara.Tudi izcedka oz. belega toka nimam (nožnica je skoraj suha), ponavadi sem ga že kakšen teden pred user posted image  imela v izobilju.Saj vem, da mi ne preostane nič drugega kot čakat do petka.

Lep pozdravček,
Barbk

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?