|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rast zobkov - vrstni red
4.2.2006 14:52:53   
SaaS
Zanima me, ali naj bi se zobki prikazali po vrsti ali ne?
Našemu sončku so pri 8. mesecih pokukale enke zgoraj in spodaj, pri 11. dvojke zgoraj, potem pa dolgo nič. Prejšnji teden, zdaj ima 15 mesecev, pa sem ugotovila, da sta zunaj spodnji štirici. Tudi zgornji štirici bosta vsak čas zunaj, eno se že malo vidi. Ampak kaj pa vmesni zobki? Jaz sem mislila, da gre to po vrsti..
Kako so pa vašim rastli?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rast zobkov - vrstni red
4.2.2006 18:36:59   
* Mateja *
Nejc je imel najprej enke spodaj, nato dvojke zgoraj, nato pa šele enke vmes zgoraj,..itd. Tako, da pomoje ni nekega pravila. Nam je bilo pa ful smešno, ko so mu tako zobki rasli, ker je bil kot mali vampirček.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2006 18:43:48   
KIRA
povrst in izmenično spodaj - zgoraj - spodaj - ugoraj... sedaj je 18m stara pa jih ima 12. user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2006 19:57:52   
alenkapk
Naš mali je dobil enke spodaj, potem levo dvojko zgoraj, levo enko, desno enko in desno dvojkouser posted image . Zdej mu pa že spet slina teče ven v potokih, pa vse si v usta tlači user posted image  Star je pa skor eno leto.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2006 20:29:54   
eva1
Vrstni red izraščanja naj bi potekal takole:
spodnje enikce
zgornje enkice
zgornje dvojikce
spodnje dvojkice
zgornje štirice
spodnje štirice
zgornje trojke
spodnje trojke
spodnje petice
zgornje petice

Pri nam je bilo malo drugače-najprej so izrasle spodnje enkice(4-5mesec), potem pa v eni noči(8 m) zgornje dvojkice, čez par dni še leva spodna dvojkica, potem spet v parih dneh obe zgornji enikici, pa čez kašn dan še spodna desna dvojka...razen prvih dveh zobkov, so potem vsi ostali izrastli v skupno 3 tednih..sedaj so na pohodu zgornje štrice, vsaj mislim tako, kr mali itak ne pusti, da bi mu po ustih gledalauser posted image

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2006 22:33:55   
k1
eva1, hehe, madonca so se nastreljali ven. mi smo si pri 11,5m učakali samo spodnji enkici. torej nas vse to še čaka. upam da kmalu!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2006 7:38:23   
puncica
Naša je najprej dobila pri 11 mescih spodnje enke, potem zgornje enke potem spodnje dvojke pa zgornje dvojke, zdej pa spodnjo štirko, na drugi spodnji štirki ji je kr eno divje meso zraslo, ki je čez noč kr izginilo, pa sva ful paniko peljala o trojkah pa ne duha ne sluha. tako da pri 20 mescih imamo 8,5 zob user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2006 10:37:22   
Anonimen
A kdo ve, kdaj naj bi petke zrasle?

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2008 20:21:07   
Anonimen
MAlo bom osvežila to temo, ker me nekaj zanima.
Po vsem kar berem mi je tole pri našem otroku popolnoma zmedeno oz. zmedena sem jaz.
Danes sem opazila prvi zobek, ki pa je verjetno že kar vsaj nekaj dni zunaj. In to ni spodnja enka kot običajno ampak zgornja štirica. Punčka pa je stara 1 leto.
A je to normalno, ali se moram kaj oglasit pri njeni zobozdravnici glede tega vrstnega reda?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2008 20:21:54   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Uf, po moje pri enih štirih, petih letih, ne vem več točno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 20:43:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2008 22:44:06   
2ursae

našmu so okol 2. rojstenga dneva

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2008 5:37:02   
Anonimen
No, pol so naše štirice ''prezgodaj'' zunaj, pa tudi mi nismo vedeli kdaj so zrasle.
Bomo šli kar k zobozdravnici, da vidimo, kje so ostale enke in dvojke.

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2008 8:31:07   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Vrstni red izraščanja naj bi potekal takole:
spodnje enikce
zgornje enkice
zgornje dvojikce
spodnje dvojkice
zgornje štirice
spodnje štirice
zgornje trojke
spodnje trojke
spodnje petice
zgornje petice

Našemu so rasli v tem vrstnem redu...po jusuuser posted image . Začeli so pri 6ih mesecih, pri 26m je imel vse.

Prvo petico je dobil pri 21mesecih in potem vsak mesec eno novo, skoraj točno na datumuser posted image

Zdaj pa ima za peticami vse belo in čisto trdo. A so to že šestke? Kdaj le te zrastejo? S stalnimi ali kaj prej?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.10.2008 11:01:28   
Anonimen
Našemu so najprej zrastle spodnje enke, potem zgornje enke, potem spodnje dvojke in nato še zgornje.

Zdaj pa kar štirica al petica zgornja user posted image , na obeh straneh.. Ne vem, neki zgodaj se mi zdi. Pišete da po 2. letu, naš ima 13.mesecev user posted image .

(odgovor članu blak)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.10.2008 20:06:13   
ZmajTolovaj
Hja. Mi smo spodnji enki dočakali pri 11 mesecih. Potem pa dolgo nič, zadnjič pa vidim, da se sveti zgornja enkica. Pri 15 mesecih. Zdaj ima dva zoba in pol, tista enkica je nekako 2 milimetra zunaj. Včeraj pa na previjalni leži in se smeje, pa vidim zgoraj obe štirici - me je skoraj kap. Pa vidim, da to ni nič posebnega user posted image Tako da ima tudi še par vrzeli za zafilat user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.10.2008 10:38:18   
katra55
Pri nas so izraščali takole:
spodnje enke
spodnje dvojke
zgornje enke
zgornje dvojke
spodnje štirice
zgornje štirice
spodnje trojke
Prvi zobek je dobila pri 6 mesecih, sedaj je stara 18 mesecev in ji manjkajo še zgornje trojke in petice.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?